Жарко слънце грее, АПРИЛче за море копнее

• 15 086
  • 227
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Линофрина, честита придобивка. Леко и базаварийно.

# 31
Благодаря ви за милите пожелания  Hug

marini, броиш се, как да не се броиш.  Simple Smile

# 32
Linofrina Честото самолетче и умната ей, че е много страшно с тия скорости Crazy

# 33
Linofrina,честито возило!Радвам се за теб,дано да ти е на късмет и много емоции покрай шофирането! Hug Hug Hug

# 34
Добро утро!

Линофрина, честита придобивка и добре дошла в семейството на Пежо Simple Smile
Аз да се оплача от моя малък пубер  ooooh! До скоро като и се карам и навежда глава виновно, но от 2 седмици ми казва " айде чао!" и маха с ръка и излиза от стаята  Shocked направо ме разби. Кой знае какво ще прави на 10  ooooh!
Ламска, стискам палци за баба ти да се оправи бързо  Hug  Praynig

Успешен ден, момичета!

# 35
Честито, Линофрина!!! Карай разумно, че самолетчетата провокират към високи скорости.

Страчи, голяма скица е тази Мая! Чао значи... хахаха

Благодаря на всички за съчувствието. За съжаление възможностите, които имаме не са кой знае колко. Важното е да съумеем да намалим болката пък кой знае - може кракът да зарастне и баба ми да се пооправи. Шансовете не са много добри, но човек се надява до последно.

Софийски априлки - искате ли да си направим обща среща с дребните в някой клуб? домъчняло ни е за вас

# 36
Ох, neci, това ми е болна тема ooooh! А вчера докато се прибирах с нея, на такива идиоти се нагледах по главния път, че ....

Страчка, Мая отсега си има тактика за излизане от неловки ситиуации  hahaha hahaha hahaha

Ламичке, не губете надежда. Имате цялата ми подкрепа! Praynig

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 09:15 от Linofrina

# 37
Софийски априлки - искате ли да си направим обща среща с дребните в някой клуб? домъчняло ни е за вас

Да, да, дааа  newsm68. А може и вечерна среща без дребосите. Примерно в събота през деня с тях, а вечерта без Wink. Или просто 2 съвсем отделни срещи. Много ми е домъчняло и за мамите (ей колко весело ни беше на последната срещичка) и за априлчетата Heart Eyes.

# 38
  • Чехия
Марини, супер работа браво.. Hug
И за замъците   bouquet

Ламичке няма ли начин да я оперират баба ти ..ако е със силен организъм е решение.
Ти записа ли филмчетата..

Страчка, и моето е на вълна игнор на всичко дето не и харесва.

Све, вярно не ги щракна тез чайченца .. Heart Eyes

Как сте мами..От сто века не съм писала.

Ама какво и да пиша..Вече съм две кила от горе при все, че продължавам да  Sick ама и хапвам само сухи неща, че иначе ми зле.

Верето вече говори с изречения и на чешки.. просто е уникална една дума и казвам и вече знае и ползва..
Тези дни даже има желание да знае имената на нещата от детското си речниче, не само на бг и на цз ..то е с немски и английски, ама засега не и ги чета.

На български ги плещи едни кога и както и скимне, един ден ме гледа че съм се изпупила и ми вика,, Мамо ти мече ли си вече,, просто говори като голям човек.

За гърнето също вече нямам грижа, когато има нещо, намира си го, сваля гащите самичка , сяда после става и се обува...само ми известява , че е пишкала после.

И ние като теб Мелодия преживяхме малко шок..Иде един ден  вика в детската и къщичка има дух.
При все че не съм я учила, нито е гледала за такива явления..И една уплашена, скубе си косите..Викаме и Вере бре къв дух ..какво е това ..какво ще прави в къщичката ти..
А тя : Лети и цвърчи - ни казва..И е червеничък.
Нищо нямаше там..разбира се.
После егати обясненията, че там няма дух..какво беше видяла нямам представа, сега обаче като се сети и бяга.

И така бягам надявам се скоро да вляза във форма, че имам работа за вършене..
Сега отивам да ви гледам снимките..
Ако ви чете нещо..добре дошли..снощи до никое време висях да я препиша в Пц-то .. http://ivalex.multiply.com/journal/item/24

Раде, ако влезеш моля те и имаш някоя красива снимчица с макове ..Ще ми я дадеш ли за приказката.
Из нета има много, ама не смея да не копирам чужди творби, без да питам автора.

# 39
  • София
Аз да се оплача от моя малък пубер  ooooh! До скоро като и се карам и навежда глава виновно, но от 2 седмици ми казва " айде чао!" и маха с ръка и излиза от стаята  Shocked направо ме разби. Кой знае какво ще прави на 10  ooooh!
На теб ти вика "Айде, чао", а на мен Оги ми вика със каращ се тон- "Айде мамо, наказан" и ми сочи креватчето си да отивам там наказана  Laughing. И прави на моменти имитация на плюене (като го ядосам нещо), което май е новопридобивка от по-голямата група в яслата, в която го изместиха преди 2 седмици.
Линофрина, честита придобивка. Безаварийно шофиране!
Иве, ти поне имаш основание да си 2 кила отгоре. Аз за една година сигурно съм качила 10  Cry. Пуста лакомия- няма преборване и това си е. А и  стази моя работа по цял ден пред компа без никакво движение. След един месец сме на море и направо не ми се мисли как ще се пусан по бански  ooooh!.

# 40
оф момичета да ви се оплача....тъкмо си мислех че всичко ни е наред и от снощи сме с температура и диагноза гнойна ангина  Tired....днес ще я водя и при педиатърката и се чудя дали имаме някакъв шанс да се разминем с антибиотиците.....? Ангината е бактериална и за мен е просто подарък от третата сливица да не забравяме така лесно , че я има...

# 41
Emi, гнойната ангина без антибиотик едва ли ще Ви се размине. Много лоши последствия има (за сърцето и ревматит; от личен опит). Дано да се оправи бързо сладкото Али!

Линофрина, супер! Газ до дупка!

Иве, какво са две кила отгоре? А и ти си толкова слабичка, че ...

Как са другите бременни мами?

# 42
Еми, и аз мисля, че без антибиотик няма да се размине Али. Аз бях за пръв път в живота си с гнойна ангина на морето това лято и въпреки геройските ми усилия да не пия антибиотик, нямаше начин. Просто се влачих 10 дни без антибиотик и накрая положението стана нетърпимо и пак го докарах до антибиотик.
Аз пък да ви се оплача, че съм много притеснена, защото мъжа ми от известно време е с ужасно високо кръвно, стигнахме до спешното миналата седмица, и сега предстоят един куп изследвания да се изясни от какво е.

# 43
Поли, трябва да се вземат мерки - ще си прави ли татко Пол изследване с холтер? Най-доброто място е окръжна болница - дано там да са ви насочили, д-р Рада Прокопова. Иначе каквато и да е причината за високото кръвно, тя се коригира с медикаменти, но е хубаво да се уточни. Стискам палци!

# 44
  • София
оф момичета да ви се оплача....тъкмо си мислех че всичко ни е наред и от снощи сме с температура и диагноза гнойна ангина  Tired....днес ще я водя и при педиатърката и се чудя дали имаме някакъв шанс да се разминем с антибиотиците.....? Ангината е бактериална и за мен е просто подарък от третата сливица да не забравяме така лесно , че я има...

И аз за първи път имах гнойна ангина миналия декември, но се оправих с хомеопатични капки, не знам обаче дали за детето бих рискувала, Борис април беше с гнойна ангина и пи АБ Sad Бързо оздравяване на Али.

Поли, стискам палци и на вас да се оправя бързо татко Пол.

Ние след малко потегляме към село, нямам търпение да си видя детето.

Хубав уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт