ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 391
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
УУУУ като даскалица мързи ме.От 4етвъртък е отпуска та чак до септември.6`ъта .С`я разбрали WinkНе питай да не те привикам или да дойда на терасата ви да спя и да живея

# 256
  • USA
Отпразнувахме доволно. Подаръците също са страхотни. Двегодишното спи и майка му пие джин и яде торта, ама много ме боли глава.
Не съм доволна от резултатите на изборите, дано да ме изненадат положително новите големци.  Rolling Eyes

# 257
Вики, честито ви християнче  Hug

Видях се с жената, възпитана, интелигентна, тиха (на пръв поглед),но с Никола не успя да установи никакъв контакт. Щипеше го по ръчичките, и въпреки че видя че му е неприятно (той я плесна) продължи да го прави и да го дразни. Никола не я хареса. После като се прибрахме го питаме "искаш ли тази леля да те гледа" и той отговаря "да". Ние супер изненадани го питаме "ама тази, с която бяхме в градинката ли", а той категорично "аааа, не, леля Сиси" ...демек сестра ми искал да го гледа...

Ками, в началото на август започвам работа, май трети се падаше. Трябваше да е октомври, но настъпи промяна в плановете...Ще потърся още малко детегледачка и после пак ще опра до баба, пък дано да се оправи

Мими, много хубави снимки Simple Smile

Аз пък съм доволна, че една определена партия не влиза в НС  Wink то другото си беше ясно

# 258
  • Варна
Едва ли има някой изненадан от резултатите на изборите.Поне аз не съм и всички около мен също. Въпроса според мен не беше кой ще спечели , а с колко ще спечелят  Rolling EyesУинкс, снимки  Hug

# 259
Да ти е жив и здрав рожденника, Уинкс   bouquet

Аз пия бяло вино и готвя ( да ме пита някой защо , май предимно заради пиенето на вино на спокойствие в кухнята  Mr. Green ).
Днес следобед водихме Ники в Заимов, а той миличкия взе, че си повърна обяда. Ей така, както си ходеше около нас. Няма никакви други симптоми, надявам се че просто е преял на обяд и люлките са му дошли в повече. Просто нямам сила за други болести, днес не ми се събират и два часа да съм седяла на задника си.

Бтв, аз съм изненадана от резултата, не очаквах такава победа, не ме и радва, даже хич, но няма да пиша повече. С приятелки се обзаложихме на по коктейл за избирателната активност, предположих 54% , но загубих.

Да напомня ако все пак има желаещи за питие че съм на разположение и през седмицата  Blush

# 260
  • Варна
От резултата като проценти и аз съм изненадана, от победителя- не.Агресивната предизборна кампания на всички останали партии изпаднали в безпомощност много помогнаха според мен.Как никой не я разбра тая пуста българска народопсихология на този изстрадал народ толкова години, ей туй не ми е ясно  WhistlingИ аз спирам дотук.

# 261
  • USA
Ето снимки от нас. Смених линка, дано да работи сега.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:37 от Winx

# 262

Да напомня ако все пак има желаещи за питие че съм на разположение и през седмицата  Blush

И аз , и аз  Laughing

Велина, нещо не ми отваря снимките  Laughing

# 263
  • USA
Ками, смених линка, пробвай пак. Писна ми от тези сайтове.  Rolling Eyes

# 264
разгледах ги ,много са хубави  Sunglasses, Криси е голям чаровник.Това ли е роклята от Андрюс?

Бубе, виждам че четеш  GrinningВ Лагуна даваха ли кърпи за плаж???

# 265
  • USA
Тази е от Orsay - 40лв.  Mr. Green Кога заминавате?

# 266
  • Бургас
Марти, вярвай на инстинкта си. Аз така от първия път харесах бавачката на Ивчо. И той се заигра с нея, задърпа я да играят, още от първия миг в който се видяха, а ние още си говорехме за условията, които предлагам  Crazy Дано продължи така всичко, много си я харедвам  жената.

Велина честит ти рожденик пак, много е сладък.

Нашия татко го пратихме да си ляга, и ние ще ходим че скучно така без него, много тихо....  Joy

# 267
Добър вечер!
Честит рожден ден на Крис! Да бъде жив, здрав и много щастлив. Страшно красив рожденик е Heart Eyes
Ками, дават по принцип само за басейна. Не те следят, но все пак предпочитат да не се ползват на плажа.
За изборите- и аз не съм най- щастливата, но има неща, които ме радват. Успях да гласивам почти в последния момент.
Аз също мога да кажа, че моят мъж е другата половина от мен. Той е най- близкият ми човек, той заедно с детето. Напоследък и ние доста се караме. На моменти си мечтая как си тръгвам, не че има къде, де. Но бързо ми минава. Кофтито е, че той е супер темерут и умее да мълчи със седмици като се разсърди Whistling Иначе мислим и действаме еднакво. Притежава качества заради, заради  които няма как да не го обичам и много уважавам  Heart Eyes И като баща го харесвам. Родителите ни почти никога не са ставали причина за кавги, но ние изобщо не ги допускаме близо до нас. Сега покрай детето често сме заедно, но не позволяваме да ни се бъркат, дори съветите им не приемаме с охота. Такива сме и двамата. Обичаме да сме независими, да си решаваме сами. На гости у нас се идва само , ако ги поканим. Всички твърдят, че съм много зла и съм взела страха на свекитата, та дори и на моите родители. Но аз просто винаги им казвам какво мисля, понякога май съм обаче по- рязка Blush
Марти, вие с Десо сте красива двойка. Личи си колко много се обичате.
Ние изкарахме много хубаво. Но вече имам нужда да съм си вкъщи, така че следващото ни пътуване сигурно ще е септември.
Аз също бих дошла на вечерна среща. Дайте да се възползваме, че Велина е тук.
Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=13358377

# 268
Бубе, чудесни снимки, чак си погледнах краката дали нямам полепнал пясък  Laughing
Между другото при Никсъна се появи голям проблем с пясъка- влиза в пясъчник и при първата песъчинка, която му влезе в сандалите, почва жално да си сочи краката, излиза и идва при мен, като стъпва на пети ( защото пясъка му влиза откъм пръстите). Събуваме сандалите, чистим краката и след една минута пак същото. Дано скоро да отмине това, че н емога да го мисля, като си идем във Варна.
Аз след малко ще се запътвам към работа Confused, днес Емо води малчо на градина.

# 269
  • sf
Рокси- успех с работата и лек ден!   bouquet

Аз мисля да ги водя в Заимов на новата площадка, надявам се,че сутрин няма да има много хора иначе тълпата ми действа параноично. После ако имам тонус ще скокнем до макдоналдс с трамвая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт