Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 923
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
мими23 , имаш ли вече впечатления от продуктите на Аведа ?  Hug

# 301
# 302
  • София
-моя е праскова

# 303
здравейте!

ако може и аз да се включа Simple Smile

Евтино и дълго гледано скептично от мен, но за моето тяло и малкото целулит, който имам, действа супер.

мими23, какви са ти впечатленията от шампоана и балсама, ако си ползвала и преди, ако не, ще чакам отзиви. мерси Simple Smile

# 304
мими23 , имаш ли вече впечатления от продуктите на Аведа ?  Hug

мими23, какви са ти впечатленията от шампоана и балсама, ако си ползвала и преди, ако не, ще чакам отзиви. мерси Simple Smile

Скъпички са,но големи опаковки и са много икономични.
Шампоана и балсама са за възстановяване на изтощена и третирана коса и са много ефективни.Резултат се вижда още и след първото измиване.Моята колежка ги ползва вече 2 месеца и няма да ви казвам как и оправиха изтощената и проскубана косица.
Пяната е за обем и блясък,прави косата плътна,лъскава и във форма.
Заслужават си парите определено Peace

# 305
мими23   bouquet

# 306
  • В приказките.........Пловдив
А от къде мога да купя тези продукти на Аведа, че и моята коса е много изтощена?И колко точно е цената?

# 307
А от къде мога да купя тези продукти на Аведа, че и моята коса е много изтощена?И колко точно е цената?
http://oth.strawberrynet.com/haircare/aveda/ ето ги в ягодка.
http://www.lookfantastic.com/hair/aveda-haircare ето ги и в английски сайт.

# 308
  • София

1. Фон дьо тен
2. Гел-мляко за почистване на лице

# 309
  • София

Евтино и дълго гледано скептично от мен, но за моето тяло и малкото целулит, който имам, действа супер.

Колко струва?

# 310
7-9лв според зависи Simple Smile опитай, има различни. да уточня, че на мен ми е трета туба вече, мацам по много, защото ми е евтин и не го жаля. имах малко целулит и смея да кажа, че има разлика. друг лосион, от който също бях доволна е на гернетик (той беше към 60лв и нещо, ако си спомням правилно). но не видях чак пък голямото чудо и затова сега предпочитам евелин. хайде, успех Simple Smile

-----------------------
аз забравих за какво дойдох  ooooh!

предстои моренце и съм си пуснала слънцезащитните на avon (тълмо ще ги пробвам), а за
морските вечери : +
пудрата е доста тъмна(нааай-тъмния цвят)..хубавото е, че бързо потъмнявам от слънцето, а ружът - Terracotta  Laughing хах..

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 18:13 от elin4e

# 311
Взех си ампули за коса от професионалната серия на Gosh, но нещо не намирам снимки дори в официалния сайт.

# 312
# 313

Честито Маци    bouquet- бързо действаш. Laughing bowuu

# 314

Общи условия

Активация на акаунт