Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 781
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
само не разбрах, след 2 месеца лечение ти изчезнаха или от 2 месеца вече нямаш  newsm78 но и аз наистина се чудя вече дали да не ида при хомеопат Simple Smile а скъпо ли ти излезе?

# 496
  • Stuck in a moment
Благодаря! Мисля да го пробвам.

# 497
Цитат
само не разбрах, след 2 месеца лечение ти изчезнаха или от 2 месеца вече нямаш  newsm78 но и аз наистина се чудя вече дали да не ида при хомеопат Simple Smile а скъпо ли ти излезе?
Изчезнаха след 2 месеца. А няма и спомен от тях вече 4 месеца. При моята хомеопатка първият преглед с интервюто е 50 лв., а всеки следващ - 20 лв. По принцип се ходи на преглед и за лекарство всеки месец. Хубавото е, че не ти се налага да търсиш лекарствата по аптеките, а те ти се дават от лекарката, когато отидеш на преглед, като това ти излиза по 20 лв. на месец общо, за лекарството не се плаща отделно нищо. Това е практиката при класическите хомеопати, знам, че има и некласически, които лекуват по по-различна схема, като за мен качествено лечение може да се проведе само при класически. Аз доста се заинтересувах по тази тема преди да започна лечение, можеш да потърсиш в нета допълнителна информация, ако имаш желание, още повече, че тук има и отделен форум за хомеопатията. Можеш да разговаряш и с хомеопата, който си избереш, като предварително му зададеш всички въпроси, които те вълнуват. Успех! Hug

# 498
ей...май при следващата поява и аз ще взема да се обърна към хомеопат, а все пак прави ли се микробиология? знам че е тъп въпроса, но ми е интересно...защото аз май само това не съм опитвала Simple Smile

# 499
  • варна
и аз мислех да ходя при хомеопат но моята лична ми каза че нямам диагноза  че да ме лекува хомеопат и сега си записах час за генеколог пробвам за последно и ако няма ефект и този пореден пат отивам на хомеопат защото явно наитина има ефект Simple Smile

# 500
Ето нещо интересно за лактобактериите Simple Smile http://www.puls.bg/health/sex/news_2769.html

# 501
Ето нещо интересно за лактобактериите Simple Smile http://www.puls.bg/health/sex/news_2769.html

Много страници напред писах, че трябва да се промени рН на средата (влагалището) за да не може да се развиват гъбичките. Ето, сега и сайт, който потвърждава думите ми. Момичета, намерете си и консумирйте истинско кисело мляко или пийте пробиотици. Намерете просто начин да си поддържате нивото на лактобактериите. Те са тези, които ви спасяват от гадните гъби.

# 502
Bissstra, аз микробиология си правих преди да отида на хомеопат, но нямаше ефект. Предполагам, ти имаш поставена точна диагноза от гинеколог, която хомеопатът ти задължително трябва да вземе предвид. Повечето от хомеопатите са дипломирани и практикували лекари, които на даден етап се насочват към хомеопатията като преминават съответното обучение, разбира се. Мисля, че не е възможно човек без медицинско образование да стане хомеопат, т.е. просто да си изкараш един курс и готово - вече да можеш да лекуваш хора. Naughty Ако има нужда от допълнителни изследвания за нещо, хомеопатът ще ти ги препоръча.

# 503
Здравейте,

аз съм сравнително нова тук, обикновено чета, но не коментирам, но сега вече нямам много време да се зачитам, а имам нужда от спешен съвет, ако някоя от вас може да ми помогне ще съм много благодарна. Имам влагалищна инфекция вече сигурно 1 година, пробвах какво ли не, разбира се ходейки на лекар, но нищо не ми помага. Партньора ми си прави изследване, при него няма нищо, а аз продължавам да страдам. Вече се отчаях и незнам какво да правя.

# 504
Това ми се вижда малко невъзможно, освен ако винаги използвате презерватив!
Отиди на лекар, ще изпишат хапчета, но и за двамата ... Иначе няма смисъл  newsm78

# 505
Отиди на лекар, ще изпишат хапчета, но и за двамата ... Иначе няма смисъл  newsm78
Peace Разбира се,че и двамата трябва да се лекувате.Иначе,дори и сега да няма нищо при партньора ти,впоследствие ще си ги прехвърляте непрекъснато. Crazy

# 506
Ами и на мен ми се вижда невъзможно, но това показват изследванията, вече и двамата сме пили хапчета и то не един път, започвам да си мисля дали наистина са гъбички или нещо по-сериозно:(

# 507
Прочети внимателно в интернет кое провокира гъбичките и ако се съмняваш направи си и други изследвания.
Например кръвна захар и тест за хламидия. Може да провериш и състоянието на имунната система.
Аз и друг път съм казвала - за всяко неразположение, не го наричам болест, което се влияе за кратко от лечението, трябва да се търсят адекватни причини и да се лекуват те. Едва тогава ще отмине и това неразположение.
Желая ти успех!

# 508
Здравейте! 
Аз съм нова и искам да се включа в тази тема!
Преди 1 година ходих на доктор понеже се съмнявах за вагинални гъбички! При самият преглед се оказа, че ми няма нищо! 
Да обаче не бях доволна от отговора на доктора и отидох на друг доктор в по- голям град!
След прегледа генеколога ми каза, че няма опасност за гъбична инфекция!

# 509
Здравейте! 
Аз съм нова и искам да се включа в тази тема!
Преди 1 година ходих на доктор понеже се съмнявах за вагинални гъбички! При самият преглед се оказа, че ми няма нищо! 
Да обаче не бях доволна от отговора на доктора и отидох на друг доктор в по- голям град!
След прегледа генеколога ми каза, че няма опасност за гъбична инфекция!

Какъв е проблемът тогава?

Общи условия

Активация на акаунт