На планина или пък на море, заминава (или не) януарското дете!

• 13 864
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета   bouquet
Надявам се не сте ни забравили, че аз покрай последния ми изпит нямах никакво време нито да чета, нито да пиша. Всичко мина повече от добре, вече няма да правя такива отсъствия от форума  Mr. Green. Признавам си без бой, че не съм чела темата, ще се понапъна да прочета поне последните няколко страници.
Да си кажа поред на номерата  Wink - Данинче, Йоана е опасна сладурана, май доста често ти настръхват косите с нея, но пък за сметка на това е много, ама наистина много сладка. Моята дундичка не се изправя, не знам, трябва ли да се изправя  newsm78. Хваща се за решетката на леглото, а краката и увисват през нея, но не прави опити да се изправя. Иначе иска да става, да сяда, много добре се държи седнала, но не смея нито да я оставям така, нито да я подпирам на възглавници все още. нека, животи и здраве, направи 6 месеца и след това.
Еспа, да ми изпапкам на Сами омазаната муцунка, чуден е и такъв добричък и благичък изглежда. Хайде пък ние ще чакаме и неговото изявление по повод на започналото захранване  Wink Wink Wink.

Делисладка, дано бързо да избият зъбките на Марио, че да не се тормози детето. Ние още нямаме, венците не са надути, но онзи ден ми се стори, че отстрани, не отред и леко побеляло. Дали пък няма да и избият първо зъби отстрани  newsm78 newsm78 newsm78. Много странно ми се струва, може и да си внушавам, не съм забелязала преди как е било, но сега ми се струва по-бял венеца.

Дони, чудесни снимки, местенцето е наистина много приятно. И снимките от морето ви са страхотни, пълни с положително настроение и емоция, вие сте много готини. Абе Гого все повече заприличва на теб, страхотна е снимката с бирата, нека си пийва детето, то в тия жеги какво му остава друго  Wink Hug

Тобито, много е сладък Ивчо, много чаровна, зъбата усмивка  Hug

И Усминатото съвсем се загуби  Crossing Arms. Сиси, чакам да се включиш, уж снимки на Калата щеше да пускаш от прованса, а никакви ви няма. Ми Александрина се е затъжила за своя избраник  Grinning.

Айде и аз да сложа снимка на моята бубка:

# 211
Честита половин годинка на Алекс, Виллиан, Рая и Милан!
Еспа,много е пораснал малкия Сами,пу пу.Дано си хапва за напред добре Simple Smile
Daninceto,страхотна е малката Simple Smileжалко че е заета вече Laughing
Ели,малката е много сладка,отдавна все се каня да пиша.Страхотна е и тя като Йоанчето.Кукли!
Ние също правим лицеви опори по цял ден,но на нас ни ходи,нали е мъж Grinning.Днес хапнахме тиква и картоф на Хип и му хареса.дано така да е и за напред.Тук е такава жега,че не се трае и не става за разходки.
Лек ден !

# 212
Eспа, успех със захранването! Много е сладък Сами!

elli_g , браво за изпита! Да й изям опашлетата на твоята бубка! Heart Eyes И тя е като Анастасия пухкавелка.
Аз нямам много муза за писане покрай моите истории с работата и очертаващото се необезщетяване до  2 год. Съжалявам, че ви занимавам, ама много ми е криво. Cry

# 213
Ох и аз нещо не съм на кеф днес.
Вчера се видях с една "дружка", която осъществи всичко което си мислех, че трябва да направя за себе си, ей-така без усилие просто. Всичко, което бях споделяла че искам и си представям от живота, тя го получи наготово  Sad. Е, не е ли несправедливо........... Аз харесвам живота си и семейството си, но имах планове и представи, които не се сбъднаха.........Ау, вкиснах се  ooooh!.
Пепи, от вчера си мисля какво да ти пиша, за да те успокоя и не намирам думи. Даже не мога да предположа как се чустваш. Макар, че и моята работа не е кой знае какво, и може да се окаже да си търся и нова....Просто дано успееш да си прехвърлиш осигуровките някъде във фирма или учреждение. Ще стискам палиц, поне майчинството си да изкараш що-годе спокойно.
Еспа, този пост го пиша, за да ти кажа колко много е пораснал Сами - направо невероятно  Crazy. Добре се справя със захранването, продължавай в този дух.
Аз нашите първи лъжици не съм снимала. Но той Марти си е ящен и си хапва всичко, което се доближи до устата му.
Мини, Стеф е чудесна. Марти също повече суче, отколкото да дъвче храната - точно като Преслава.
Ели  Heart Eyes.
Бубче, много хубав стол. Аз съм хареслаа един дървен с масичка за около 60 лв. Повече не давам.
Тобито, много зъбат и усмихнат е тоя рапър  Wink.
Айде стига толкова сега.

# 214
  • Варна
Момичета , мерси много за милите думи  Hug Аз сега имам време да ви попрочета , щото Митко го взе баба му за 2 седмици и кой като мене само с бебе  Flutter
Доника , много благодаря , ама и твойте ергени са чудни!
Били , за ЕБХ - тази седалка ми се струва малко раничко за нея , ама знам ли  newsm78 Мойто диване , докато бяхме при майка ми  в къща с двор и правеше всичко навън - как да не пишаш и акаш в градината с кеф  Joy Но тук в апартамента не ще и това е . От скоро се споразумяхме и пиша в мивката в кухнята  Embarassed( щото в банята се заглежда в огледалото , какъвто ми е красавец и скромен , милия)
Елена - аз имам такова дървено столче от Митко , подкрепям с 2 ръце , той все още си го ползва - на 2 части като масичка и столче . Не е само за парите , но първо е една пластмаса по-малко вкъщи , второ е покупка с наистина голяма перспектива.А за плановете и това което става - не го мисли . То за това животът е шарен , и аз поняога си мисля , че исках и други неща , и имах възможности , но после си казвам , че тогава нямаше да имам тези прекрасни деца . Явно така е писано , а и не се знае какво щети донесе утрешния ден.Май не го написах много успокоително , искам да кажа - Вярвай , че най-доброто предстои  Hug
Данинце - опасна мома твоята. #CrazyНаправо ми скри шапката . Аз много не натискам Данчо да се учи да пълзи , че кой ще го варди после , но в търкалянето няма равен

# 215
Дени, Пепи, Елена, благодаря ви за милите думи  Heart Eyes Hug
Адашче, няма смисъл да се вкисваш за това, че на някой му е било по-лесно да постигне каквото и да било. Уверявам те, че доста често само отстрани изглежда така, че е било лесно, без усилие и пр. Човек трябва да живее и да се радва на живота си тук и сега, всички имаме планове, които не сме реализирали, сигурна съм, че всеки човек иска още и още, аз поне все си казвам, можех и повече, можеше и по-добре. Но да сме живи и здрави, това което сме постигнали да ни задоволява и да ни прави щастливи, но да не губим стремежа към по-доброто.
Пепи, аз чак сега прочетох да неприятностите ти  Sad. Ще ти пиша на лични моето мнение за това какво ще се случи от тук насетне след тази неприятна ситуация. Надявам се, че всичко ще е наред и ще си по-спокойна.  Hug

# 216
Страхотни пораснали дечица,пу-пу-пу!!!!!!!!!Разкошни са!

# 217
  • София
Ама големи сладури всички дечица и Ивко с тия зъбчета и Александрина с хубавата рокля, и Сами-юнакът Hug
И аз утре ще се боря с урината-ще опитам първо в колекторче, ако не се получи, ще лепя и аз от тия приспособления, които много сложни ми се струват Shocked
Честито на големите вече Рая, Алекс, Милан и Виллиан. Да растат здрави и все така обичани Hug Hug
Днес бяхме на преглед-расте сладура-7.900 и 68см. Laughing
А мен да ви се оплача ме мъчат някви гъби Blush, пууууу-голяма гадост, гинекологът ми предписа Гиназол. Каза, че това било много добро лекарство. Някой ползвал ли го е да каже мнение Blush
И друго да питам-стряскат ли се вашите деца насън? Преслав от едно известно време се буди към 00:00 часа със страшен писък и зачервени очи, бутам беберона в устста и заспива веднага. newsm78И така още няколко пъти на нощ #Crazy.
Лека вечер от мен  bouquet

# 218
Добро утро!

Хайде всички на кафе Grinning

Гиназол аз ползвах, докато бях бременна, защото имах гъбички. Оказа се много добро и изчисти всичко.

Яна вчера беше особено ревлива. Спи й се, а не заспива и ревееееееее. Откъснаха мисе ръцете да я разнасям. #CrazyЕдно време и кака й беше така - просто си личи, че имат едни родители Joy

Ето да ви я покажа

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340181&pid=13179583

а тук е с кака си

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340181&pid=13179590

И да се оплача от Вис Виталис на Симеоновско шосе. Етикетите с цените на стоките са тотално неверни. Примери: Фризовом - на етикета 9 лв и нещо, на касата 11лв, Аптамил АР - на етикет 16лв., на каса 19лв., кърпички Памперс пакет от 4 бр - на етикет 14лв. на каса 19лв. #Cussing outЕдинствено пюретата си бяха с истински етикети. На касата дори не се извиниха, а само сви рамене девойката #2gunfire Ами загубиха ме като клиент...

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 09:05 от pavlina_k

# 219
Добро утро.
Днес кафето и малка почерпка от мен, по случай половингодишнината на Мартин.

Направо не е за вярване как отлетяха 6 месеца  Shocked. Много бързо ми се струва и сякаш не съм се насладила на всеки миг с него /въпреки, че все ми е в ръцете и може да се каже, че съм плъъътно ангажирана/.
Моник аз съм ползвала преди мнооого време Орунгал - от тогава не съм имала проблем. Гъбичките много често рецидивират и са ужасен кошмар.
Марти също се буди нощем да суче нещо. Все мисля, че е от зъбите, а в действителност може да е от всичко. И в някои случаи иска биберон, а не гърда.
Ами това е от мен. Лек чудесен ден.

Павлина чудесни са и двете  Heart Eyes.

# 220
Честити месечинки на всички бебоци  Hug
Малките дами са прекрасни бонбони  Heart Eyes
Гиназол съм ползвала и при двете бременности, по едно и също време ми се появиха гъби, много съм доволна  Peace
Вчера купих купешки пюрета, Хипа е по-скъп от Семпера вече  Shocked

# 221
Честити месечинки / и половин годинки/ на всички пораснали дечица от щуролина Елина!  Целувки на всички!!!  Hug

# 222
Добро утро, момичета!  bouquet

Честити месечинки на всички, порастващи с още един месец сладурчета! Да са здрави и весели!
Моник, на мен за гъбички са ми изписвали Гинодактарин по време на бременността и съм доволна, ефикасно е.
Cyber_Cat, много е сладка щуролина Елина и каква е лъчезарна, усмихната кукличка  Hug.
Павлина, много са сладки дечицата  Heart Eyes А за това разминаване на цени на етикет и на каса - много е неприятно, един път, че те лъжат, втори път, че ти вземат повече пари. Преди време ми се случи същото в един супермаркет, един, два, три пъти, питах на касата на какво се дължи това разминаване - отговорът - ами идва стоката с нова цена, а ние нямаме време да сменим етикетите по стелажите  #Crazy. Е звъннах в Комисията за защита на потребителите, не знам проверявани ли са, но след това не е имало такъв случай.

Ох, момичета пиша този пъст от 20 минути вече - приспивах детето, простирах прането, направих пюрето ( ей и рима докарах  Laughing). Аз правя на Александринка зеленчуковите пюрета, свекър ми ми носи домашни зеленчуци, сварявам ги, пасирам на робота и става страхотно, чак на мен ми се услажда. Бубката си изяжда всичко, пу-пу  Wink. Обаче вчера нямах време да правя пюре, че имах задачи до обяд и купих готово - е не е имало досега такова мръщене с позиви за повръщане, с една дума не и харесват готовите  #Crazy, а допреди да почна да й правя, ги ядеше без проблем. Ами ще правя, каква ми е работата  Laughing.

# 223
  • София
Айде на бързо и да ставам hahaha Напоследък хич не мога да си организирам деня. По цял ден ми се спи, че дребен се буди вече честичко и свеки заключи, че трябва да почна да го дохранвам - разбрахме се, че не е познала...Но се чудя дали да не бъда садистична майка и да приложа метода на Фебер - той е по-скоро за приспиване де, но ще го префасонирам.
Днес мисля да купя някое друго пюре - да видим ще се осъществи ли.
Павлина, гледам и Яна умира от кеф за кака си. Гого като види Бате и...все едно господ е слазъл на земята. Да видим догодина пак ли ще е същата обич или вече ще е открит сезона за ступванията за играчки Joy
Любопитке, а не се ли гъне Дани, като го издържаш. Аз се пробвах, но хич не му е удобно и плаче, а все си мисля, че като чукне шестака ще му е по - лесно...Не че съм се засилила за ЕБХ, но понякога се случва
Иначе операцията на бабичката мина успешно. Щом вече е в състояние на да кара със свекърва ми - установихме, че психически е възстановена на 100 %. Доктора останал изумен от здравата и костна структура - и как няма да е здрава, като на 82 години не се е спряла.
Девойки, до после Simple Smile

Софиянки, не чух отзиви за предложението ми?

# 224
Здравейте момичета!
Честито на всички пораснали бебчета  bouquet
Павлина и Ели,мерси за кафето и почерпката Hug
Дони, браво за баба ти Hug
Моник,аз съм ползвала гиназол като бременна,доволна съм Peace
Еспа ,Сами много пораснал,пу-пу
Много хубави всички моми които сте показали Heart Eyes
Марио е с възпалени уши,зачервено гърло иТ която неспада,снощи го водихме на лекар,на АБ,капки,нурофен сме,цяла нощ не е спал милия от болки,реве,върти се,клати глава, отказва всякаква храна, един отпуснат,а ние си мислихме,че всичко е от зъбите,дано по бързо оздравява, много е  неприятно да гледаш как детето ти  се мъчи.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:26 от desisladka

Общи условия

Активация на акаунт