Мъж, който НЕ обича орални ласки

• 11 484
  • 91
  •   1
Отговори
# 15

Ако е над 35 и само с 2 е опитвал, определено има проблем. Зарежи го тоя извратеняк!
Унизително било!  ooooh! Унизително е да попадаш на такива загубеняци.
Може пък да образува газове, или просто да се изпуска в гащите Thinking
Що да е извратеняк?
Страх го е човека, че ще стане баш кога не трябва....прав си е! Crazy

# 16
Може да обича оралната любов, но не с партньорки, а с партньори, кой знае.  Thinking Казват че мъжете били по добри в това и като е пробвал с мъж, с жена да не го кефи толкова. Mr. Green

# 17
  • Пловдив
Би ме притеснило не че мъжът ми не ще да му .... ...., а ако той не иска да ме дари с орални ласки... Naughty

# 18
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ами като не обича да му правят на него, да ти прави на теб. Аз лично не бих имала нищо против.  Mr. Green

# 19
Възможно ли е жена да пусне тема и да не й наскочат няколко жени разбира се от раз?
Като че ли на всичките ви темите са супер остроумни. Щом пита момичето значи има защо.

И да, наистина е супер странно мъж да не харесва такива ласки. И аз не съм чувала за такова чудо.

Какъв е проблема?
Искаш да му свириш, а той не дава?  Laughing

Страшен коментар, ти как ще се почувстваш ако на твой въпрос някой отговори така?

# 20
Би ме притеснило не че мъжът ми не ще да му .... ...., а ако той не иска да ме дари с орални ласки... Naughty

Много би ме притеснило ако имах подобен на теб егоист в леглото.

Мъжлето си е инфантилно и асексуално-то си личи. Но сигурно и парнтньорките му са били един дол дренки.

# 21
  • Пловдив
Ако е над 35 и само с 2 е опитвал, определено има проблем. Зарежи го тоя извратеняк!
Унизително било!  ooooh! Унизително е да попадаш на такива загубеняци.

Жалко, че "гости" като теб оформят мнението за ССФ. Как може такова тесногръдие ! Аз обичам този вид ласки, но не бих счела някого за "извратеняк", защото не ги харесва Shocked

# 22
Унизително било!  ooooh! Унизително е да попадаш на такива загубеняци.

Жалко, че "гости" като теб оформят мнението за ССФ. Как може такова тесногръдие ! Аз обичам този вид ласки, но не бих счела някого за "извратеняк", защото не ги харесва Shocked

Не ме очудва че не би счела. Повечето жени са фригидни и асексуални. Някои не биха счели за нередно и изобщо да не водят полов живот.

Що не се намират тези жени със съответните извратеняци не ми е ясно.

# 23
  • Galaxy 13197853088
краставите магарета се надушват .. също като онези еднополовите извратеняци

# 24
е..ти и това доживях мъж да не ще орални ласки.но може и да е прав ,ако преднишните му гаджета са били като бобри,тогава няма да се учудя.само не разбрах той иска ли да доставя това удоволствие на теб поне. Thinking

# 25
Възможно ли е жена да пусне тема и да не й наскочат няколко жени разбира се от раз?
Като че ли на всичките ви темите са супер остроумни. Щом пита момичето значи има защо.

И да, наистина е супер странно мъж да не харесва такива ласки. И аз не съм чувала за такова чудо.

Какъв е проблема?
Искаш да му свириш, а той не дава?  Laughing

Страшен коментар, ти как ще се почувстваш ако на твой въпрос някой отговори така?

Ще се посмея и аз.  Laughing
Ей, аман от "ощипани госпожици"...  Rolling Eyes

# 26
  • джакузита макузита
Аз вече се чудя, накъде отива този свят?!  newsm78  Mr. Green

# 27
Ей, както е отказал оралния ,дано не откаже и вагиналния секс този мъж, че тогава дупе да и е яко на приятелката му.  Mr. Green 

# 28
Не съм попадала на такъв мъж,но това не означава,че няма такива!

# 29
Ей, както е отказал оралния ,дано не откаже и вагиналния секс този мъж, че тогава дупе да и е яко на приятелката му.  Mr. Green 
...ще пуска теми, ама.... права Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт