Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 45 215
  • 688
  •   1
Отговори
# 105
Тези тенджери, дето ги получавате вместо дюшека същите като онези с референтния номер за 10е ли са?
Тогава си е далавера, опитах да пусна въпросният код 26921, приема ми го - дава подарък матрак, но на последната 4стъпка ми изписва •Nombre maximum d'utilisation de la promo déjà atteint. - един вид, че вече съм ползавала този код  newsm78, нямам такъв спомен. Вярно поръчвала съм матрака, но с други кодове  Thinking
Много странно - хем ми го приема, хем не ме пуска на последна стъпка.
Да знаете друг код да се получават тенджерите?  Rolling Eyes
Това ми изписа, когато пусках от стар акаунт/с над 5 поръчки/, регистрирах си нов и пуснах поръчката със същия код, но ми дойдоха тенджерите, така че ако ги искаш - прави нов акаунт и ги поръчвай с код 26921. Ако е над 25 евро от П/Л2009, не само тенджери, ами и розовата чанта ще получиш. Дано съм била полезна.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 07:16 от napata

# 106
  • София
napata благодаря ти   bouquet. Сега схванах Crazy, не че съм ползавала кода, а че не съм нов клиент е проблема  ooooh!.
За съжаление плащам с една карта и ползвам само два акаунта - май е време да се замисля за втора  Whistling.

# 107
  • София
Момичета, днес получих два нови кода

http://www.promokodove.com/590
http://www.promokodove.com/588

Не съм ги пробвала защото се пазя за утре  Peace но да ви ги кажа - дано проработят
Може ли линк към офертите?
А този код 10804,който дава този подарък-6 tasses à c(така ми го изписва в кошницата) с тази снимка,която си публикувала ли върви?Защото  ти си публикувала снимка на коктейлния сет,а на мен така ми изписваше така в кошницата
преди време подаръка чашките за кафе или сосиерките(не помня вече),които не са нещо особено.

Едит:Отговорих си на въпросите...Подаръкът е 6 цветни чашки+6 лъжички.
А другия код е стар и се съмнявам на някого да хване...

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 23:46 от Evа

# 108
  • В La Redoute и по света
Момичета, още 14 кода ми се хванаха, има за БД, за подаръци, а някой дават и допълнителен процент. До сега проверявах, до час ще съм ги публикувала http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-soldes2

Така че, проверявайте, скоро ще са там Simple Smile  Hug

# 109
  • София
Момичета, още 14 кода ми се хванаха, има за БД, за подаръци, а някой дават и допълнителен процент. До сега проверявах, до час ще съм ги публикувала http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-soldes2

Така че, проверявайте, скоро ще са там Simple Smile  Hug
А какво ти пречи да ги публикуваш тук?
Има ли някаква уловка,например брой посещения на сайта или нещо подобно?  newsm78

# 110
  • София
Момичета, днес получих два нови кода

http://www.promokodove.com/590
http://www.promokodove.com/588

Не съм ги пробвала защото се пазя за утре  Peace но да ви ги кажа - дано проработят
Може ли линк към офертите?
А този код 10804,който дава този подарък-6 tasses à c(така ми го изписва в кошницата) с тази снимка,която си публикувала ли върви?Защото  ти си публикувала снимка на коктейлния сет,а на мен така ми изписваше така в кошницата
преди време подаръка чашките за кафе или сосиерките(не помня вече),които не са нещо особено.

Едит:Отговорих си на въпросите...Подаръкът е 6 цветни чашки+6 лъжички.

Да, точно това пишеше и реших че е този подарък - но не съм 100% сигурна.
За съжаление изтрих офертите

# 111

Така че, проверявайте, скоро ще са там Simple Smile  Hug
А какво ти пречи да ги публикуваш тук?
Има ли някаква уловка,например брой посещения на сайта или нещо подобно?  newsm78

Не, уловка няма, но както сама виждаш, много малко хора четат първия пост, а когато ги пусна тук, след 2 страници пак ще питат и питат.
Освен това, сайта ми се посещава и от много различна аудитория, не само потребители на БГмама, която не бих лишила от тази информация. Така всички, които го посещават, ще могат да се възползват от кодовете, не само потребителите на бгмама.
Който има желание го посещава, който не желае, не го прави. Въпрос на избор.  Hug

# 112
  • София
Нищо лично,но Бг Мамма се посещава също от мноого хора.Както и ти посещаваш и рекламираш сайта си в други форуми.
В което,естествено,няма нищо лошо.Но,съгласи се,че по-голямата част от информацията и кодовете за Ларедут получавате от Бг-Мамма,и в частност от двете теми за Ларедут.Също така,за да се ползват от Бг Мамма кодовете не е необходима регистрация.
Точно както ти самата наскоро писа,който иска отговаря-който не иска-не отговаря,нечетящи винаги е имало и ще има,въпреки нашите усилия и нерви.

# 113
 с риск да стана банална Embarassed

получих на имейла си поканата от "приятел" и като кликна на зеленото бутонче ми отваря началната страница на ларедут и в първото поле пише някакъв номер newsm78 не ми отваря страницата за регистрация,аз ли бъркам нещо Thinking

# 114
с риск да стана банална Embarassed

получих на имейла си поканата от "приятел" и като кликна на зеленото бутонче ми отваря началната страница на ларедут и в първото поле пише някакъв номер newsm78 не ми отваря страницата за регистрация,аз ли бъркам нещо Thinking
Не ти ли показва полета за попълване с вече попълнени името, фамилията и мейла, който са попълнени при подаване на поканата за регистрация?

# 115
не Rolling Eyes

това ми излиза  Les coordonnées fournies indiquent que vous possédez déjà un compte client.
Pour passer votre commande et vous identifier,
merci de fermer d'abord ce message.

# 116
не Rolling Eyes

това ми излиза  Les coordonnées fournies indiquent que vous possédez déjà un compte client.
Pour passer votre commande et vous identifier,
merci de fermer d'abord ce message.
Последните няколко дни се опитах да пратя покана и така и не можах. Всеки път ми казваше, че човека на който искам да пратя покана вече е регистриран.
Може би си успяла да го пратиш, но въпреки това ти казва, че вече си регистрирана.
Такова съобщение ми изписваше, когато се опитах да пратя.
Не знам какво да каза ...

# 117
ще пробвам утре,ако не става,голяма работа Laughing
Благодаря ти за отговорите  bouquet

# 118
  • Бургас
Просто преди да кликнеш на линка от поканата, излез от профила си ако си логната с акаунта на "канещия"  Peace

# 119
Проверила съм дали работят още кодове и се оказа, че още 14 кода дават подарък, БД, а някой които не дават БД ми намалиха и още от кошницата (имах само намалени продукти, предимно от колекция П/Л)
Кодовете може да намерите тук http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-soldes2
Удебелените са публикувани тази сутрин.
Някой от тях на 1-ва страница са указани, като кодове за нови клиенти, а на мен ми се хванаха и работят на акаунт през, който съм пускала вече поръчки. Така че, спокойно може да се възползвате, дори като вече стари клиенти  Embarassed  Hug

Успешни покупки, аз отивам до митница, да взема още 2 пратки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт