КГБ = Клуб на Готините Баби - 80 :)

• 19 938
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мими, бинтован е с компрес и е на високо. Гледа филми на ДВД сега. Само, дано утре не тръгне да върви насам-натам. Предлагам да го намажем с фастум-гел/помага ми/,  но тя не иска да го разбинтова.
Къде сте всички?
Да не поливате изборните резултати?

# 286
  • Кубрат/ Пишурка

Днес много слаба активност!Изморени от изборите,явно!
Аз ви казвам ЛЕКА НОЩ, че още ме държи умората от снощи!

# 287
  • София
Хайде  и тук да се разпиша. Аз не мога да смогна да пиша на всички вести, заръчала ми е обаче бабка ви Жабка и аз пиша ли пиша, докладвам всичко.  Simple Smile
Преди няколко часа татко се е прибрал. "Събрах ме се", както се казваше в една реклама! Wink Той не успя да я посрещне на летището, но пък майка му е спретнала посрещане вкъщи. Напазарувала днес, направила салата, кебап с картофено пюренце, купила торта. Като ги чух преди малко хапваха салатка със сирене и маслинки.
Днес мойте приятелки са я развели из града и даже вече и пряк път до вкъщи разучила. Намерила магазини и всичко. Днеска даже се е видяла и с мойто приятелче градинарчето, дето обича мноооого шоколадови бонбони  Joy. Поздравила го чак "Оля"  hahaha Окопитила се е вече в обстановката. Вика "Комшийте много шумни,, от 7 часа слушат музика". Забравих аз да я предупреда, че там няма от 2 до 4 тишина и т.н., никой не го интересува гот ли му е на комшията или не, всеки си прави в апартамента квото си знае, без да се съобразява.
Инече първата и нощ е минала добре. Сутринта са я гледали малко от двора, като е била на терасата, странно, все пак е нов обект в блока.

И така докладвах!  Laughing

Лека вечер!    bouquet

# 288
  • София
Марката, благодаря за доклада.
Това ми прилича на сватбата на майка ми - пристигнала в Търново 2 часа преди събитието и я посреща приятел на баща ми. А младоженеца в командировка и бързал да не затворят съвета, та да се подпишат.
Нека се гледат сега и се радват един на друг.
Съседите - ще свикнат с новата личност и ще си общуват.

# 289
Интернета днес е отвратителен! Или е бавен, или хич го няма!
Запазена марка, много ти благодаря за информацията за мама! Поздрави я и от мен, така ми е интересно и го преживявам, сякаш съм там.
Янче, вицовете са чудни, ще ги кажа на моите приятелки в Клуба.
Айша, дано крака на Ани да се оправи бързо, че много боли!
Миме, след дъжд качулка, ама НАЗДРАВЕ!
ЛЕКА НОЩ, НА ВСИЧКИ!

# 290
  • тук и там
Добро утро!
Снощи си легнах рано.
Марката,благодаря ти,че отделяш време и подробно ни пишеш за Жабче.Много се радвам,че се чувства много гот.Да не свикни и реши да не се върне скоро,но нищо при мъжо е най добре.
Айша,как е Ани днес?Хубаво ще е да полежи през деня.
Хайде на кафето и ставайте бреййй.Аз в 10 30 забягвам на работа.

ЛЕК ДЕН,МОМИЧЕТА!

# 291
  • София
     Добро утро! Бързам да излизам,че имам неприятности в работата.Довечера ще пиша.

Чета с интерес за Жабчето.Запазена марка,благодаря за информацията и поздрави от мен.

Приятен и хубав ден ,момичета!

# 292
  • София
 Яжка съжалявам ,че имаш неприятности в работата ,ама гледай по спокойно на нещата и се радвай ,че имаш работа.
Римар ти с нови сили на работа почваш. Hug
 За изборите не съм в еуфория  Outta Joint,защото бг-избирателите вече 2 пъти останаха с пръст в г... след СДС и Царя,само се опасявам ,че като включа ютията пак масажиста на Тодор Живков ще чуя. Дано има промяна и думите се превърнат в дела.... newsm78
 То моя живот си така измина в надежди ,дано за внуците е по добре.
 Радвам се за Жабче,тя си е най добре от всички.
 При мен обичайните неща ,става все по зле...
 Желая ви хубав ден! Hug

# 293

Добро утро !

Мими - благодаря за кафето и закуската
И при мен  нищо интересно.
От работа - в къщи на село- там пак работа,но ще се справим Grinning Grinning
От днес и Павел е в отпуск и аз ще трябва да пътувам с автобус до работа.Обикновено пътуваме двамата с колата,защото ни е близо работата и снощи пак му казах ,че мразя ,когато е той е в отпуска- особено лятото Mr. Green Mr. Green

Марка - благодаря ти за инфото за Жабче- нека разпусне малко при милото и тя Hug Hug

На всички пожелавам приятен ден ! Според синоптиците ще е горещ! Идат жегите,които не обичам Mr. Green

# 294
  • София
Здравейте момичета!

Минавам само да ви се похваля, че вчера имах изненада - дъщерята Нели  ми звънна по обяд на входната врата, докато аз си мисля, че си спи в Брюксел.Лошото е,че е дошла само за една седмица.

Хубав ден на всички пожелавам, повече радости и по-малко нерви!

# 295
  • София
 Тайне много се радвам. Целувки за Нели. Hug

# 296
  • София
Тайне много се радвам. Целувки за Нели. Hug
Благодаря Шпунци!Нацелувай малките сладури от подписа ти от мен!Криси е най-щастливия от идването на любимата му леля!

# 297
Тайне - всяка майка е щастлива,когато децата и са при нея! Hug Hug Hug
Разпусни малко и ти  Hug Hug

# 298
  • София
Тайне - всяка майка е щастлива,когато децата и са при нея! Hug Hug Hug
Разпусни малко и ти  Hug Hug
Така е!Да си беше дошъл и сина, нямаше да има по-щастлива от мен! Hug

# 299
  • тук и там
Тайне,радвам се за теб.Порадвайте се взаимно .
Права е Гъбка-отпусни се,разходки и сладки приказчици със щерката.
И сина ще си дойде.Нали са живи и здрави-това е най важното.
А Криси сигурно много подаръци е получил от любимата си леля.
Много целувки на Криси.
Шпунц,какво да ти кажа,ти си силен и борбен човек.
Гъбка,тук от сутринта е горещо.И аз всеки ден пътувам на връщане по горещините.
Днес съм до 16 30 .

Общи условия

Активация на акаунт