Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 925
  • 421
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Уреята в кремовете е синтетична. Това е азотно съединение, наистина е един от компонентите на урината, но не е урина.

# 286
# 287

Mоите мигли са гъсти,но къси и прави, ами придава им акцент, разделя ги добре, като се има предвид ,че туша се разпределя добре на всяка една мигла без да ги слепва (иначе ми се слепват, последно ползвах на буржоа тази curl) , леко ги подвига и извива , едно нанасяне е достатъчно, като не извива миглите ми по-малко от тази на буржоа, която си е с тази насоченост уж. Доволна съм  Heart Eyes

# 288
  • USA, Steak State

Боя за коса- черна

Фон дьо тен- за втори път си купувам

Измиващ гел

Измиващ гел

# 289

по средата, млякото за придобиване на тен. Днес съм жълта, но поне няма петна, пък и се надявам да стана по тъмничка след още 2-3 намазвания Mr. Green

кукувица оптимистка
ползвала съм всичко от серията им. Крема е мазен и мирише гадно, щипе, но дава резултати след първия месец. Лосиона с азелаиновата киселина не ме очарова много. Повече възлагах на него, а този тоник си го купувам за втори път. Беше ми препоръчан от една козметичка. От 3 дена го мажа и за него отзиви не мога да  дам, но преди като го ползвах бях доволна.

# 290

по средата, млякото за придобиване на тен. Днес съм жълта, но поне няма петна, пък и се надявам да стана по тъмничка след още 2-3 намазвания Mr. Green

кукувица оптимистка
ползвала съм всичко от серията им. Крема е мазен и мирише гадно, щипе, но дава резултати след първия месец. Лосиона с азелаиновата киселина не ме очарова много. Повече възлагах на него, а този тоник си го купувам за втори път. Беше ми препоръчан от една козметичка. От 3 дена го мажа и за него отзиви не мога да  дам, но преди като го ползвах бях доволна.
Не е ли рано за избелващите в това слънце?

# 291
Рано е, обаче проблемите ми го налагат. И фдт не помага с тези петна. Най-добре е зимата, за тогава имам други неща подготвени Mr. Green

# 292
  • UK
Сенки за очи Chanel:

Kрем за очи Clinique:

# 293
  • Belgium

Доволна ли си от него?

# 294
# 295
  • UK

Да, много ми харесва, освежава кожата, ако имаш тъмни кръгове го премахва, ако си недоспала го прикрива. Лекичък е, аз го държа и в хладилника и после оставя много приятно чувство.

# 296
  • при моите деца .....

# 297
  • на последния етаж
Как ти се струва кремчето? За каква кожа е подходящо?

# 298
  • Belgium

Как ти се струва кремчето? За каква кожа е подходящо?

Ами това е околоочен крем. За чувствителна кожа, пише че намалява подпухванията.

Днес го купих, като го пробвам, ще дам отзиви  Laughing

# 299
Шампоан,балсам и пяна за коса на Аведа

Общи условия

Активация на акаунт