Паническо разтройство - част 3

• 137 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
и аз пия АД оропрам и като чета на вас колко ви е зле се плаша защото на мен определено не ми е чак толкова лошо. Симптомите ми са без причина просто  ми става отпаднало, замаяно , нервно, разтрепервам се и ме е страх да не припадна на улицата или в автобуса, но нямам сърцебиене или задушаване и не се плаша чак че ще умра.

# 646
  bouquet severina , че ти си герой мила- браво! Lirena да не ти изброявам през по-голямата част от деня как се чувствам  Sad На ръба на лудоста,гади ми се, тялото ми е умаляло, немога да си намеря място, нито ми се стои в къщи, нито искам навън, пускам TV а там ,или се избиват, или рева заради Аси и Инджи ... Преди роне бях само с ПА, а сега и менопауза за десерт  Crazy

# 647
severina, сега прочетох за оропрама, мн. странични ефекти му дават- а аз и без това съм си с ускорен пулс през по-голямата част от деня  Sad Аз пия по 1\2 ксанакс сутрин и вечер , но немога да кажа,че съм добре- опитвам се да пия повече чайове от лайка и мента

# 648
kali45 стискай зъби и пий жълт кантарион горчив и е много гаден ама навсякъде го дават за нерви че помага. Пия го и ми е много гадно , но ми го каза и една психоложка при която ходих и един човек дето прави ирисова диагностика. Ходих и той ми позна че имам проблем с нервите без да съм му казвала нищо. Трябвало да е без подстладител ама много е гадно и аз ми слагам мед.

http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=51&id=420&optio … ent&task=view

Четох обаче че н етрябва да се комбинира с АД но тази първата психоложка при която бях каза че може и даже ми го препоръча а моя си доктор сега като го питах каза че може да пия каквито искам билки. Надявам се да не е вредна комбинацията но знае ли човек вече ....  newsm78 Thinking

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 14:40 от severina_s

# 649
 Joy Стискам мила, но и зъби неостанаха от стискане. То не беше ден, нито седмица- а години борба...  Такава ни била орисията на някои  Sad Едва от 2-3 мес. разбрах, че несъм само аз с този проблем ( благодарение на мажа ми) и като чета и за на др. борбата , оптимизма, вярата , подкрепата една друга- ми олеква

# 650
На мен ми казаха, че може да  се пият АД с билки, дори ефекта е по-добър. Иначе ме е страх да си остана само на билки  Thinking

# 651
  • панагюрище
Здравейте, всички!

Извинявам се,че така нахлуам в темата ви, но смятам че ще ми помогнете.

Имам приятелка, която страда от паническо разстройството.От около 8 години пие Сероксат.Преди няколко дни е научила, че е бременна за втори път.И сега  идва проблема- незнае какво да прави - дали да остави бебето или  не.
Кажете ми,моля ви много ли са страничните ефекти от това лекарство и голяма ли е вероятността детето да се роди с някакви увреждания? Има ли сред вас мами, преживяли подобно нещо и как сте се справили с това положение?
Все още не е ходила на лекар и незнае какво ще кажат докторите, но аз реших и вас да питам.

Благодаря на всички предварително!

# 652
Момичета и аз почнах да пия Иксел и ксанакс и до като сам си у дома добре, но щом се сетя, че утре съм на работа и си представям как ми е замаянои дали ще успея да се прибера от работата почва пак да ме стяга гърлото, дано задействат вече тези хапове. Онзи ден тичах както пише във форума, но от 100 метра и едва си поемах ваздох.Как мислите, след време дали ще свикна да тичам без да се задъхвам. Ще сеопитам да правя тези неща, които ви помагат и на Вас при ПА и искренно се надявам да имам положителен резултат.

# 653
ylen може би трябва постепенно да започнеш първо с разходки,после по-бърз темп и чак тогава по-усилено бягане...аз преди спортувах от 3 до 5ч на ден(когато още нямах ПР разбира се),от 1 година и 2 месеца го имам,но пък от 3 години не съм спортувала и наскоро като почнах и аз не можех да издържа дълго...просто постепенно,защото всяко нещо в големи количества е вредно,дори и водата Simple Smile Аз като чета тука че пиете по 1/2 на ден или пък 2 пъти по 1/2 и ...пфф не знам започвам да се чудя аз пия по 9 хапчета на ден...3 сутрин,3 обед и 3 вечер...знам,че моите са различни не е това ксанакс и т.н...но почнах сериозно да се замислям(не че друго,ама на пръв поглед страшно съм сънлива от тях).

# 654
А какво пиеш? Антидепресанти ли?

# 655
моми4етамда ви попитам,на някой случвало ли му се е да има 4увството,4е е болен и 4е има висока температура,а да му няма нищо?освен тове нещо все ме втриса а сьм здрава..4удя се дали пак гадината ПР е виновна Wink а ина4е и на мен отна4ало ми беше трудно да бягам пове4е от 100 200 метра,ама сега вижте ме бягам по 3 километра Grinning и да се похваля ве4е сьм без никви АД  и се 4увствам добре Wink

# 656
лелеее аз от моето 1/4 в началото умирах за сън сега вече свикнах и с 1/2 горе долу става не ми се спи ама 9 лелееее  май трябва да спра да се притеснявам че пия хапчета
най-най в началото пиех ривотрил и заради него си смених психоложкта защото не ми хареса това лекарство бях като труп просто постоянно ми се спеше
а междудругото днес си забравих АД и не ми е ставало лошо  Hug
чак ей сега се сетих като взех да си приготвям хапчетата за работа утре
child ти от твоите хапчета променила ли си си килограмите след като пиеш по толкова много на ден
findo аз точно така се чувствах че ме втриса преди да знам че имам ПА и след като за една седмица два пъти бях така и мускулите ми трепереха точно както когато човек има висока температура тогава почнах да ходя на лекари и на мен ми нямаше нищо на каквито и изследвания да ми правеха. чак тогава разбрах че съществува такова нещо като ПА . стискам палци при теб причината да не е ПА  Hug Praynig

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:31 от severina_s

# 657
абе аз си знам ,4е е от гадината ПР,затова и през ум не ми е минавало,4е сьм болна или пьк да ходя по доктори,ама да питам все пак...вярвам 4е ще отмине,но кьм хаповете за нищо на света не се врьщам ..каквото има да става ще стане,поне като отмине вси4ко ще знам 4е е завинаги,а не от хап4ета Peace кураж моми4ета!  bouquet

# 658
Приеми моите аплодисменти за силата и куража който имаш.Дано никога не те напускат.Не мисли,че това е ПР,защото нали знаеш,че наистина може да стане.Не предизвиквай съдбата.Продължавай в същия дух и мисли позитивно   Hug

# 659
Здравейте отново момичета. Чета ви от няколко дни и едва одеве се осмелих да драсна. Като ви нямаше на ''хоризонта " искрено се надявах да сте добре и без пустите атаки. Child ти на какви АД си мила, че ги пиеш по 9   Sad  Ксанакса не действа приспивно,поне на мен. А колкото до тичането и аз се задъхвам, хем от 6 мес. не пуша

Общи условия

Активация на акаунт