Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори

• 27 687
  • 298
  •   2
Отговори
# 135

Сигурна съм, че ако лекарите видят проблем, ще реагират на момента Peace. Най-вероятно ще те викат за тонове. А ти се "ослушвай" за бебчето неперкъснато Laughing. Ритка ли по принцип повечко?

о за ритането нямаме проблеми много е буйна Simple Smile
еми бях на 23.06 на консултация и сега ме вика на 24.07 ....

# 136

мисля 4е ще е проблем ако е много къса и бебка запо4не да се ражда.Не ти ли казаха секцио

еми чесно да ти кажа нищо не ми каза ...  newsm78

# 137
Здравейте,момичета,много съм притеснена.В 7 г.с. съм и от самото начало имах болка ниско доло.Болка имаше и в гърдите(без видимо да са наедрели).От 2-3 дена обаче почти не чувствам нищо.Първа бременност ми е.Страх ме е да не е станало нещо лошо.На гинеколог съм утре.

няма защо да се тревожиш. Много е рано да усещаш бебето и да чувстваш каквото и да било. радвай се, че болките са минали. Успех Hug

# 138
  • Burgas, Bulgaria

мисля 4е ще е проблем ако е много къса и бебка запо4не да се ражда.Не ти ли казаха секцио

еми чесно да ти кажа нищо не ми каза ...  newsm78

може би 4акат да влезеш в 9-тия

# 139
просто се моля Praynig всичко да мине добре че .... 

# 140
  • Burgas, Bulgaria
ти не си ли от Бургас
извинете за спама

# 141
кой аз ли ?
аз съм от Габрово но живея в Свети Влас

# 142
  • ул. "Мечтание"
Омотаването на бебето в пъпната връв не е проблем, защото то дефакто не диша все още и не може да се задуши. Проблем е, ако пъпната връв е с възли. Но това е нещо, което се случва изключително рядко и се вижда на ехограф. Още повече, че има още цял месец да се отвие само бебчето. Не се притеснявай излишно, за неща, които така или иначе не зависят от теб.

# 143
  • Пловдив
Беба се роди с възел на пъпната връв.Не са го видяли на ехографа.Обясниха ми, че не се вижда. newsm78

# 144
благодаря за отговорите  Hug

# 145
  • ул. "Мечтание"
Беба се роди с възел на пъпната връв.Не са го видяли на ехографа.Обясниха ми, че не се вижда. newsm78

Според мен проблема е бил в задехографното устройство, наречено за краткост лекар! Но това си е лично мое мнение и никого не обвързвам с него!  Hug Надявам се, че сте нямали проблеми заради този възел!

# 146
  • София
Здравейте мами искам да Ви питам в 37г.с. съм,  когато съм права и ходя много ме боли корема от лявата страна като едно дърпане е ,а интересното е че като съм легнала нищо ми няма.Можете ли да ми кажете какво е това и има ли място за притеснение,моята лекарка ще се прибере от почивка чак в сряда и тогава съм на консултация иначе бебина марда и си я усещам ама това много ме притеснява.

# 147
  • Пловдив
Ами нямахме проблеми,слава Богу.

# 148
Ooooх,  както виждате от линииката я ми остават 18 дни до раждане, я бебочка реши да превари .....вече съм на тръни, но въпросът ми е-КАК ДА ПОЗНАЯ КОНТРАКЦИИТЕ newsm78 newsm12 smile3506 питам , защото понякога ме боли долу коремчето, сякаш ще ми идва, но май не се втвърдява...друг път пък става твърд, но не боли, а как искам бебе да излиза вече!!! newsm03 yes
Обяснете моля

# 149
Ooooх,  както виждате от линииката я ми остават 18 дни до раждане, я бебочка реши да превари .....вече съм на тръни, но въпросът ми е-КАК ДА ПОЗНАЯ КОНТРАКЦИИТЕ newsm78 newsm12 smile3506 питам , защото понякога ме боли долу коремчето, сякаш ще ми идва, но май не се втвърдява...друг път пък става твърд, но не боли, а как искам бебе да излиза вече!!! newsm03 yes
Обяснете моля

Болката е силна ниско долу и после отива в кръста. Боли ли и кръста е контракция. Освен това започва да ти се ходи и по голяма нужда. Поне така мога да го опиша най-ясно

Общи условия

Активация на акаунт