Паническо разтройство - част 3

• 137 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • все тук
А откъде можем да научим повече за тази техника за дишане?

# 586
Дораан   аз четох за нея в една от книгите на Мадлен Алгафари.
Там тя обясняваше, че при болните от ПР дишането е учестено и повърхностно в резултат на което са и симптомите на световъртеж, замаяност,...................
Препоръчваше и дъвкането на дъвка, заради блокажа на мускулите в горната част на тялото

# 587
Да и на мен ми е точно така и аз нямам причина не знам защо.Това ПР не знам вече дали се лекува за 1година съм изпила толкова много хапчета и различни и за сега нищо така съм си.

# 588
Момичета като сте в криза изтръпва ли ви главата.На мен така ми става и незнам отПР ли е или от нещо др.Така съм вече трета седмица.

# 589
svetlapz и на мен ми се е случвало и не само главата а и краката са ми изтрупвали все едно са от олово и не мога да ги движа Confused
Галя, освен лекарствата е необходимо да промениш и начина си на мислене, а симптомите със замайването, виенето на свят, главоболие и др явно си имат и физиологично обяснение-по-малко приток на кръв към мозъка в резултат на неправилното дишане.

# 590
Да опитвам се ,но толкова ми е трудно е знам ,че ще се справя и,че това ще свърши все някога.
А на вас много благодаря за разбирането.

# 591
Момичета като сте в криза изтръпва ли ви главата.На мен така ми става и незнам отПР ли е или от нещо др.

Да, и други неприятни усещания.Най ми е гадно изтръпването и чувството за нереалност, замайване  smile3511

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 18:31 от dimana27

# 592
здравейте момичета отново ,надявам се при вас нещата да са по добре.на сестра ми и назначиха терапия от следните лекарства тритико,сероксат и флуанкол,но не иска да ги пие ,взимала само вечер за сан и това е .чу-ставала се замаяна отпаднала и затова реши да не ги пие ,говоря и съветвам я но тя си знае нейното.някоя от вас пила ли е тези хапчета ,какво ви е мнението за тях,лека вечер на всички и поздрави

# 593
Момичета здравейте! От близо две години съм с ПР, на приливи и отливи е. Пия 1/4 сероксат и 1/4 ксанакс. Тъкмо аха да ги откажа, но не става. Реших да се обърна към хомеопатията, но подобрението е пак краткотраино.Сега мисля пак да ходиа до психиатарката, че явно съм привикнала кам тези лекарства и мисля, че не ми помагат, а и паническите атаки май се засилиха. Дали е възможно след толкова години да стане чудо и да се оправия.

# 594
Да възможно е да се оправиш . Преди 6 години пак бях така ,но ми ставаше зле само вечер не можех да дишам изтръпвах цялата и изпадах в паника мислех си ,че ще умра.Така беше 2 години и после един ден просто всичко свърши и аз не знам как.Толкова бях щастлива,но преди 1 година всичко започна от начало след силен стрес . Разлика е,че сега съм постоянно така.Надявам се пак всичко да свърши.

# 595
А мен отново ме обзеха паники , че някой иска да ми навреди  Sad. Има един мъж , който всяка божа сутрин го виждам на път за работа. Малко ми е странен, да не кажа съмнителен . Не ме гледа нещо странно , даже като се подминем много пъти съм се обръщала да видя гледа ли ме и т.н. Не , не ме гледа, нищо не казва , нищо не прави , просто адски странен тип , но аз имам чувството , че ме преследва   Sad. Смисъл такъв , че е малко дразнещо и дори плашещо да виждаш всеки ден един и същ непознат мъж, който на всичкото отгоре изглежда съмнителен .

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 10:14 от Elizabett

# 596
Здравейте и от мен. Аз тъкмо щях да ви се похваля, че май съм по-добре напоследък, защото спрях вечерния Ривотрил и то взе да ми става напрегнато. Отдавам го на това, че съм с МЦ, дано след това отмине.Но не взимам нищо вечер, не искам пак да се връщам на по-високата доза Ривотрил. Ще чакам 1 седмица така да видим дали ще отмине напрежението.

# 597
Здравейте!Аз съм нова във форума и моля да ме извините,ако се повтарям,което знам,че е досадно.Преди не знаех какво ми има и съм ходила по много лекари за различни изследвания,но преди няколко дни четох за ПР и нещата,които прочетох пастнаха точно на състоянието ми.Изчетох доста материал и мнения на хора страдащи от ПР(от което още повече се отчаях)...аз се чувствам така от 1 година и 2 месеца и наистина всичко ми се преобърна с главата надолу,искам да съм човека,който бях преди това.Сега се чувствам непотребна,безпомощна и виновна,поради факта,че не мога да изпълнявам нормални занимания понякога заради този ми проблем.Първо исках да споделя с вас,че не съм майка (нали все пак форума е БГ-мама),но имам майка,която много обичам и която,усещам,че също много съприживява нещата и я натоварвам,от което се чувствам още по-зле.Всеки ден по няколко пъти имам ПА,които освен така да ги нарека обичайните състояния(най-тревожното при мен и това,което ми пречи страшно много е,че имам постоянни позиви за ходене то тоалетна и например,когато съм в автобус или на обществено място положението е просто  неимоверно увасяващо за мен).Докато се рових ин нет-а за метариали попаднах и на вашата тема тук и се чудя дали наистина това състояние продължава до живот едва ли не?Има ли надежда и как да намаля страданието върху себе си и семейството си?Съжелявам за дългото писание,но се надявам да ме разберете. Praynig Cry

# 598
Child   може да ти е трудно да го  повярваш, но всичко зависи само от теб.Това,,състояние'' ще продължи до тогава докато ти решиш да му обръщаш внимание и да мислиш само за него докато си на обществени места в автобус..........
Страданието, което причиняваме на семействата си е добър мотив за да се излекуваме, аз не позволявам това да ми пречи да живея нормално, а се опитвам само да извлека полза от него.
  bouquet

# 599
Знам,че това сама си го предизвиквам,но наистина ми е невъзможно да го контолирам....ако ставаше така лесно да изчезне,като не му обръщам внимание - не знам мисля,че нямаше изобщо да го има като проблем при толкова хора Sad Всеки ден се старая да го отхвърлям като мисъл,но момента,в който стъпя на улицата,целият ад започва отново.

Общи условия

Активация на акаунт