КГБ = Клуб на Готините Баби - 80 :)

• 19 924
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 Здравейте дружки. Днес до обяд бяхме по разходки. После изписаха баща ми и го закарахме със зетя и Вели на село.
 За 5 дни толкова,чудеса не може да се очакват...
 Видях майка за час и половина и после обратно,добре че колата е с климатик. Големи горещини бяха.
 Лека ви вечер.

# 331
  • София
Ето ме, ако съм липсвала снощи.
Благодаря за съветите към  Ани, но всякакъв компрес или мазане е  мисия невъзможна.
Диването само гледа злобно, не разрешава компреси/било и гнусно/, не желае да го намажем с лекарство и бинтоваме. Добре, че по-малко ходи. Вчера с кола с гаджето са ходили да подаде документи в  университета. Вечерта изкара в къщи на комп. и  затова нямах достъп.
Днес се мотала из къщи и изпуснала личната. Та сега и болничен няма, дано не я изпъдят от работа. Съжалявам, че се оплаквам, но  това е чудо на чудесата - не желае лекуване, не желае да яде качествена храна. Направо сама се разрушава, няма кой друг да го направи по-успешно.

# 332
Мими, благодаря за троянската! След ракията дето вари Стефан, най обичам троянска сливова и кайсиева ракия, така че мерси!
Дано написаните от момичетата илачи да помогнат на Петинка, да не го боли детето, и пръстчето и афтите да му минат!
Марги, ще се минеш, твоята тераса е красива, а при нас е средна хубост, но не ти чупя хатър- съгласна! Като дойде внучката, ще я помоля да ни снима и да качи снимки да видите, но не очаквайте кой знае какво. Просто да сме на двора, а нали сме повечко хора затова и масата и пейките са по дългички, да не се "ръгаме с лакти"! Ха, ха, хаааа.....
Диди, добре дошла във Варна! Кажи на кой плаж ходиш, ще направим среща разбира се.
Янче, пиши кога ще бъдете във Варна, а ние варненки, Фурийчето и Диди ще действаме.
Отивам да правя салатата, че и "Перла" наближава.
Приятна вечер!

# 333
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет дружина.  newsm51
Минавам на бързо само да ви поздравя.
Тук е не супер , ми .... нямам думи , страхотно е.
Евтино , бе рай направо.  Peace
Много целувки от мен , поздрави от Краси и морски привети. Hug Heart Eyes Hug

# 334
  • София
Искаме и снимков материааааал Hug
Танче ами аз всъщност ти завиждам за морския въздух и че сте навън, ние тука сме като в клетки, през останалата част от годината както и да е ама като дойде лято Rolling Eyes
Айша, не и се ядосвай те всички са така, аз на мойта като е в къщи вечер и нарежа салатка да хапне витамини, била яла, не е гладна , абе като че на инат не ще и я виждам след два часа маже филия с маргарин Thinking
В нов български ли подаде документи Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 20:58 от margita

# 335
  • Пловдив
Здравейте момичета .
МАСТЕРЧЕЕЕЕЕ ТУКА СЪМ АМАААА.. Blush
При мен се получава вече,- мисия невъзможна да пиша през деня . ooooh! След обяд докато спят гледам да сготвя за челедта иначе докато са будни няма как.

ЖАБЧЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug Hug Hug Наслаждавай се на всичко там граби с пълни шепи от живота и това е Hug HugПоздрави и целувки от нас . Hug Heart Eyes

ДИДИИИИ Hug ДА СИ ПОЧИНЕШ ДОБРЕ НА МОРЕТО  Hug Hug

ШПУНЦ дано малко поне са го позакрепили баща ти .Нагушкай малката принцеска и батко Вели. Hug

МОНИ дано Дани се оправя от ангината по бързо. Praynig

МИМИ милата принцеска много болежки са и се струпали наведнъж Tired Дано Петинка се оправя по бързо ,че с тази температура в тези жеги незнам направо  ooooh! Да пие много течности да не се обезводни  PeaceЗа набрано живовлека е супер ,също и чиста грес помага и то за мен е най бързо изсмукващо,с  ихтиол не са ли го превързвали също  newsm78

