Безплатни програми за разговори с чужбина и България

• 78 563
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
цените на voipraider са в долари, а не €, и за момента май е най-изгодната програма  Flutter

# 46
Azalee, каква е цената на мин.към наземни линии? На just voip e 0.01 евр.

# 47
Майка ми (в България) е намерила някаква доста изгодна оферта - двугодишен договор с VIVACOM, който е 40лв. на месец и включва неограничени разговори с всички стационарни телефони в България, Европейския съюз, САЩ и Канада, като за САЩ и Канада това включва и мобилните телефони. Договорът включва и денонощен бърз интернет, и два телефонни апарата - стационарен и мобилен. Аз най-много се впечатлих, че може да ми набира мобилния в САЩ и да говорим неограничено. Не е безплатно, но 40лв. на месец определено са по-малко, отколкото преди е плащала отделно за телефон, интернет и да ми се обажда до САЩ.

# 48

в момента 0,007$/мин...  

# 49
  • ENGLAND

в момента 0,007$/мин... 
Tова е почти колкото just voip - 0.01евр.= 0.0144 долара. Даже излиза по-скъпо.

# 50
излиза по-евтино, но ако говориш всеки път повече от 1 мин  Wink
например зареждаш 10$ с едната програма, а с другата 10€. И при двете цената е 0,01$/0,01€. За 10 единици пари и при еднаква цена на минута разговор, можеш да говориш еднакво време - 1000 мин.... обаче в единия случай за тея 1000 мин плащаш 10$= 6,936€, а в другия случай плащаш 10€.  Wink

# 51
сложих домашен телефон с интернет за 40 евро на месец,скайпа за контакта с децата,и на двете съм купила компютри,а домашния телефон си приказвам колкот си искам с мама и тати.доброто е че нямам някакви минути,а е колкот ти душа иска!лошото е че към gsm-ми се заплаща! Heart Eyes

# 52
  • ENGLAND
Вдигам темата, специално за Лозева и другите, които ползваме just voip. Есента ни махнаха фрее 4 месеца. Сега има фрее 90 дни с voipraider . Излиза по-насметка с тях, Azalee малко по-горе го е обяснила. Аз вече минах на тях.

# 53
 Peace Благодаря
Но дните са си пак 120 newsm78с жуствойпа а и нали Бг ве4е не е безплатно..все ми е едно...Аз за сега съм си тук Rolling Eyes

# 54
  • ENGLAND
Кои 120 дни с just voip? С него няма безплатни дни както преди, зареждаш си 10 евро и те чаржват от първия ден. Докато с voipraider слагаш 10 долара, 90 дни говориш безплатно и тгава почва ползването на 10 долара.
На мен парите в just voip ми свършиха и затуй реших да пробвам другия.

# 55
120дена за безплатните дестинации разбира се  Peace
А сега разглеждах и райдера но там също не е фрее Thinking
Цитат
Bulgaria  (Landline) SuperDeal! 0.007

Аз го разбирам 4е си взима от самото на4ало  newsm78

# 56
  • ENGLAND
На началната им страница има фрее дестинации и България е в тях, но аз така и не разбрах дали наистина е фрее, че видях точно това, което си цитирала. Но когато платихме на страницата на персонал детайл се появи 90 дни фрее.

# 57
Странно сега се опитах да звънна но ми поиска кредит...така 4е не е фрее..
На теб взима ли ти Thinking

# 58
  • ENGLAND
А зареди ли с 10 долара? на същия принцип като just voip е, зареждаш 10 долара, говориш 90 дни без пари и след това почваш да ползваш от това, което си заредила. И аз не успях да звънна където пишеше фрее без да съм платила.

# 59
  • DE
www.peterzahlt.de/index.do
Безплатен сайт за телефониране но само от Германия.
За съжаление България я няма в списъка на безплатните обаждания.
Ползвам тази програма много често, но за разговори с други държави.
Табелата на държавите се вижда долу в ляво Unterstützte Länder.

Общи условия

Активация на акаунт