КГБ = Клуб на Готините Баби - 80 :)

• 19 936
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро ! Hug Hug Hug

Толкова е приятно хладничко сутрин- та се размечтах защо не е така и цялото лято Grinning Grinning Grinning

Зиче - ами ти тен ще хванеш от тия басейни все едно си била на морето Hug Hug Grinning

Децата се канят да ходят на море в събота и може би ще ги закараме с колата ,та ще ми се отвори парашута да се цопна и аз  някой път Mr. Green Mr. Green ако не ни мине котка път де newsm78 newsm78

Снощи бях селско стопански труженик та се поразкърших ,както викат на село,но днес ми е едно по-леко- абе фитнеса в умерени граници е полезен Mr. Green Mr. Green

На всички пожелавам приятен ден ! Hug Hug Hug

# 316
# 317
  • в малка спретната къщурка
Привет.
Минавам на прибежки да се обадя,че съм на тръстиката.В къщи нета ми е много нестабилен
/ТУКА ИМА - ТУКА НЯМА/,а когато го има за мен все ред няма.
Тайна,Мая,Жабка радвам се за вас ,за срещите Ви с любими същества. Hug
Шпунц, Praynig,дано се стабилизират и успокоят нещата при теб,за да можеш само да се наслаждаваш на Елинка и Вели.

Еми newsm78 newsm78 newsm78, така е,когато пиша на пресекулки.Всичко изчезна от празната ми кратунка newsm78 hahaha Joy.

Много  Hug Hug Hug за всички.

# 318
Жена праща на мъжа си телеграма и за да не плаща много пари за нея,съкращава текста
"Мили ми мъ,Го па от кру
не си сми от до,он гле ка пу"

Превод:
" Мили ми мъжо,Гошо падна от крушата
нЕма смисъл от доктор,он гледа като пукал"

hahaha hahaha Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 319
  • Кубрат/ Пишурка

Мастерче,добре си се появила! Тази телеграма винаги я давам като пример,когато предавам урока за съкращаване на думи!Само я знам така:
 Го па от кру.
ня сми да и  (няма смисъл да идваш)
он гле ка пу! Joy Joy Joy

Аз ходих до К-т,свърших един куп работи и се прибрах с 12ч.
Миме, в събота ще ходим - Тошо ще ни закара,че то с толкова багаж и с Криско.....!

# 320
Здравейте момичета!
Фурийче, и при мен нета е никакъв! Бавен, муден......
Вчера ходих до Общината, свърших каквото трябва, вече ще чакам резултат.
Пътувах  в автобуса за в къщи, когато ми се обади голямата щерка, че единия от близнаците- Стефчо, го заболяло коремчето в дет.градина и кака му го прибрала. Слязох на следващата спирка, преминах на отсрещната спирка и поех за Младост. Каката добре се беше погрижила, измерила му температурата, намазала му филийка с маргарин и настъргано сирене, че това му се ядяло, сложила му легена до леглото ако евентуална му се догади и ги сварих да гледат ТВ. Болки нямаше. Когато се прибра дъщерята го заведе на джипито с колата, че да не ходим в най-горещите часове. Докторката казала, че няма страшно, от храната е и му дала бележка да си ходи на градина. Снощи спах у тях, че да видим как ще изкара ноща, проблеми нямаше и днес ги заведохме на детска и двамата.
Дядо Стефчо направи беседката- дълга маса, две дълги пейки, прекара осветление, измъкна един стар цв.телевизор "В.Търново" без дистанционно, но работи без грешка, направи му поставка и в събота ще идват децата да правим "освещение", да режем лентата. Нали на такъв празник се носи подарък, минах през пазара и купих еднократни чинийки, чаши за бира, за безалкохолно и за ракия и вилички. Няма да се чува "чукането", ама пък няма да мия съдове и прибори, хи, хи, хииии....  а бе, майтап да става!
Имам разни платчета, ще потърся за една-две покривки, че масата е нестандартно дълга, ама до събота ще го решим проблема.
Само здраве да е! До събота сигурно салатата ще е от наши домати, че има доста зачервени, но още не сме откъснали.
Отивам да слагам обяда, че да съм готова за сериалите.
Приятен обяд!

