Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 871
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
пусни обикновена урина-седимент и белтък ,и урокултура за бактерии.
те са показател за уроинфекции,както и кръвната картина,ако си с температура.

# 526
  • варна
аз миналата седмица ходих при доктор крумовски във варна много учтив беше прегледаме каза че имало много гъби и саответно ми изписа един куп лекарства и по думите му вече би трябвало да има ефект.лечението трае 4 месеца може и 6 .ще пия дифлукан,фунголон междувремено 2 месеца ще слагам глобули и ще правя промивки има и още едно лекарство биосин имуно стимулатор но чесно казано не помня кога каза да го изпия на края ли ими заедно с другите изписал ми е две опаковки .каза че едното от тези сичките било добре и прятлят ми да го изпие но ако не пиел не било грешка не помня за кое каза обаче ако на някои  са му изписвали нещо подобно да ми помогне  в затрудненията .то толкова много неща са че ги забравих

# 527
Благодаря, Радостче  Hug
Запазих си час при лекарката за сряда вечерта и ще решим с какво да ги морим гадините.  Twisted Evil
А как да разбера дали действително имам възпаление на пикочните пътища - час при нефролог може би ? При преглед с ехограф възможно ли да се разбере ?  Rolling Eyes

Щом питаш, значи - едва ли Simple Smile Обикновено доста пари при уриниране, ако има инфекция на пикочните канали. Освен това боли и кръста/бъбреците -вдига са температра. Ти имаш ли някой от симптомите? Така или иначе ще пиеш АБ така,че не е от кой знае колко голямо значение дали бактериите са  отишли и на там. Просто направи курса с АБ и той ще избие всичко и навсякъде  Hug

# 528
Извинявам се за писането във старата тема Neutral Face

Здравейте, имам един въпрос ... надявам се да има хора, които могат да ми помогнат.
Ако се използва презерватив при половия акт, може ли да се предадат гъбичките на партньора?

# 529

Здравейте, имам един въпрос ... надявам се да има хора, които могат да ми помогнат.
Ако се използва презерватив при половия акт, може ли да се предадат гъбичките на партньора?

Да!

# 530
според дебелите книги-не!

# 531

Да!

Ами ако не съм сигурна дали са гъбички или не е някаква алергия към сапун .. защото от онзи ден имам един гаден сърбеж и странно чувство отдолу .. 2 нощи не съм спала, защото умирам от този сърбеж. Не ми е зачервено, нито пък подуто .. просто сърби; имам и леко течение бяло, но по принцип винаги съм го имала.. просто от 2 дни чувствам някаква влажност отдолу и адски сърбеж.
А пък утре приятелят ми се прибира и мислехме да се нарадваме един на друг след известно негово отсъствие.

# 532
Звучи ми точно като гъбички. По-добре отиди на лекар преди да се порадвате, иначе най-много и той да гълта лекарства с теб.

# 533
Ох, няма да рискувам .. доста неща изчетох по въпроса, лекарите казват, че може да се прави секс с презерватив, но това са гъбички .. ако остане някъде по тялото Neutral Face после се множат като за световно .. пф .. а мене ме сърби само отвън около входа на влагалището :S

Но пък от 3 дни си правя промивки с лайка и смрадлика, калиев .. (не си спомням цялото наименование) или топла водичка със сода бикарбонат .. наистина сърбежа ми намаля, да не кажа почти изчезна, но тази сутрин ми потече едно кафеникаво нещо, което след като видях ми идеше да изкрещя ! Днес ще се чуя с докторката ми .. :S

Благодаря за отговорите!

# 534
Купи си тест за кандида от аптеката  Peace И на мен ми звучи като гъбички, но може  да са и куп други неща. Някои сапуни могат да предизвикат гъбички , ако не са с неутрално Ph, особено антибактериалните.  

ПП: Щом течението е станало кафеникаво - най-добре на лекар. И внимавай със сапуните - купи си интимен гел за измиване...

# 535
ЩЕ го направя ..
Никога не съм ползвала гелове, а само сапун .. защото геловете не ми понасят.
А се чудя дали проблема не е от едни интимни кърпички .. тъй като нямахме воса, една сутрин се избърсах с тях отдолу и на следващия ден започнаха сърбежите ..
ох, проблеми от където не искаш ..

# 536
А се чудя дали проблема не е от едни интимни кърпички .. тъй като нямахме вода, една сутрин се избърсах с тях отдолу и на следващия ден започнаха сърбежите ..
ох, проблеми от където не искаш ..
Като нищо може и да е от тях.Много жени са чувствителни към парфюмите в тях.
Radostche е права за сапуните.Щом не ти понасят геловете най-добре се мий само с водичка. Peace

# 537
Има хипоалергенни интимни гелове - медицинската козметика е най-добра - само от аптеката !

# 538
  • Stuck in a moment

Да!

Позволявам си и аз да кажа ДА, може да се пренасят инфекции дори при ползване на презерватив. Поради простата причина,че един полов акт рядко се ограничава единствено със сношение а и с доста други дейности, хората се пипат, бъркат, и мисля, че няма нужда от повече подробности....Извинявам се за грубоватия пост. Rolling Eyes

# 539
искам да ви поппитам, някоя от вас дали е ползвала Флукорик капсули? До колкото прочетох пише, че се пие за профилактика на гъбички и при жени на противозачатъчни. Тъй като от противозачатъчните може да се появят гъбички, дали ако заедно с тях се пие и  Флукорик ще се предотврати появата им? някоя да го е пробвала?

Общи условия

Активация на акаунт