Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 45 231
  • 688
  •   1
Отговори
# 120
С риск да ме нахокате ако сте отговаряли преди искам да попитам защо след вкарване на реф.номер за прахосмукачката /а и по принцип/ и съответно кода за намаление или БД,останалите продукти в кошницата стават с ненамалени цени?Дано да ме разбрахте...

# 121
от кои дати са ти пратките

# 122
от кои дати са ти пратките

Ами просто днес пробвам да си направя поръчка.

# 123
Здравейте!
В кошницата ми са тези два артикула:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9365516& … ue&ksource=-1
и
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8588376& … ue&ksource=-1
Искам да ползвам код за БД, но нищо не ми действа. Какво ще препоръчате? Дава ми и доставка на стойност 6,95?
Мерси предварително!

# 124
не Rolling Eyes

това ми излиза  Les coordonnées fournies indiquent que vous possédez déjà un compte client.
Pour passer votre commande et vous identifier,
merci de fermer d'abord ce message.
Последните няколко дни се опитах да пратя покана и така и не можах. Всеки път ми казваше, че човека на който искам да пратя покана вече е регистриран.
Може би си успяла да го пратиш, но въпреки това ти казва, че вече си регистрирана.
Такова съобщение ми изписваше, когато се опитах да пратя.
Не знам какво да каза ...

А аз вчера пратих покана успешно, нямах никакъв проблем, получих си и на моя акаунт кода за 5евро, ама имам един друг проблем - "приятелят" получи на имейла си vous propose donc de vous parrainer à la Redoute et de vous faire profiter de votre chèque d'achat de 10 ? valable sur laredoute.fr
Pour cela, il vous suffit de cliquer dans ce mail, et de créer votre compte. Vous recevrez alors aussitôt votre offre par mail.
ама код .....нямааа, идея къде да го търся Thinking

# 125
Проверила съм дали работят още кодове и се оказа, че още 14 кода дават подарък, БД, а някой които не дават БД ми намалиха и още от кошницата (имах само намалени продукти, предимно от колекция П/Л)
Кодовете може да намерите тук http://www.momentofpeace.net/2009/la-redoute-soldes2
Удебелените са публикувани тази сутрин.
Някой от тях на 1-ва страница са указани, като кодове за нови клиенти, а на мен ми се хванаха и работят на акаунт през, който съм пускала вече поръчки. Така че, спокойно може да се възползвате, дори като вече стари клиенти  Embarassed  Hug

Успешни покупки, аз отивам до митница, да взема още 2 пратки  Embarassed

новите кодове са много добре познати стари. които следи темите ще му направи впечатление. аз по принцип си трая, но сега не се стърпях

почти всички тук имаме деца, ходим на работа и времето ни е кът. не мога да разбера как някой успяват да се справят с проблем при поръчката, а други не. всичко се е коментирало и в двете теми трябва да се чете, а не да има коментари от сорта на "много се извинявам, но нямам време да ви чета назад" не осъзнавате ли, че така ангажирате четящите да ви четат и вас и вместо аз да си свърша работата за 10мин. да трябва да чета 30 мин. подобни коментари. моля ви "не четящите" помислете и за нас "четящите". като не ви се рови назад не поръчвайте от ларедут, а ходете да купувате от магазина китайски боклуци. няма как да искате всичко да ви е на тепсия хем евтино , хем качествено, че и време да не ви отнема

лек ден на всички, успешни покупки и повече действащи кодове

# 126
  • София
Ох , и аз с тези покани на приятели. Въпреки, че бях излензала от акаунта си, след като поканения кликне за регистрация ми показва съобщението, че вече има регистрация. Странно, но както и да е. Пробвах с още един 2 ма "приятели". След регистрацията имам един същ код за 5 евро, а те имат един и същ за 10 евро. Кодовете са от 5 цифри, къде да ги въведа при плащане? А може ли преди това да си ползвам друг код за подарък или БД ?

# 127
veselina miteva,най-вероятно и това няма да се прочете от "не четящите"-така,че не се ядосвай Peace!

Редактирам се,че въпроса,който бях задала не беше за тази тема.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 18:36 от sansil

# 128
  • Хасково
С код 57029 и тривките 5723507 за 1,45 се хваща БД

# 129
Някой знае ли код за матрака + БД?   bouquet

# 130

Няма такъв код-хем матрак-подарък,хем БД

# 131
даде ми преди малко, че куфарът е наличен  Peace

# 132

Няма такъв код-хем матрак-подарък,хем БД
мерси за бързия отговор

# 133
  • София
Момичета,кога  почват да   пускат  кодове за новата колекция-някой знае ли,защото съм харесала  някои нещица!

# 134
  • София
Момичета,кога  почват да   пускат  кодове за новата колекция-някой знае ли,защото съм харесала  някои нещица!

май имаше един код - 37400
ето какво съм открила за него
http://www.promokodove.com/148

Общи условия

Активация на акаунт