# 321
  • Varna
Здравейте момичетааа Hug
Гледам, че даже при големите горещини не сте олабили фронта newsm47
На Жабчето незабравимо изкарване newsm10
Като ви чета как сте грижовни към деца и внуци и ми става така мило. Аз нямах този късмет ама пък си имам друг де smile3503
Хайде сега да ви шатна кафенце, че то дошло caffee time

# 322
Здравейте дружкиииии! Hug Hug Hug
Привет от Варна. Тук съм от понеделник.
Нямам време да ви чета, след малко тръгваме на плаж.
Варненки, хайде казвайте кога ще се организираме да си направим среща? Аз съм лесна, когато кажете вие.
Поздрави и целувки на всички! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 323
  • тук и там
Прибрах се в най-голямата жега.
Фури,пиши поне кога можеш от тръстиката.
Гъбка,Янче,завиждам ви малко за морето.Аз на есен.
Танче,да ви е честита беседката.Приятно освещаване!
Моя подарък-троянска за салатката!
Наздраве!
Яжка,мъж ми вече ходи стабилно с една патерица и скоро ще премине на бастун.
В петък с наши приятели заминава за Бургас.
Синът почна работа-добре се чувства,абе младото бързо се възтановява.
Петинка е малко болничка.Спряла е да повръща,температура вече няма,но е с афти в устата,отпаднала и само лежала.
На всичкото отгоре и забрало пръсчето на ръчичката и не помагали никакви мазила,та сл.обяд ще я водят да и го цепнат.
Делта,мерсиии за кайвето.Шъ пийна!
Диди,добре дошла!

# 324

На всичкото отгоре и забрало пръсчето на ръчичката и не помагали никакви мазила,та сл.обяд ще я водят да и го цепнат.
Оф! Горкото.... Sad Sad Sad
Забрано много добре и ефикасно се тегли с лапа от сварен ориз....Налага се забралото място и се превързва за една нощ....
Другото нещо което изтегля е листо от мушкато...Затопля се на котлона -да се отпусне листото,налага се и зе превързвя пак за една нощ....

Тия неща колко пъти са ме спасявали от цепене..... ooooh!

# 325
  • тук и там
Мастерче,аз тези илачи не ги знаех,но и казах други-с жаловлек и локум.Ако не са цепнали пръсчето довечера ще кажа да пробват с ориз или мушкато.Благодаря ти!

# 326
  • София
Здравейте от отпускарката wavey Мастерче помагат доста неща ама до един момент, като много забере по добре да го цепнат да изтече гнойта Peace,Танче заменям мойта тераса за една година срещу една вечер в твойта беседка smile3503
А иначе и аз знам че живовляка много извлича гнойта, по добре ситно нарязан на марля по бързо действа Peace

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 17:16 от margita

# 327
Мастерче помагат доста неща ама до един момент, като много забере по добре да го цепнат да изтече гнойта Peace,
Да,така е,но аз го казвам в случай,е забраното е във фаза,че може да се спаси от цепване Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...Но като го цепнат и го кюртират...А после като мине упойката боли ужасно....Ако може да се спести стреса на Петинката....

П.П Раздавам целувки на всички ви

ЗИЧЕЕЕЕЕЕ,КЪДЕ СИ БРЯЯЯЯ

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 17:24 от TheNMaster

# 328

Здравейте дружина.
Мими стискам палци Петинка да се оправи бързо.
И моето Дани е болен имаме вирусна ангина.
Мими може и със сварен белтък да и вържат пръсчето.
Много помага.
Мастерче  Hug Hug Hug

# 329
Монииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт