Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 857
  • 421
  •   1
Отговори
# 390
Шампоан за коса и тяло Поп Глам

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 10:06 от gitadam

# 391

- кремът ми за акне и предпазване от петна от пъпки
  а бели ли се кожата от него? петна от пъпки маха ли? и аз съм му мернала око Sunglasses

# 392
  • София
Не се бели кожата. Той ми е станал 1 от постоянните кремове. Мажа го и на гърба, желателно е веднъж дневно. За лицето- също не ми е тежък. С сравнение с Акне БП5 си е лек.  Laughing Но няма бързо действие, по- скоро го използвам като завяхва някоя пъпка, за да не остане белег/ петно. За вече образували се петна също помага, но там вече зависи какви са били пораженията.  Wink

Щях да забравя- наскоро си развалих 1 потник с него. Не прецених  и спах с него няколко вечери, а беше зелен на цвят и стана на петна, избеля от крема. Затова по гърба го слагам само вечер и сутрин след душа няма проблем.  Peace

# 393
# 394
ампули - анти акне, депигментиращи, Q10 ,
интензивна изглаждаща маска с Ретинол и други съставки,подхранващо избелваща маска с лимон и краставица,хидратираща с масло от Шии и маслини и маска за коса с лимон и ленено семе за руса коса (не мога да им намеря картинки Confused)

# 395
  • USA, Steak State

Revlon Colorstay 12 Hour Eye Shadow Quad Точно тези цветове

Същия цвят

Apricot scrub

# 396
  • USA, Steak State
Момичета, ако имате идеи за ново заглавие на темата, го пускайте тук. То е ясно, че повечето от нас нямат чанти, а цели куфари от козметика Simple Smile

# 397
  • Стара Загора

Нови придобивки в козметичния ви куфар  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 09:47 от iv4enceto_91

# 398

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 21:37 от Jackie

# 399
Момичета, ако имате идеи за ново заглавие на темата, го пускайте тук. То е ясно, че повечето от нас нямат чанти, а цели куфари от козметика Simple Smile
Новите ви  козметични похищения  Mr. Green

# 400

-ексфолиант за тяло -маска за лице

# 401
  • Стара Загора
Sassie сподели как е маската, като я пробваш.  Hug

# 402
фон дьо тен

# 403
Новите ви  козметични похищения  Mr. Green

Точно smile3521

Лосионче за тяло с козе мляко и ванилия /ухае страхотно/

# 404
Sassie сподели как е маската, като я пробваш.  Hug

ОК. Peace

Общи условия

Активация на акаунт