Отговори
# 180
толо и на мен ми казаха, че са давали репортаж за тях, някакви мами били страшно възмутени, включи и някой спокоен дядо, непусис hahaha
За срещата и аз нямам претенции, но дата не мога да предложа. Моят мъжо и той е мн зает, работи и в събота, но може да се видим поне в неделя за малко, ако събота след работа пътуваме.
Кофтито е, че като сме много хора, вс различен ангажимент има по различно време...ама каквото стане Peace
Знам само, че като и сложат последната ваксина на моята мома края на август ни чака  grinning039  Nature Sunny  sport027

# 181
Пате,вчера Краси е бил именик!Да ти е жив и здрав!
А за пюренцето-давай го поне 30-40 мин след кърмене(така препоръчват в кърмаческия форум),за да не е много прегладнял,от една страна,а от друга за да е "слегнала" малко кърмата в стомахчето.А и като начало нали даваш по малко....

# 182
Алхимиче, същия доктор беше и при нас. Просто с вас се е държал професионално.

Толо, вчера не намерих пликчета за урината на малката, а и Жоро иска да отидем утре до Токуда, че днес не могъл. Кофти ми е ,че започна да кашля доста, но сама ми е сложно с колата и ако завали....

А иначе пак да се оплача, цяла нощ съм бутала количката....откакто е болна през деня спи само в количката,вечер пак така заспиваме и като се събуди се местим в леглото..но снощи като започна да се обръща в леглото си...и като не знае ,че може да се спи и по корем... smile3521е толкова се изнервих по едно време...

И малко по ведро - това с прахосмукачката вчера се беше "утепало" за Господари на ефира - в рубриката "Гледам и не вярвам на ушете си...." smile3532

Лек ден!

# 183
Пате,вчера Краси е бил именик!Да ти е жив и здрав!
А за пюренцето-давай го поне 30-40 мин след кърмене(така препоръчват в кърмаческия форум),за да не е много прегладнял,от една страна,а от друга за да е "слегнала" малко кърмата в стомахчето.А и като начало нали даваш по малко....
Абе май не е бил вчера именния ден, четох в нета, че е на 6.03, но благодаря.
Иначе давам по малко, но той после така ме "изпомпва" и резултата е много повръщано навсякъде вкъщи. Ще пробвам днес така, както казваш, пък дано има ефект. А ако исска още, как да го усмиря, защото първия ден добре,че го кърмих после иначе щеше да ме изяде, че не исках да му дам повече

# 184
Добро утро и от нас! Яна тази нощ спа непробудно от 24,00 до 6,15. Тогава обаче се опули и започна едно гукане, пеене, крясъци и обръщания, все едно сме в цирка.
А и аз съм един карък, при положение, че навън е 16 градуса, мен успя да ме ужили пчела докато си прибирах прането. Shocked
Пипег, малката буболечка Радина е страхотна, косата й и наживо ли червенее или е от фотоапарата?

# 185
Добро утро,

аз днес определено съм от наспалите се и се чувствам перфектно. Зъбчета все още нямаме, нито се обръщаме. А за второто тренираме всеки ден. Абе мързеливко си е моето дете.

pippeg стискам палци скоро да се оправиш. Страхотна снимчица на малките зъбчета

mama_petty
дано нямаш алергия към ухапванията

Яна ние вече сме с резерваация за Белведере. Вчера ти звънях , за да ти кажа и се опитах да ти пратя съобщение , но кутията ти е пълна.

Дата за срещата и аз не мога да кажа. Вчера викам на мойчкия нали ще почиваме последната седмица на Август и първата на Септември, а той ми отговаря ами може и началото на Август.
Трябва да се съобразя с него, защото все пак той работи със срокове.

Така че решавайте , а аз ще кажа ще успея ли или не. А така ми се иска, но като си знам късмета  Confused

# 186
pippeg, струва ми се, че алерголога ти е развил някаква много недоказана теория! Аз съм алергична от дете, изчела съм много литература за алергии и кърмене, никъде не съм попадала на такова нещо, напротив, статистиките показват че кърменето намалява риска от алергии, особено когато родителите са предразположени! Но пък ти трябва да се грижиш за себе си, защото за малката принцеса е мнооооого по-важно да има здрава майка отколкото да продължиш да я кърмиш! Но наистина, ако не е спешно е хубаво да отбиеш по-плавно-за 2-3 седмици, месец... Така ще е по-добре и за беболина и за теб! Пиши като знаеш с колко време разполагаш, може заедно да помислим за план за отбиване!

Днес на центъра чух двама дядовци, на по 80 г. да си говорят за Джулая морнинг, стана ми чак смешно  Grinning
И аз бях алергична като дете. Хранителни алергии не съм имала, но имах алергия към полени, прах и каквито животни се сетите, плюс астма, която израстнах, когато влязох в пубертета, както и повечето от алергиите си, между другото. Та, когато забременях с Калина ДжиПито ме изпрати на алерголог и пулмолог. И двамата бяха категорични, че не бих могла да предам алергия или астма чрез раждането или чрез кърменето, даже напротив- колкото повече я кърмя, толкова по-добре. Помня, че алерголожката препоръча да я кърмя поне до годинката, а аз я изгледах ужасено, защото тогава повечето ми познати кърмеха максимум по 6 месеца. Twisted Evil Но и аз мисля, че най-важното е ти да си добре, за да можеш да се грижиш за малката. Кърменето е нещо прекрасно, но не на всяка цена. А снимката на зъбчетата е страхотна, нямам търпение и ние да се озъбим.
Джулая не съм го посрещала от 15 годишна, тогава за пръв и последен път прекарах нощта на плажа с компания. С мъжо се шегувахме онзи ден, че след 10 години, когато се пенсионира от армията ще пусне дълга грива и ще ходим семейно да посрещаме слънцето. Mr. Green
С бисерите на Мимето и Боянчо се забавляваме и ние в къщи. Ето малко бисери и от нас:
"Мамо, знаеш ли как се казват костенурките Инджа- Руфело, Манджело, Лонато и Дундундело."
Неделя сутрин, пека палачинки и едновременно разтоварвам съдомиялната и хвърча из кухнята, а моите хора се излежават на дивана. Мъжо гузен, че не ми помага иска да ме целуне, а аз изръмжавам нещо и се изплъзвам. Калина идва при мен и ми казва:
"Мамо, ти защо не искаш да целунеш тати? Той толкова те обича! Ето, оженил се е за тебе и деца ти е родил..."
Първи дни с бебето в къщи. Кърмя я и я вдигам да се оригне. Ралица се оригва шумно, а Калина я учи:
"А сега кажи "извинете"!"
И едно, което може би съм казвала. По Коледа бяха учили песничка в градината, която се превърна в тотален хит сред гостите ни. Последната дума, всъщност е събрал, но Калина недоразбрала я пееше така:
"Дядо Коледа не спал
И джуджетата набал.."
Както казва мъжо- Коледата микога няма да е същата! Mr. Green

# 187

И едно, което може би съм казвала. По Коледа бяха учили песничка в градината, която се превърна в тотален хит сред гостите ни. Последната дума, всъщност е събрал, но Калина недоразбрала я пееше така:
"Дядо Коледа не спал
И джуджетата набал.."
Както казва мъжо- Коледата микога няма да е същата! Mr. Green

Добре,че разясни,защото на мен ми звучи по друг начин.... Mr. Green Blush

Големи бисери ръсят дечковците..Леле,какъв смях ще пада като поотраснат и бебоците Laughing

