Паническо разтройство - част 3

• 137 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
А ходила ли си на психиатър или психотерапевт?Пила ли си някакви АД?Защото аз си мисля,че при теб освен позитивното мислене ще има нужда и от прием на АД,доста дълго си била в това състояние и е време вече да предприемеш някакви стъпки за излизането от него.Това е моето мнение Hug

# 601
Ходих на психиатър през месец февруари отдели ми около 15мин и ми изписа флуанксол и ципралекс,почнах да ги приемам и добре,че беше месеца,в който сме почивка,защото от тях ужасно много ми се спеше,чувствах се постоянно уморена,нищо,че туко-що ставах от сън,беше ми дори страшно изморително да върша нещо,затова след известно време ги спрях.Но не съм се връщала при психиатъра.Ходих след това на невролог - той ми изписа деанксит,седакур форте и белергамин,първите 1-2 седмици мислех,че се оправям и всичко ще остане зад гърба ми,отново имах позиви,но по-леки.След това обаче всичко си продължи...продължавах да пия хапчетата,но нямаше ефект и накрая спрях и тях.От около 3 месеца съм без никакви лекарства и без никакви доктори...

# 602
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам чувствате ли се по-зле в дните,когато има магнитни бури? Защото аз винаги в такива дни се влошавам.

# 603
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам чувствате ли се по-зле в дните,когато има магнитни бури? Защото аз винаги в такива дни се влошавам.

Аз днес имах ПА и ако днес е имало магнитни бури значи и на мен ми влияят.По принцип усещам неразположение приди МЦ.

# 604
А иначе чувстваш ли се отпаднала днес или само ПА получи?

# 605
Само ПА  получих,но след нея съм доста отпаднала.Чак сега горе долу се чувствам добре и то може би  е от 1/2-та Флуанксол който пия вечер. Незнам  newsm78
Ти оправи ли се?Как се чувстваш?

# 606
И аз мога да се присъединя,днес имах ПА,по-слаба в сравнение с друг път,примерно от вчера...вчера си тръгнах от лекция,защото се почувствах много зле,бързах към спирката,за да се прибера,но в главата ми беше само паника,започнах да звъня да майка ми поне около 7 пъти звънях и затварях,за да дойде някой да ме прибере...но не вдигаше,изнервях се още повече,че автобуса не идва,обикалях около спирката едва ли сякаш в някой ъгъл,ще намеря помощ...после автобуса дойде...но тъкмо като се качах започна пък да ми се повдига и да си мисля,че ще повърна в автобуса,не исках да съм затворена,но исках да се прибера...най-сетне си влязох с нас и всичко мина за 30мин.

# 607
Боже,кога ще се отървем от това ЧУДОВИЩЕ?! А вие пиете ли АД и от колко време? Аз пия Велаксин от 4 месеца,би трябвало вече да не получавам ПА! При вас как стоят нещата с лекарствата?

# 608
И аз мога да се присъединя,днес имах ПА,по-слаба в сравнение с друг път,примерно от вчера...вчера си тръгнах от лекция,защото се почувствах много зле,бързах към спирката,за да се прибера,но в главата ми беше само паника,започнах да звъня да майка ми поне около 7 пъти звънях и затварях,за да дойде някой да ме прибере...но не вдигаше,изнервях се още повече,че автобуса не идва,обикалях около спирката едва ли сякаш в някой ъгъл,ще намеря помощ...после автобуса дойде...но тъкмо като се качах започна пък да ми се повдига и да си мисля,че ще повърна в автобуса,не исках да съм затворена,но исках да се прибера...най-сетне си влязох с нас и всичко мина за 30мин.

Това с повръщането и бучката в гърлото го имах първият път когато отидох и аз на лекар,много трудно се оправих тогава почти 2 год. бях на лекарства.После ги спрях и 6м. след раждането на първото ми дете пак ги започнах.Но тогава вече този симптом го нямах за моя радост.Така,че знам какво ти е и ти съчувствам, бъди силна и вярвай в преодоляването на ПР  Hug

Лирена аз пия АД от 8мес.и би било редно и аз да не получавам ПА но...
Другата седмица съм на преглед и се съмнявам,че ще сменяме Ципралекса или пък ще пия Ривотрил newsm78

# 609
Ами аз споменах и по-горе вземала съм флуанксол и ципралекс,,но те ми влияеха тежко,от гледна точка,че постоянно ми се спеше и бях ужасно уморена...после съм вземала деанксит,седакур форте и белергамин(деанксита сутрин и обед по 1;седакур форте 3 пъти по 2 и белргамин вечер по 1)...за  малко ми помогнаха,но само толкова...

# 610
Здравейте! Днес ходих до психиатърката и ми изписа Коаксил , Флуанксол и ксанакс.За Коаксила и ксанакса ми даде схема , но за другото не. Пил ли ги е някой и дали имат странични ефекти.Чудя се дали да ги пия или да продължа с хомеопатия. Нещо ме е страх да почна с тези лекарства, да нямат странични ефекти и да не съм в координация заради тях.

# 611
моми4ета по добре спрете лекарствата и минете на разни билкови таблети...например ремотив  вертигохил или разни други подобни,но наистина няма смисьл от АД..от опит го казвам.и наи важното за да преодолеете това е СПОРТ!нищо друго няма да ви избави..запо4нете да ти4ате всеки ден поне по 2 километра и ще видите,4е 4удото ще се слу4и!отна4ало ще ви е лошо,но после ще се 4увстватре толкова добре,4е няма и да помисляте залекарства!  bouquet

# 612
Findo ,ако тичането ще помогне,то тогава в най-скоро време се захващам...готова съм да опитам всичко(но и аз не искам лекарства повече),за да си върна стария начин на живот!
Ylen ,както казах този флуанксол съм го пила,на мен ми действаше приспивателно много,но лекарствата действат различно на всеки,така че на теб може да помогнат,не знам.

# 613
гарантирам ти сьс сигурност!но трябва всеки ден да ходиш и по вьзможност да е сред природата или поне парк или някое хубаво спокойно място!аз пиех АД 6 месеца като преди това имах кризи които продалжаваха с дни ..ужасни тежки без сьн и без храна...абе направо ад!спрях лекарствата лека полека като ги замених с билкови,които поне не са вредни.хоя ве4е около 2 седмици да бягам всеки ден на плажа и да медитирам,нито депресия ме е хващала и страха от ПА ве4е из4езняа дори и да се слу4и отново не би могло да ме уплаши защото ще пробягам 2 километра и ще ми мине!;) даваи смело сьс сигурност ще ти помогне много,защото изразходваш енергията,която предизвиква ПА.УСПЕХ

# 614
CHILD искам да ти кажа 4е и аз не можех да свьрша нищо,дори и наи обикновените неща в ежедневието си...4увствах се токова зле и напьлно изгубена..но успях да преодолея ужаса.преди се будех и си казвах оооо не по добре да спя за да не мисля за това,а сега само го сьнувам и като се сьбудя си казвам ооо добре 4е ве4е това е само кошмарен сьн!вярваите ми нищо друго няма да помогне само спорт по всяко време и по всякакьв на4ин...като и шоколад,ядки,хубаво вино и добри приятели!

Общи условия

Активация на акаунт