ДЕЛТА всеки си има някъкъв късмет в живота пиле  Hug важното човек да го оценява  Hug

АЙША направо те съжалявам с Ани ,много е лошо когато не можеш да помогнеш на детето си от твърдоглавието му.Но и на нея ще и дойде акъла ,още е малка и хвърчи. Peace Hug

ЯЖКА КОТКИТЕ СМЕ ГИ ЗАТВОРИЛИ ТЪЙ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД В НЕДЕЛЯ. Hug Hug Hug Hug

ПЕТИНКА ,АРИТА,ЖАКИ,ДЕСИ,ДИДИЯ,ДОБИ,МАРСИ,СВЕТЛА ,ДЖЕЙДА,ГЕОРГЕНА,БУГИШ ,МАЯ ,липсвате момичета какво става с вас. newsm78 newsm78 newsm78

# 336
  • София
Жабке, радвам се да те чуя.
Да си изкарате хубава почивка - нали сте младоженци.   bouquet

Марги, салата и у нас е мръсна дума.
Днес например е изяла около 1 парче луканков салам без хляб или  зеленчуци. Как не и станало лошо?  newsm78
В НБУ - има 4 класирания с по 20 рисунки - ама рисунки нямаме. ....

# 337
  • тук и там
Казвам ви ЛЕКА НОЩ!
Утре ще карам две смени.
Жабче,радвай се,наслаждавай се,почивай,а после ще разказваш.
Шпунц,дано баща ти е по добре.Все пак лекарите помагат доколкото е възможно.
Ще се оправи човекът и само притеснението ще остане.
Зиче,пази сили.Докога ще я караш така?
Мони,ох, и вие ли сте болни,бе?
Дано утре Дани да е по добре.
Айша,не се ядосвай,деца са ни-сега хвърчат,после ще разберат,че са грешали.
Сл.обяд са завели детето на лекар.Рязнали са го.Много е плакало горкото.Било малко за упойка.
Тази вечер се чухме.Била вече спокойна и не я боляло.
Изписали антибиотик да пие за раната и афтите.
Това е Дано мога да заспя.
Лека вечер!

# 338
  • София
Мими, така растат децата. Тя е малка и слуша - ще си пие лекарствата, ще и правят каквото трябва на раната.
Лека нощ на заспиващите.
Аз продължавам с маратона 1001 нощ.

# 339
Миме, щом са почистили забралото пръстче, дано по-бързо да оздравява детето!
Жабче, здравей мила! Радвам се че ти харесва в испанско, я ни намери по един испанец, че да живнем и ние, аман от мизерия! Хи, хи, хи....

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

# 340
  • тук и там
Добро утро!

Лек ден!

# 341
  • София
Добро утро!

Мимито, мерси за кафенцето-имам нужда да се разсъня. А кифличките - ммм, толкова са апетитни, че...........

Жабче, радвам се , че си много щастлива. Събирай положителни емоции Laughing

Болните да оздравяват бързо. Дано да не пропусна някой /не съм чела назад, че вчера нямахме нет/ , но ще ме извините

Приятен ден от мен  Peace

# 342
  • Видин
Добро утроооо! Heart Eyes
Само да се обадя, че вече съм на линия, а по късно ще пиша Hug

# 343
  • София
http://media.snimka.bg/3568/013390711-big.jpg
http://media.snimka.bg/3571/013398016-big.jpg
http://media.snimka.bg/3568/013390651-big.jpg
http://media.snimka.bg/3569/013393501-big.jpg
  Нашето малко пате стана на 3 месеца, а татко и на 29 години!

http://ajsderby.com/assets/images/Buffets010LL_1_.jpg
http://g.io.ua/img_aa/large/0777/94/07779492.jpg
 Миме дано Петинка бързо забрави болките. Мони дано и Дани вече тича весело. Айша не и се връзвай толкова ,ще и мине. Hug
 Жабче радвам се за вас с Краси. Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 12:00 от Шпунц

# 344
Да са живи и здрави Елинка и тате Й! вЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Жабче,поздрави на Испанско и от мен  Laughing Laughing Laughing Laughing Наслаждавай се на почивката!

Общи условия

Активация на акаунт