Паническо разтройство - част 3

• 137 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Не се притеснявай скъпа това е всичко от психиката.Ако ще те успокои аз съм като теб.СТрах ме е от боласти и за мен ракът е най-лошото което може да се случи .Става ми лошо всеки ден не мога да дишам но трябва да се стегнем и да го преодолеем тома.Да си кажем ние сме здрви близките ни също така че стягай се ТИ СИ ЗДРАВА имаш сш всичко добър мъж/надявам се/ ще си кажеш че нищо ти няма.Опитай сама зда си го наложиш всичко това и аз се бора със същото е на това му се вика паническо разстройство.СТЕГНИ СЕ и вярвай че хубавото предстои и ти трябва да си ОК за да го посрещнеш и да му се насладиш.
Поздрави Стаси
Лесно е да се каже отстрани, би трябвало сама да знаеш обаче колко трудно приложимо е. Винаги има едно АКО. Ето весела съм, здрава съм, всичко е наред, щастлива съм...но АКО страховете ми се потвърдят. И в този миг всичко се повтаря....

# 571
моми4ета да ви питам,като сте ходили на преглед при невролог откривали ли са ви разлика в рефлексите между лявата и дясната страна?на мен ми намират някаква лека разлика ама никой не ми казва от какво може да е...има ли някой сподобно оплакване

# 572
Знам че е трудно но така мислейки няма да се оправиш .Ще мислиш позитивно и се стреми да не мислиш лоши неща.Сама си го повтаряй ако трябва.
А  и в отговора по темата виждам отчаяние. Е така няма да стане да знаеш. И стига с това АКО.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 22:49 от stasiogi

# 573
Опитвам се.
Разговорите с вас са ми от голяма полза и помощ.
Благодаря Hug

# 574
Аз лично за себе си отдавна съм установила , че когато съм без работа (смисъл няма какво да правя) и почвам да си мисля  гпупости и да си внушавам веднага нещо . Мен по внушенията много ме бива Grinning. Когато обаче възникне някакъв реален проблем в живота ми моментално се организирам и някак си се държа . Когато всичко ми е лежерно , спокойно , нямам проблеми , няма за какво реално да мисля , тогава започвам с внушенията . Последното ми беше , че не мога да спя и наистина като легнех не заспивах . Мислех си , че имам проблем с безсъние , оказа се , че проблема ми е пак на база внушение . Няколко пъти така да се каже забравих да мисля за това и си спях нормално  Grinning. Какво да ви кажа , луда работа  Grinning. За това сега ми е смешно като се замисля , но осъзнавам , че това е плод на много крехка психика и всичко идва от някакъв изживян стрес . Иначе кризи от сорта на - да не мога да излизам сама и т.н. няма при мен . Аз съм както казах с внушенията  Grinning.

# 575
Аз лично за себе си отдавна съм установила ,

И аз съм го установила, ясно ми е...но само с установяване не става явно. И все пак е някаква крачка. Така го усещам. Не се опитвам да отричам проблема, и активно търся начини за справянето си с него.
Това да не се опитвам да мисля за това - определено върши работа. Вероятно при всички. Но не винаги става. Даже често не се получава. Това е кофтито...

# 576
от невролаксин пълнее ли се

# 577
Аз пия оропрам и не напълнявам а напротив отслабнах. Няма оправия ако сме дебели  - лошо, ако слабеем пак лошо  Crazy Смятам да се консултирам с още един психиатър ..... някой да си препоръча лекаря който е от Стара Загора и е доволен. Аз си слушам моя си доктор ама малко вяра им нямам ......  ей сега оперираха баба ми а се оказа  че изобщо нямала нищо такова  заради каквото беше операцията просто  тия доктори ..... та за това по добре на 2-3 места да ида за съвет и консултация. Такъв план имам за преборвани с тия ПА лелеее всеки ден ям кила ябълки и пия витамини, пия чай от жълт кантарион и билки 30 минути преди и 2 часа след ядене по 50 мл, ходя на фитнес а ако не ходя правя аеробика в къщи и всеки ден преди лягане масаж  Heart Eyes.  Ако някой прави още нещо да каже че съм твърдо решена тия хапчета да не стават част от живота ми.  Hug

# 578
  • Варна
здравейте отново и от мен, бяха отминали нещата при мен без да правя нищо но от няколко дни усещам как отново ме обзема пустата тревожност а онзи ден и леко ми прилоша но беше доста леко.Днес обаче не съм на себе си след като снощи като се мазах с крем си напипах боляща малка бучка на корема...предполагам е мастно образувание но съм се шашнала...на лекар нямам шанс да отида тази седмица и се чудя как ще изтрая събота и неделя . коремът и гърлото ми са на топка отзад главата ми започва да тежи ...и въобще всички симптоми и усещам как предстои наново всичко...треперя потят ми се ръцете а са студени...бях писала предният път .От дете изпитвам ужас от смърт и постоянно съм болна от рак и подобни... незнам какво да правя...просто исках да споделя та дано ми олекне ... Cry

# 579
Намери си какво да правиш за да не мислиш за това. Аз веднага щом почуствам че ми става лошо докато съм на работа или в къщи се залепям на компютъра и започвам да чатя  с някой или си пускам филм или клипчета във  вбокса. Така не мисля и когато се сетя усещам че ми е разминало . Казвам си горе главата има тооолкова по-болни хора от мен. 

# 580
  • Варна
да, точно това и правя, ако не беше компютъра едва ли изобщо щях да заспя снощи...или която и да е друга вечер  Rolling Eyes
винаги заспивам с пуснат филм инъче не мога да спръ да мисля разни гадости и после идва паниката ...последният път беше в 3-4 сутринта и беше доста страшно.Оттогава не съм изгасяла компютъра  Crazy
благодаря за бързият отговор северина  Hug

# 581
Северина, страхотна програма имаш  Grinning   Какви билки пиеш?

niama_me, миличка, аз мисля, че наистина трябва да отидеш на лекар.Сигурна съм, че мъжът ти няма да има нищо напротив да отидеш на лекар, нали става въпрос за здравето ти.Много си млада да игнорираш такива проблеми. Недей! Всичко се лекува по-лесно когато се започне навреме. Успех!

# 582
Здравейте момичета имам ПР. от 1година  при мен най- лошото е ,че не ми стига въздух
много е гадно. Има ли някои със същите симптоми и как се справя.
Благодаря

# 583
Ахам, аз...От 1 година някъде съм така.
Не ми стига въздух, буквално. Успявам да поема до гърлото и повече не мога.
И започвам да се панирам, че не мога да дишам и става по-зле.

Има дни в които нищо ми няма, понякога даже седмици.
Имам малко дете, гледам я, заета съм, не знам защо ми се случва това.
Имам и една силна фобия - страх от летене.

# 584
Когато не ви стига въздух, вместо да поемате по-дълбоко се опитайте да издишате всичкия въздух, който имате в момента, задръжте така ,,без въздух'' малко и после бавно поемете отново. Много помага има и специална техника за дълбоко вдишване , която даже успокоява нервната системма

Общи условия

Активация на акаунт