А за бабите, много мога да говоря... Според Явор там е ключа към проблемите, нещо с което аз не съм на 100 % съгласна.

, а си търпи душанкото...Ама и татито ни е много търпелив и игрив с него. Бабите са супер, дядото и той. Ако сме двамата с татко му тогава крещи "НЕ" на другите, но гледам да смекчавам малко тона. Аз тези лигавщини не ги толерирам и го оставям да си се потръшка, по интуиция ги разделям тръшкането и желанието да му се обърне внимание.
Яско е пораснал до 1м.
) за последните някоко дни изчетох доста теми накуп и през пост-два все една и съща новина...страхотно!!! много се радвам за всички и пожелавам лека бременност, леко раждане, здраво и хубаво бебче...а февруарчетата колко са големи вече - батковци и каки...нашта мома още няма да я правим кака...и аз съм за втората вълна по ред причини....
но още малко ще досадя...хремата (последните 2-3 пъти само за тази година) бе бистра...от тази сутрин, след даване на коризалия през час, не сме бърсали, но нослето е още запушено, та сега не знам дали да се радвам, че вече не тече или да се тревожа, че не тече та да се отпушва...уф, ама и аз как го ясних Препоръчани теми