ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 491
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
Някой знае ли колко серии е този сериал.  Rolling Eyes
Като ви чета май няма да са малко Thinking

Това е въпрос с повишена трудност newsm78.От БТВ са нарязали сериите,както им е удобно и само те знаят колко точно серии е филма Rolling Eyes

# 331
Някой знае ли колко серии е този сериал.  Rolling Eyes
Като ви чета май няма да са малко Thinking

Това е въпрос с повишена трудност newsm78.От БТВ са нарязали сериите,както им е удобно и само те знаят колко точно серии е филма Rolling Eyes
арабските бяха 154. И българските ще са горе-долу толкова

# 332
  • Пловдив
Ох не ми говори за дублажа,че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така и не разбрах как можаха БТВ така да се издънят с дублажа на филма,при условие,че го пускат в праймтайма ooooh!

Какво му е на дублажа, че нещо не разбрах, светнете ме ?

# 333
Ох не ми говори за дублажа,че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така и не разбрах как можаха БТВ така да се издънят с дублажа на филма,при условие,че го пускат в праймтайма ooooh!

Какво му е на дублажа, че нещо не разбрах, светнете ме ?

УЖАСЕН Е! Особенно тази,която чете ролите на Шереф,Пънар,Кадер и някои други ooooh! ooooh! ooooh!
Направо като и чуя гласа и  Sick Sick Sick Тая трябва да озвучава само филми,които НИКОЙ НЕ ГЛЕДА: например „Блясък„ Twisted Evil
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 14:59 от TraYkovA

# 334
Един страничен въпрос: някой чувал ли е дали Мехмед(Къванч) и Инджи(Сонгюл) са имали/имат реална връзка в живота?

# 335
  • 221B Baker Street
на мен дублажа си ми харесва,на който не - да си го гледа на арабски,на турски,на каквото там си иска  Twisted Evil

# 336
По принцип най-добре е да си се гледа в оригинал. Но българския дублаж е под всякаква критика.
И в  последно време изобщо не гледам дублирани филми на български. Никакво чувство, много слаба игра, сори.

# 337
На мен също си ми харесва дублажа, може би понеже не знам турски, за разлика от английския. Но дори и да беше на английски, в крайна сметка това е сериал, няма такова нещо, да се излъчва в оригинал. Гледа се и от възрастни хора, все пак.

# 338
Няма ли сериали със субтитри? Аз Доктор Хаус съм гледала със субтитри. Както и да е, няма значение. КОйто има избор- да си го прави.

# 339
бб Значи Бахар не е внучка на дядото newsm78 Как ли ще реагира като разбере,имайки предвид колко е горда Thinking
ББ
Изпадна в истерия, но после нещата се оправиха. Фикри  и каза, че за него винаги ще си остане негова внучка, така както през всичките тези години тя се е чувствала

# 340
  • 221B Baker Street
Няма ли сериали със субтитри? Аз Доктор Хаус съм гледала със субтитри. Както и да е, няма значение. КОйто има избор- да си го прави.

може,в Интернет  Peace

# 341
Да, аз телевизия не гледам. Даже  в къщата сега нямам телевизор Laughing

# 342
  • при най-добрия мъж...
Един страничен въпрос: някой чувал ли е дали Мехмед(Къванч) и Инджи(Сонгюл) са имали/имат реална връзка в живота?

Четох някъде,че са имали връзка и даже заради това се е развела със съпруга си.

# 343
това   е съпругът и-Canberk Uçucu

# 344
Не мога да видя снимката.

Общи условия

Активация на акаунт