КГБ = Клуб на Готините Баби - 80 :)

• 20 130
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Поздрави имате всички от ЖАБЧЕ  Hug  добре е  Peace сега се е прибрала от разходка  и сяда да гледа ТВ. Пътувала е добре ,тя Ани е писала подробностите.

# 271
  • София
Момичета, днес е хубав ден за мен. Видях си внучето -играхме си, гушках го. На детенцето не му се тръгваше, но час и половина ми беше отпуснала снахата. Даже много се съмнявам, че дори не е знаела, защото сина ми дойде да гласува - още си се води на нашия адрес. Трябва да се науча да пускам снимки, за да го видите - малкото ангелче на баба.
На Жабка - весело, слънчево, запомнящо се и щастливо изкарване на испанска земя. И да не бърза да се връща.
Марги, Айша,Яжке, направо ме утрепахте - как сте се срещнали, без да се познаете. Ще правиме пак нова среща. И един път седмично задължително преглед на снимките, които ни сложи Зиче в началото на темата. Че те за какво са, нали да се познаеме ако се срещнеме случайно.
 Зиче, предавай на Жабче поздрави от нас редовно.
Лека вечер на всички ви, мили момичета! newsm46 smile3524 newsm46

# 272
  • София
     Moмичета,прибрах се късно. Стоях до края на преброяването на бюлетините,за да ги съобщя.После като си тръгнах се развали автобуса и чаках много до следващия.Когато се прибрах вечерях и гледах пресконференцията на Герб.Сега гледам Станишев как се прави на Кашпировски и продължава да хипнотизира бабите.
     Майче,радвам се за теб и внучето.Дано по-често го виждаш вече!
     Моничка,честит рожден ден на твоя зет! Да е здрав и силен,обичащ и обичан,щастието и късмета да са винаги с него!

На Жабчето -весело и щастливо лято с любимия човек!

# 273
  • София
Леле, то вече е за лека нощ  hahaha,ама много пресконференции, а и искам всичките да ги изгледам, обичам да съм в час Peace
Много се радвам за Жабче, Ани поздрави я от КГБ-то Peace
Зиче, ама много емотикони    Heart Eyes

# 274
  • София
    Маргита,чувствам се неудобно,че не те познах.Не те огледах добре,но и през ум нямаше да ми мине,че си ти,защото ми изглеждаше около 35-40годишна. Сега си мисля,че не ти знам възрастта...

# 275
  • Пловдив
Сега гледам Станишев как се прави на Кашпировски и продължава да хипнотизира бабите.

ЯЖКА смях се със сълзи с това ти изречение  smile3532 smile3532 rotfImao rotfImbo smile3508
Заслужавало си е да стоиш и до по късно дано надеждата за по добър живот  се оправдае  с новото правителство Hug Hug

МАРГИ заслужиха си иконките днес победителите  Peace Hug Heart Eyes

МАЙЧЕ пожелавам ти още хиляди такива мигове със съкровището ти ,и да бъдеш много щастлива със внучето си ... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 00:46 от ЗИЧЕ

# 276
  • София
Яжка на 35 съм  Grinning, ами то и аз се притесних че заговарям непознати, а и дъщеря ми ми се скара, ако помниш вика мамооо Laughing
Зиче, дано да си права Peace Hug

# 277
  • София
Добро утрооооооооооо!

Днес вече съм на работа, няма пет-шест  #Cussing out
За разсънване

# 278
  • София
       Добро утро и приятен ден, момичета!

# 279
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРОООО
И аз се излюпих! Честита победа! Аз се върнах снощи към 2ч,че при нас първо се носят протоколите в Разград (а там става едно чакане....!),а после в Кубрат трябваше да оставим материалите и докато се приберем...!
Радвам се за Жабче - няма да й желая приятно изкарване,защото съм сигурна,че ще е повече от приятно!
Лек ден,момичета!

# 280
Привет  приятелки!
Използвам обедната почивка да ви поизчета  Hug Hug

Няма време - много работа newsm78 newsm78
И както всеки понеделник съм доста изморена.този път не от селски фитнес ,а от правене на компоти. Ако остане на мене  няма за затворя един буркан,защото не обичам компот,ама Павел е по тази част - с пасатора  Mr. Green Mr. Greenи аз какво да правя - пълнихме бурканите с щерките Mr. Green

Надявам се всички да сте добре Hug Hug Hug

Приятен ден и нова седмица ! Hug Hug Hug

# 281

Благодаря на всички с малки изключения за пожеланията  към моят зет.
И вие всички да сте живи и здрави.

# 282
  • София
Да се обадя тук съм.
Ани си е в къщи, че си навехнала крака. Може после да нямам достъп до комп. Да не плачите много за мене, ако не пиша повече.

# 283
  • Кубрат/ Пишурка

Малко вицове за разтуха:

Женско списание обявило конкурс на тема - "Познаваме ли жените?". След като обявили победителя в редакцията се обадил разярен гражданин - 68 годишния бай Иван.
- Как можахте да присъдите наградата на 10 год. момче. Аз съм на 68 г. и още от 17 съм започнал да опознавам жените та досега.
От списанието отговорили:
- Бай Иване, на първия въпрос "На кое място жените са най-къдраво окосмени?", победителят отговори правилно - в централна Африка. Какво отговори ти? Че даже го нарисува.
- На втория "Кой е главният орган на жените?" верният отговор е Световната Федерация на Жените. А какво отговори ти? Че даже го нарисува.
- На третия въпрос "Кое нещо идва на жената редовно всеки месец?", победителят отговори правилно - нашето списание. А какво отговори ти? Слава богу че не го нарисува
- Не ти вярвам, я покажи!
Шофьорът взима ножовете и започва да жонглира с тях. В минаваща покрай тях кола, шофьорът казва на жена си:
- Добре, че спрях пиенето. Виж, какви тестове за измислили!

Блондинка влиза в магазин за платове.
- Бих искала да купя пердета за компютъра си.
- Но не е нужно компютърът Ви да има пердета!
- Ехо! Та аз ползвам Windows!

--------------------------------------------------------------------------------

Вървял си Кумчо Вълчо из гората, но по едно време го обзело неудържимото, зверско желание за секс. В този момент към него се търкулнала медената питка. Щом го зърнала веднага занареждала:
- Аз съм медената питка, три пъти замесена, два пъти опечена, от прозореца търкулната, по пътеката пързулната, от Зайо Байо избягах, От Кума Лиса - също. И от тебе ще избягам, Вълчо.
Вълкът:
- Аз само да те разбера от къде говориш...

Между съпрузи:
- Можех да се омъжа за двадесет други мъже и всичките бяха много по-умни от тебе.
- Вярвам ти, скъпа. Те са го доказали.

Учителката пита Иванчо:
- Защо те нямаше вчера на училище?
Иванчо отговаря:
- Водих козата на пръч.
Учителката пита:
- А баща ти не можа ли?
Иванчо отговаря:
- Абе и татко може, и аз мога, ама тя си иска пръч.

Десет часа вечерта. Мъж се обажда вкъщи:
- Привет, скъпа! Как я караш?
- Къде си бе, идиот? Нали каза, че след шест ще се прибереш?
- Не съм забравил. С четири вече бях! Остана да убедя още две и се прибирам.

# 284
  • тук и там
Минавам само да ви кажа,че съм жива и здрава.След малко си лягам.
Янче,Имах нужда от вицовите,посмях се и поотпуснах.
Айша,Ани да прави компреси от риванол за отока и кракът да е по нависоко.
Ето на това сме в момента.
Лека нощ и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт