Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 869
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Витамин В6 Peace

# 346
Привет, прави си промивки със сребърна вода вечер-купува се от аптеката и има мощно антимикотично действие- прочети повече в Гугъл  Grinning

# 347
  • София
Само без промивки ,тя може и да се пие!  Peace

# 348
защо без промивки

# 349
  • София
Промивките са вредни,водят до болести...колкото по малко промивки,гел-душове,интимни гелове,сапуни и изкуствено бельо,толкова по-добре.  Grinning

# 350
съмнявам се в пиене нещо да се оправи

# 351
Привет, прави си промивки със сребърна вода вечер-купува се от аптеката и има мощно антимикотично действие- прочети повече в Гугъл  Grinning
Има и сребърна вагинална пяна, наречена Floragyn. Превантивна мярка е, а не лечебна, и действа много добре на влагалището при раздразнения от всякакъв сорт. Цената й варира до 20лв. Мисля, че е италианско производство.
А на SunshineLily са й изписали Polygynax-a навярно и заради инфекцията, и заради антибиотика, който може да й докара гъбички.
Но можеше да ти изпише само локален антибиотик, щом са само във влагалището микроорганизмите, а не и орален. Polygynax-a е именно такъв широкоспектърен антибиотик.
Навярно е преценила, че прави ударна доза отрова за гадовете. Не мисля, че Flagyl-ът би ти докарал гъбички... но кой знае, в упътването не пишеше да е за лечение на вагинални гъбички. Абе следвай лекарските инструкции е моят съвет, както си и решила сама де.
Задължително витамини за изхвърляне на токсините или ако питаш мене по-добре плодове, фрешове от цитруси, айряни и чай от билки  Peace Успех!

# 352
флоражина е със страхотен ефект-4-ри дози се впръскват и му се вижда края..

# 353
Края на гъбичките ли ? Незнаех че само с това може да се отървеш от тях.

# 354
поне временно(до следващия антибиотик,поне при мен).

# 355

Ina15, след това изплакваш ли се или не ? От колко време го ползваш ? разкажи повече, моля те   bouquet

# 356
не,не изплакваш.представляла флакон с 4-ри накрайника(за 4-ри дози,но мен ми стигнаха за повече)и представлява пяна.веднага има облекчение на сърбежа.
ей това е:
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8% … -pid30006206.html
аз го бях съчетала с една таблетка микоцист или микомакс,и получих дълга ремисия..

# 357
Благодаря  за бързия отговор  bouquet

# 358
няма защо. Hug

# 359
  • варна
на 500мл вода колко сода са слагаше моля ви кажете че забравих

Общи условия

Активация на акаунт