Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 857
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
# 406
лак за нокти Catherine Arley 705 номер, но не можах да намеря, а този на Опи е почти същия.

# 407
Здравейте, аз имам придобивка, която незнам за какво служи CryМного ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете PraynigПродукта за мигли или вежди е ConfusedИзглежда като безцветна спирала, а като го преведа - пише вежди ooooh!

Estee Lauder - Brow Setting Gel - безцветен е Thinking

http://www1.bloomingdales.com/catalog/product/index.ognc?ID=1105 … 1*3*24*-1*-1*-1*1

# 408
Според мен е гелче с което да си оформяш веждите, така че да не се показват разни косъмчета Peace

# 409
Според мен е гелче с което да си оформяш веждите, така че да не се показват разни косъмчета Peace
И аз така го разбирам Rolling Eyes но исках да съм сигурна Grinning
Благодаря  bouquet

# 410
# 411
това хубаво ли е? мие ли добре, прави ли кожата мека? харесала съм си го отдавна Rolling Eyes

# 412
това хубаво ли е? мие ли добре, прави ли кожата мека? харесала съм си го отдавна Rolling Eyes

Не е лошо,но аз си мислех че е гел,а то било измиващ крем.Не се пени и ми е малко странно измиването с него.

# 413
# 414

На мен много ми харесва, защото не изсушава кожата.Но то по принцип си е за суха кожа.

# 415
Мерси, значи не е за мен Simple Smile

# 416
  • Стара Загора
- зеления, круша.  Crazy
- ексфолиант с аромат на ананас  Crazy

# 417
Sassie сподели как е маската, като я пробваш.  Hug

ОК. Peace

iv4enceto_91,пробвах пилинг маската за лице на Орифлейм и мога да кажа,че останах приятно очарована от нея.Има много приятен лек аромат и кожата след употребата й става много мекичка.Освен това не е както при други пилинг маски отплепянето да е болезнено,а при тази е някак по-нежно.

# 418
# 419
- зеления, круша.  Crazy
- ексфолиант с аромат на ананас  Crazy
Какво е тоалетна вода или спрей за тяло,и от къде го купи и цена ако не ставам нахална

Общи условия

Активация на акаунт