Надявам се не сте ни забравили, че аз покрай последния ми изпит нямах никакво време нито да чета, нито да пиша. Всичко мина повече от добре, вече няма да правя такива отсъствия от форума
Да си кажа поред на номерата
- Данинче, Йоана е опасна сладурана, май доста често ти настръхват косите с нея, но пък за сметка на това е много, ама наистина много сладка. Моята дундичка не се изправя, не знам, трябва ли да се изправя
. Хваща се за решетката на леглото, а краката и увисват през нея, но не прави опити да се изправя. Иначе иска да става, да сяда, много добре се държи седнала, но не смея нито да я оставям така, нито да я подпирам на възглавници все още. нека, животи и здраве, направи 6 месеца и след това.Еспа, да ми изпапкам на Сами омазаната муцунка, чуден е и такъв добричък и благичък изглежда. Хайде пък ние ще чакаме и неговото изявление по повод на започналото захранване
.Делисладка, дано бързо да избият зъбките на Марио, че да не се тормози детето. Ние още нямаме, венците не са надути, но онзи ден ми се стори, че отстрани, не отред и леко побеляло. Дали пък няма да и избият първо зъби отстрани
. Много странно ми се струва, може и да си внушавам, не съм забелязала преди как е било, но сега ми се струва по-бял венеца.Дони, чудесни снимки, местенцето е наистина много приятно. И снимките от морето ви са страхотни, пълни с положително настроение и емоция, вие сте много готини. Абе Гого все повече заприличва на теб, страхотна е снимката с бирата, нека си пийва детето, то в тия жеги какво му остава друго

Тобито, много е сладък Ивчо, много чаровна, зъбата усмивка

И Усминатото съвсем се загуби
. Сиси, чакам да се включиш, уж снимки на Калата щеше да пускаш от прованса, а никакви ви няма. Ми Александрина се е затъжила за своя избраник
.Айде и аз да сложа снимка на моята бубка:

И тя е като Анастасия пухкавелка.
. Е, не е ли несправедливо........... Аз харесвам живота си и семейството си, но имах планове и представи, които не се сбъднаха.........Ау, вкиснах се
.
. Добре се справя със захранването, продължавай в този дух.
Но тук в апартамента не ще и това е . От скоро се споразумяхме и пиша в мивката в кухнята
Направо ми скри шапката . Аз много не натискам Данчо да се учи да пълзи , че кой ще го варди после , но в търкалянето няма равен
, пууууу-голяма гадост, гинекологът ми предписа Гиназол. Каза, че това било много добро лекарство. Някой ползвал ли го е да каже мнение 
Единствено пюретата си бяха с истински етикети. На касата дори не се извиниха, а само сви рамене девойката
Ами загубиха ме като клиент... 
Напоследък хич не мога да си организирам деня. По цял ден ми се спи, че дребен се буди вече честичко и свеки заключи, че трябва да почна да го дохранвам - разбрахме се, че не е познала...Но се чудя дали да не бъда садистична майка и да приложа метода на Фебер - той е по-скоро за приспиване де, но ще го префасонирам.