Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 907
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
  • София
7-9лв според зависи Simple Smile опитай, има различни. да уточня, че на мен ми е трета туба вече, мацам по много, защото ми е евтин и не го жаля. имах малко целулит и смея да кажа, че има разлика. друг лосион, от който също бях доволна е на гернетик (той беше към 60лв и нещо, ако си спомням правилно). но не видях чак пък голямото чудо и затова сега предпочитам евелин. хайде, успех Simple Smile

Meрси за изчерпателния отговор.   bouquet
Аз засега имам запаси от незапочнати кремчета, но щом казваш, че има ефект...  Wink

# 316
  • Варна
Сега си взех кристали за коса...някой ползвал ли е тези:

Black Cristalli Liquidi ai semi di lino /неможах да намеря снимка в нета/?

# 317
+същия балсам
ексфолиант за лице

+тампончета за почистване на грим

# 318
мими23 , имаш ли вече впечатления от продуктите на Аведа ?  Hug

мими23, какви са ти впечатленията от шампоана и балсама, ако си ползвала и преди, ако не, ще чакам отзиви. мерси Simple Smile

Скъпички са,но големи опаковки и са много икономични.
Шампоана и балсама са за възстановяване на изтощена и третирана коса и са много ефективни.Резултат се вижда още и след първото измиване.Моята колежка ги ползва вече 2 месеца и няма да ви казвам как и оправиха изтощената и проскубана косица.
Пяната е за обем и блясък,прави косата плътна,лъскава и във форма.
Заслужават си парите определено Peace

мими23, дали ще дойдат тежки за коса, която е изсушена от често ползване на сешоара но не е в лошо състояние в никакъв случай. Косата ми и гъста, но с тънък косъм.

# 319
# 320
# 321
  • USA, Steak State
Frig Сподели после за аромата и ефекта на шампоана и балсама. Предсто ми да поръчам същите и все се надявам аромата да е този който беше в далечната 98-ма година на бадем.

# 322
Някой използвал ли е новото червило на Max Factor? Специално за червения цвят питам. Наистина ли издържа 10 часа?

# 323
  • София

Shocked

Какво е това? Нещо за омазняване да не е ?

# 324
мими23 , имаш ли вече впечатления от продуктите на Аведа ?  Hug

мими23, какви са ти впечатленията от шампоана и балсама, ако си ползвала и преди, ако не, ще чакам отзиви. мерси Simple Smile

Скъпички са,но големи опаковки и са много икономични.
Шампоана и балсама са за възстановяване на изтощена и третирана коса и са много ефективни.Резултат се вижда още и след първото измиване.Моята колежка ги ползва вече 2 месеца и няма да ви казвам как и оправиха изтощената и проскубана косица.
Пяната е за обем и блясък,прави косата плътна,лъскава и във форма.
Заслужават си парите определено Peace

мими23, дали ще дойдат тежки за коса, която е изсушена от често ползване на сешоара но не е в лошо състояние в никакъв случай. Косата ми и гъста, но с тънък косъм.

Изобщо не са тежки даже напротив.Аведа е напълно натурална козметика,без химия и парабени...пенителите също са естествени.Просто разгледай продуктите им и си избери подходящите,виж и на сайта има много добра информация и мнения на потребители.Аз също ще погледна като имам време и ще ти пиша.Демидж ремеди е за коса в лошо състояне след третиране и е за възстановяване Peace

# 325
  • Стара Загора

# 326
може ли да помоля да пишете какво представляват нещата. някои не са ми познати, а ми е любопитно. тенкс Simple Smile

# 327
  • Стара Загора
Моите са душ гел, сапун, душ гел, сапун, миниатюра парфюм, тоал. вода, рол он, тоал. вода, часовник, горещп масло за коса с кокос, мъжки душ гел.  Mr. Green

# 328
  • Belgium

Какво е това? Нещо за омазняване да не е ?

bebsun това са листчета против омазняване на Шанел.

Имат фина пудра върху тях и матират перфектно, продават се с огледалце и кожено калъфче  Heart Eyes

# 329
мими23, брагодаря, усещам, че следващите ми шампоан и балсам ще са на Аведа. Само дето банята ми е пълна, вчера си купих Intense Repair на Loreal. Цените на Аведа са горе-долу като на Loreal Professionnel.

Общи условия

Активация на акаунт