СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 439
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Варна
 Е това беше край  да дават резултатите , каквито  и да са  ние вече нямаме нерви да чакаме повече  #Cussing out

# 302
# 303
Няма да променят скалата. За нас е ОК! Моето дете е решило 5 от цитираните за трудни задачи в сайта на Стандарт. Ако не ги бяха зачели не знам какаво щях да направя. Той не е решил от лесните с 1т. половината. Били му тъпи. Той нали е зодия Рак та е все на обратно. Може и да ме умори с опакият си начин на мислене. Стискам палци на всички и желая успехи!

# 304
dnes sled 13 chasa ili utre sled 20:00 chasa izlizat rezultatite

# 305
Скалата не се променя!
Дано резултатите за всички са добри! Продължаваме да стискаме палци!!! newsm10 newsm10 newsm10
Нека търпението ни стигне!!!

# 306
  • Стара Загора
В  Стара Загора са казали днес след 16ч. Но дали ще е така? newsm78

# 307
... Дали детето само може да си вземе служебната бележка от НМПГ? Смятам да ангажирам сина ми с това днес, че без тестовете по МАТ и БЕЛ направо скучае  Joy

НПМГ вече е част от общото класиране и миналата година оценките от техните изпити излязоха заедно с оценките по БЕЛ и МАТ.
Служебната бележка, която се издаваше в гнездото, също включваше оценките от НПМГ.
Не си спомням обаче дали при подаване на заявленията с желанията, искаха и специална бележка, издадена от там или само с официалната ставаше.  newsm78
Най-добре питайте в гнездата.

# 308

Абе каква задача за движение е 35-а??? 35-а задача е задача за четириъгълник:

http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09-test_math_7kl.pdf

И изобщо не е трудна, но са я решили малко деца, защото е с отворен отговор и не е можело да се играе ТОТО. Иначе от 27 000 деца при само 4 варианта на задачите със затворен отговор е нормално тотаджиите да  решат успешно коя да е задача около 6750пъти (ако всички са играли тото де).
За мен най-трудната задача е 49-та. Няколко часа се мъчих, сигурен съм кой е верният отговор, но не мога да го докажа. Ама при дадени варианти това не ми е проблем Rolling Eyes

# 309
  • София
Все още нямам идея каква точно е оценката на моето дете / не очакваме да е отлична, но не е и от 3-ките Wink / , но исках справедливост. Отдъхнах си.
Колкото е изкарал, толкова. Не исках да се променя нищо - нито скалата на оценяване, нито премахване на задачи.  Тази петиция ме измъчи. ooooh!

# 310
  • София
Няма нито един ученик със 100т по математика! Е, чак да няма отличници в цяла България - от 28-29 000 деца?!?!

http://www.focus-news.net/?id=n1213635

# 311
аз като съвсем незапозната...
в сайта на МОН ще излязат оценките на всички кандидат-гимназисти нали??? Как ще са класифицирани? По азбучен ред, по градове, по региони...???

# 312
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
По "наше" време, когато дъщеря ми кандидатстваше, резултатите излязоха първо в сайта на РИО, който изобщо не можа да се отвори чак до другия ден; после излязоха в сайта на МОН (към 15.00-16.00 ч.) - също непробиваем и неотварящ се до вечерта. Докато пътувах към "гнездото" един колега ми звънна (към 19.00) с новината, че е успял да отвори сайта на МОН и ми съобщи оценките на детенце, но "Тома неверни" все пак отиде, за да види с очите си...
В училището-гнездо резултатите бяха разлепени към 20.00 ч., а ние бяхме психясали от чакане.

Явно и днес това ще е схемата, така че - имайте още малко сили, нерви и търпение.  Hug

# 313
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
аз като съвсем незапозната...
в сайта на МОН ще излязат оценките на всички кандидат-гимназисти нали??? Как ще са класифицирани? По азбучен ред, по градове, по региони...???
Доколкото си спомням - по ЕГН и входящ номер на детето.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт