Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?

А моята ветиринарка не ми е отговорила на телефона защото цяла нощ е била в болницата с момиченцето си.Направили му операция на мъника защото му влязло кърлеж в ушенцето-голям кошмар 
А реално при смесени бракове, в които единият партньор е от БГ произход (напр.), а другият е от държава с по-висок стандарт на живот, също има неравнопоставеност в соц. статус. За това и Борянка и Мимкис ги дърлят от министерствата - защото подозират, че браковете им са заради гражданство...
Иначе и аз мисля, че, за да са равнопоставени отношенията, е хубаво съпрузите да са с равен статус още преди брака
Много съм ревнива и не искам да ги виждам и чувам бившите...особенно едната...да разправям ли или друг път?
После ще разкажа и аз!
.... Правих им палачинки с формата на меченца. Саги ми казва : "Прасенца са".
А на прасенцата рисувахме очи и уста със спринцовка с течен шоколад
... Оцветявахме шишета отвътре с боя. Като изсъхне стават светни шишетата .Това са "чудовища" .Лепим им очи , рога , уши ....коси от конци .. Абе - занимавка да има. Може да се олепят и с тия кръгличките лепенки , които служат за залепяне на цени на стоките например. Става ТоЧкАво чудовище
.
Това е !
Няма прошка! Но и спрямо мене моят мъж би се изказал така.Виж с мой бивш би отишъл на кафе ако знае , че ще извади от под масата калашника и ще стреля от упор
Идилия . Наина , ти си по-висша форма на съществуване
Ауууу и сега ми беснее отвътре докато ви пиша ....аз отговарям " Не е пиленцето ,ами е ТАня"
айде стига толкова ,че ви надух главата .... 
Само така - никакви бивши и никаква толерантност!