ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 460
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
ББОще малко , по мои изчисления в епизодите във вторник Мехмед ще разбере за Берилката и ще я нахока сериозно. Тя ще му се обяснява в любов, но той ще я одреже! Ще имат романтична вечер отново с Инджито и така!

# 196
  • София
A Дефнето кога ще представят пред семейството?

# 197
Тайна ББ той дядото ще си я прибере

# 198
Въпрос в бяло: ще се провали ли колекцията на Инджи с тази кражба? Ще ме е яд много , защото тя толкова работи, милата

# 199
marish отговорът на въпроса ти е ДА

# 200
 ББ Ауу, жалко, как ме е яд. Поне се надявам тази Берил да си го получи хубавичко, та да ми компенсират яда, че на Инджи труда отиде подяволите. Ще ли?

# 201
и мене много ме е яд, но трябва филм да става. Много обичам да чета ББ, обаче нещо му изпуснах края или не съм чела достатъчно съсредоточено. Гадно че 3 дни няма да годават Thinking

# 202
  • София
ББ Е, нали те заради него я крият, защото не знаят как ще реагира той.

# 203
  • В центъра на Вселената...

ББ Въпреки всичко, той ще я вземе...

# 204
  • при най-добрия мъж...
Оле,че интересно ще става.
Не ми стигат два часа на вечер,ако може още два Grinning.Много е хубав тоя Мехмет,много...

# 205
Не ми стигат два часа на вечер,ако може още два Grinning.Много е хубав тоя Мехмет,много...

Тук в този филм не е толкова хубав.В началото на кариерата си е WinkЩе го  гледаме и в *Забранена любов*/не в българския разбира се/

# 206
Или аз нещо не съм разбрала, но нали Инджи си представя колекцията или не е нейна. Според това което видях тя е дизайнерката.

# 207
  • у нас

ББ Въпреки всичко, той ще я вземе...

от бб до тук май тогава  Пънар трябва да съобщи на Онур че не може да гледа дъщеря си

# 208
Моnda кажи моля те каква е тази приятелка панар която се появи? КАкво е имало толкова между тях че се стигна до там? Какво и каза в деня на сватбата?

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 13:31 от petkova1979

# 209
  • при най-добрия мъж...

Тук в този филм не е толкова хубав.В началото на кариерата си е WinkЩе го  гледаме и в *Забранена любов*/не в българския разбира се/

Ай,ай,ай...ти ми направи денят по-хубав Hug

Общи условия

Активация на акаунт