СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 445
  • 391
  •   1
Отговори
# 285
Мами, някоя знае ли, дали по ТВ или радио ще предават пресконференцията??? newsm78 newsm78 newsm78

# 286
  • София
Мойта дъщеря  не е успяла да реши само последните 4 задачи. Какво ще стане с нейните точки ако задачите отпаднат. Та тя има над 73  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 287
  • София
Момичета, във 2 - ро СОУ "Акад. Емилиян Станев" са изнесени резултати. Синът ми отива да провери. А защо на сайта на МОН няма качени... Thinking

Франсоаз, сигурна ли си ?
Боже, много рано. Айде чакаме да се похвалите !  baby_neutral

Неее , грешка , излъгаха мееее... Embarassed Моя приятелка е гледала нещо друго  ooooh! Извинете!

А детето тича като лудо да проверява....

Оф, добре че каза, защото вече копчето F-5 от клавиатурата ми не работи ......... Laughing

# 288
Ако може малко да понамалите употребата на  #2gunfire
Много неприятен вид има темата.
Прецакваме отличниците, за да вържат тройка неграмотниците.
Което, от своя страна, има резон. Все пак се опитваме да култивираме възможно най-много народ, най-дълго време.
Отличниците така и така ще се справят, но има явна опасност някой тройкаджия да се вкисне и да се откаже да учи. И къде ще иде? В кварталната кръчма, много ясно.

пп/ и съберете малко чаршафите. Всички можем да четем.

# 289
Всичко се прави заради делегираните бюджети. Всеки гледа да приеме колкото е възможно повече ученици и се правят все повече и повече компромиси с качеството...Както и всичко останало в БГ и в училището има куп недомислици.Аз мисля, че всяко едно елитно училище трябва да поддържа стандарт и когато децата от набори 93-98 са отчайващо малко да се намали бройката на приеманите ученици, а не да се увеличи. Което действие е меко казано неестествено.

# 290
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря на майките от миналата година, които се включват с полезна и успокояваща информация!  Hug

И още веднъж - поздравления за всички деца за резултатите от НПМГ!   bouquet

Дали детето само може да си вземе служебната бележка от НМПГ? Смятам да ангажирам сина ми с това днес, че без тестовете по МАТ и БЕЛ направо скучае  Joy

# 291
Прецакваме отличниците, за да вържат тройка неграмотниците.
Напълно подкрепям!
Съвсем пада нивото на образованието ни!  ooooh!
Голямата ми дъщеря кандидатства преди 4 години, задачите бяха доста по-трудни...
Тази година считаме, че малката се е справила, но ще излезе, че целия труд, подготовка, средства и нерви са били напразно. Ще учи наравно с тези дето са играли на тото и съответно вързали тройките.  #Cussing out

# 292
Навсякъде се тръби, че още днес ще излязат

# 293
Е-хей, момичета!!!
Знае ли се, дали са променили скалата или остава същата??? ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 newsm78

# 294
Здравейте и от мен
Това чакане изнервя многоооо
Някой знае ли резултатите къде ще излязат първо на сайта на мон или в училището. Да поясня, че не сме от София.

# 295
Здравейте и от мен
Това чакане изнервя многоооо
Някой знае ли резултатите къде ще излязат първо на сайта на мон или в училището. Да поясня, че не сме от София.
Здравейте  аз съм от Пазарджик  и  също това ме интересува !

# 296
  • София
Предполагам, че първо на сайта.

# 297
# 298
Резултатите излизат първо на сайта - след 13:00 часа. За цялата страна.
В гнездата ги изнасят същия ден след 20:00 часа.
И продължавам да смятам, че няма да е днес.
Най-малкото, защото в сайта на РИО щеше да има публикувано съобщение до директорите на училищата-гнезда - кога да се явят да получат разпечатките.

# 299
  • София
Аз не виждам как едновременно ще променят скалата - това са 29 000 теста, и в същото време - ще изнасят резултатите!

Всичко ми прилича на педизборен лозунг: "Оценките ще са в полза на децата!"....

Това обаче, което ми се струва недопустимо, е поведението на квесторите в Пловдив, накарали децата да пишат БеЛоВа!!! И това им е отнело ценно време! И какво обяснение дадоха в новините вчера,.. не е истина!

За резултатите: току-що (или пък токущо)  говорих с две произволно избрани гнезда в София - отговорите съвпадат: "Резулатите - утре - 02.07 след 20ч! Нямаме друга официална информация"

За гнездата - на 06.07 ще работят - отговор от РИО-София (не знам дали да се счита за официален)!

Общи условия

Активация на акаунт