# 188
Привет на всички от една поизгубила се   bouquet
Аз малко тоя месец бях наказана без нет а и бяхме една седмица в Трявна на гости на баба и така. От няколко дни попрочитвам отгоре отгоре но имам няколко пропуснати теми за които едва ли ще намеря време.
Гледам обсъждате среща, на която и на мен много ми се идва дано успея да се включа макар, че не ми се вярва много много все пак ще направя всичко възможно.
Покрай нас какво ново вече папкаме пюрета на Хип започнах първо със зеленчукови сега давам и плодови а от два дни опитваме и кашата в бутканчетата на Хип. В резултат на това тази нощ не сме се будили за кърмене от 21.30 до 7.00  Peace
Днес сме на консултация и като се върнем ще се хвалим дали и колко сме порасли.
Голяма Hug на болните бебчета и мами и бързо да се оправяте.

# 189
...ааа и Фокси само исках да ти споделя че това с постелката на земята аз го практикувам отдавна така въобще не падаме  Mr. Green

# 190
  PeaceИ ние вече сме все по земята.Не можем да се обръщаме много,но се движим яко настрани и ако го оставя в единия край го намирам на другия.До сега сме падали от кошчето за кола.Миналата седмица се сви на две и пред очите ми се захлупи надолу с главата. И аз един път също го пребих в един подлез Embarassed Bibi_iv знае.Както си слизахме на подлеза на Тримонциум/за мамите от Пловдив/ и на завиването,защото е доста дълга отсечката и има леко завойче натоварената количка поднесе и бебо политна  с главата надолу,но поне си остана в количката.Той спеше и дори и не се събуди,а аз имах чувството,че докато го видя дали е добре мина цяла вечност.Количката се спря чак долу.После го проверявах дали диша на 5 мин.Направо съм за убиване #2gunfireОт тогава ме е страх да слизам по подобни отсечки. newsm78

# 191
Да ви покажа, какви засилки правим с цел да удушим някой заек Joy hahaha hahaha

# 192
Хе-хе, Жълтия ЛамтурникJoy  Joy  Joy от сърце це смях на бисерите на Калина!
Ками, Сияна е много сладка, а каква прическа има - като петльов гребен  Wink  Hug

Добре, че Толо каза, че може пюретата да се дават и след кърмрне, защото аз все се опитвам да ги давам преди и резултата е "оле-мале" ! То детенцето прегладняло и си иска млекце, а аз тъпча с лъжицата пюре в устата, то реве и плюе, аз пак тъпча в устата и така. В крайна сметка давам да суче и се успокоява.

# 193
Мамита,
сърдечно ви благодаря за споделената информация и подкрепа. И аз знаех, че предразположените към алергии деца е най-добре да бъдат кърмени и то възможно най-продължително време, но този капацитет - алерголога, бе утрепа. Всъщност той каза, че подозрението му, че предавам алергията с кърмата идват от това, че съм с много обострени симптоми - разбирайте не стига, че съм дебела, ами с тия постоянни и огромни обриви редовно съм като с 3 ката кожа.
Уж знам, че е добре и аз да съм здрава, за да си гледам добре детенце, ама малко ме удря на съвест да я отбивам заради себе си. Някак егоистично ми изглежда. Та май затова си търся и други причини и съм склонна да се вържа на приказките с предаването на алергията и то с кърмата  Grinning
Иначе и аз бях израстнала астмата, ама преди години пак се появи. Сдобих се и с още нови алергии и то последните 10 -тина години. Голяма напаст са тия гадове, ей!

...
Пипег, малката буболечка Радина е страхотна, косата й и наживо ли червенее или е от фотоапарата?

От снимката ще да е, че иначе ми е русокоска  Grinning

А бисерите на дечицата са страааашни. Голям смях пада и у нас.

Леле, като ви чета, това захранване ми изглежда толкова сложно ... нещо като пътуване до Луната, ама преди 50 години.

Абе, момичета, и вие ли пишете един пост по 5 часа? Или аз съм тотално разсеяна и неорганизирана!  Laughing

# 194
 hahahaЛамтурниче, Манджело е най-великата нинджа!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт