И з Р а Е л 42

• 19 183
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Аз се отказах от темата за бившите,не мога Laughing

Итай е много хубав. Mr. Green
Ти,Борянке,вече не пускаш снимки на чаши кафета за добро утро,а  Sunglasses

Дано Кукула се оправи бързо,успех! Peace

Бързам да излизам,но по-късно ще дочета внимателно какво сте писали,сега малко отгоре-отгоре.. Grinning

# 196
Да Ви почерпя,преди  час мойта дружка,роди едно красиво и сладко момиченце! Grinning

Ах ,този Доминик,голям красавец!Има една такава нежна красота,ако ми предложи няма да му откажа Mr. Green

За бившите,аз подържам добри отношения Mr. Green,и кафе даже съм пила с нея!

За девера,който писа Мента.Има една поговорка,че човек се жени според чергата си,мисля,че е вярна.Напълно нормално е да не я харесват,всеки родител иска най-доброто за своето дете,като се има предвид какво е отношението при вас към филипинките!Познавам семейства в които жената е бедна,и такива при които жената е богата ,а мъжа беден.При първия случай,в един момент се почва-не помниш ли каква беше,нищо нямаш,събу си чехлите и влезе!В другия случай мъжа е ,като ашладисан морков на слива,и няма право даже на мнение!
Но всеки човек е различен,пък може наистина да се обичат!И най-вече как са те възпитали родителите ти!

# 197
  • Някъде там...
Предполагат,че е ухапана от змия,но нищо не знаят със сигурност.В момента е на системи,кислород и е приспана за да е в покой...Чакаме да се обадят с някаква информация  Praynig  Cry
Наинка,да е живо и здраво бебчето и с много късмет родено  Flowers Four Leaf Clover

# 198
Бубе,дано се оправя бързо,но тя нали не излизаше от вкъщи,или вече я пускаш да скитосва на вън?

# 199
  • Някъде там...
След операцията почнахме да я пускаме понеже вече не може да забременее.
Този доктор ще ме побърка,нямам никаква информация-паднала ли е поне температурата да ми каже  Cry Нищо незнам от 9 часа сутринта насам Sad А моята ветиринарка не ми е отговорила на телефона защото цяла нощ е била в болницата с момиченцето си.Направили му операция на мъника защото му влязло кърлеж в ушенцето-голям кошмар  Cry

# 200
Този на снимката не е ли Уентуърд Милър? newsm78

Боряна,натъжих се за Кукула.
Всичко да е наред! Praynig

# 201
  • T"A
Този на снимката не е ли Уентуърд Милър? newsm78

Той е  Peace Обърках имената, Доминик играеше големият брат в Призън Брейк  Peace

Бубе, може би докторът има и друга работа и за това няма възможност да ви информира... Вие няма ли да можете да я посетите?

Наина, то и логиката на уредените бракове е такава - да са замесени младоженците от едно тесто. Родителите на девер ми не биха били толкова нетактични, че да кажат нещо подобно за снахата. Stop А реално при смесени бракове, в които единият партньор е от БГ произход (напр.), а другият е от държава с по-висок стандарт на живот, също има неравнопоставеност в соц. статус. За това и Борянка и Мимкис ги дърлят от министерствата - защото подозират, че браковете им са заради гражданство...  Tired Иначе и аз мисля, че, за да са равнопоставени отношенията, е хубаво съпрузите да са с равен статус още преди брака  Peace
На мен само ми се иска девер ми да е щастлив. Ако е щастлив с филипинка, това, че тя е филипинка, не ме интересува.
Ако не му провърви, ще е урок за по-малките си братя, че, като отлага женитбата за по-късна възраст, рискува да си остане без брачен партньор. Confused
Честито на дружката ти!   party006

# 202
  • Някъде там...
Ами незнаем къде е клиниката...Ние отидохме в дома му и го събудихме човека,като говорихме сутринта той каза,че е много зает ама аз съм в такъв стрес...не спирам да рева после се успокоявам и се унасям,но там ме чакат кошмарите   Cry

# 203
Наинка,не ми споменавай бивши ... Crossing Arms Много съм ревнива и не искам да ги виждам и чувам бившите...особенно едната...да разправям ли или друг път?

А темата в ДиС вчера и аз четох ,опасни са девойките там....Но и на мен ми се струва ,че някой само подклажда огъня и се забавлява...

Бубе,какво му стана на животното бе,какво е това чудо?То да не го пуснеш и на вън,значи....с  тези змии около вас....пууу

Петя върти волана сега ... newsm01

# 204
Мента,ами то е въпрос на възпитание,твоите са възпитани,и не биха казали така,но има такива,на които им липсват първите 7г PeaceНо дано наистина девер ти да е щастлив,и филипинката да не е с него заради социалния му статус!

За бившите мълчите,и нищо не казвате Mr. Green

Чела съм за специални части в САЩ,които са обучени така да прикриват следите си,че да са неоткриваеми,събират изпражненията си в торбички,могат да се хранят с трева,и всякакви видове буболечки,семействата им нямат право да знаят къде са,и какво точно работят!
На мен са ми много интересни професионалните убийци!Как ще гръмнеш някой,като нямаш мотив,нали друго си е някой да те  е ядосал!Може би ,пък парите да са големия мотив newsm78Трябва да имат желязна психика,трябваше да стана психиатър,много ми е интересна човешката психика!

Танче,разкажи де PraynigИ аз бях,като теб но сега гледам на бившата по философски bowuuПосле ще разкажа и аз!

# 205
 Шабат шалом !

Танче , да бе ...аз само в колата седя   hahaha .... Правих им палачинки с формата на меченца. Саги ми казва : "Прасенца са".  hahaha Баща му уж отиде да купи мляко за кафето сутринта , а купил тиганче - прасенце . И аз к'во - трябва сега палачинки да правя . То това бива , а после и шоколадови топчета искаха .  Crazy А на прасенцата рисувахме очи и уста със спринцовка с течен шоколад  Grinning . Сега съм  сложила да пека пълнени чушки, но зелени. Обичам червените , но зелени имах в хладилника. То една чушка - половин кило , огромни! Децата ако изядат по половин  пак са добре.Татко им ще се пребори с една . Ей такива  ежедневни неща ... Нали е ваканция , а й голямото и то  не е на работа , че  събота  Simple Smile ... Оцветявахме шишета отвътре с боя. Като изсъхне стават светни шишетата .Това са "чудовища" .Лепим им очи , рога , уши ....коси от конци .. Абе - занимавка да има. Може да се олепят и с тия кръгличките лепенки , които служат за залепяне на цени на стоките например. Става ТоЧкАво чудовище  Crazy . После , за да не се хвърли и за да не се пази се подарява на баба и дядо , а те се спасяват  hahaha .

Боряна ,  котката  ти скъси младостта бе ! Дано се оправи ! Ти стига плака ! Има къде по-страшни неща ... не се задълбавай в  това. При докторите  е хайвана, нали? МОят мъж  ми казва за тебе , че един  ден ще станеш добра майка .Така те виждал  Simple Smile Hug .

За бившите какво да кажа - бой до смърт!  #2gunfire Това е ! Mr. Green  Кафе мога да пия  с тях ....ако е с отрова тяхното.  hahaha Joy Няма прошка! Но и спрямо мене моят мъж би се изказал така.Виж  с мой бивш би отишъл на кафе ако знае , че ще извади от под масата калашника и ще стреля от упор  Joy .. Та така   сме ние ...  Whistling Идилия . Наина , ти си по-висша форма на съществуване  Mr. Green   Hug

Ох , това дете от Призън брейк ми идва  в повече нежно ... Не мога тъй .. Голяма симпатяга  е, но не ме привлича като  тип мъжественост! Иначе  е разбивач на дамски сърца той .... Гледах го в  друг  филм  - понапълнял ... Пак е готин.

Бягам ви! Народът е гладен , а  екранът скача пак ....Влечението ми в момента  е към чушките , никакви мъжове !  Joy 

# 206
  • Някъде там...
Кукула се е освестила,довечера ще ми я доведат.Предполагат,че е изживяла голям стрес от удар или е змия.Ако е змия заради огромната козина не могат да видят дупчици от ухапване...Искам да почерпя от нейно име (макар,че не мисля,че тя би споделила Милки с който и да е  Mr. Green )

Пете,дай снимка на тиганчето...и аз искам такова  Grinning А на Големия мъж  Hug (много прегръдки,за мен значат много тези думи)

Отивам да чистя,мия,да скрия последното Милки за Кукула като се прибере и така нататака....
Хубав ден ви желая  Hug

# 207
Пете,не съм казала,че мъжа ми ще пие кафе с бившия Mr. Green,и той като твоя,ама това е друга тема Mr. Green

Бубе,не е проста твойта котка! Mr. GreenЗнае какво да яде!

# 208
Цитат
Танче,разкажи де PraynigИ аз бях,като теб но сега гледам на бившата по философски bowuuПосле ще разкажа и аз!
ами какво да разпрявам - води ли са се нам си колко години,"нашата " била амбициозна и искала кариера,пари,маркови дрехи,парфюми....заминала за Острова ,а той тук ....писали си(изтрих всички имейли от нея) ,чували се,ама минало-заминало...Събрахме се ние с него и ....ОПААААА....сеща се тя ,че събирала пари да го вземе там ,а той "от малък за това мечтае" ( не понася англичани и Англия) Mr. Green  и аз съм вече тук ,тя звъни на телефона и го търси и ме пита коя съм ,а аз учтиво отговарям - "Приятелката му" ,отсреща чувам "Хм!" ....е хъм де хъм ...започва да звъни на майка му ( те се обичат ,не е като с мен - огИн).Картички му изпраща -ама новогодишни,и той взе че на камината ми я сложи - викам "-Махни я щото ще е в камината!" Отиваме при техните и там картичка се мъдри,а и албума с техни снимки ачик стои.Аз си замълчах ....но после у дома го с'ядох....
айде зараждах аз.Забравихме я!Миналата година тя си дойде по тъжен повод и се видяха , аз бременна в 7-ия месец,полудях ,сън нямах,разкритие получих ,в болница щях да влизам и си казах,че ако нещо стане с бебето ,излизам и ги избивам и двамата .....Ама той ме уверяваше ,че е минало за него....ама аз знам ли,я!И това мина ....раждам вече ....спя си една нощо в родилно и щранк - получавам смс (той ми беше дал личния си телефон на мен ) със съдържание - "Честито бебче,пиленце!Целувам те силноооооо"  #Cussing out Ауууу и сега ми беснее отвътре докато ви пиша ....аз отговарям " Не е пиленцето ,ами е ТАня"  #2gunfire Получавам отговор 'Честито,незнам си какво и т.н." аз благодаря и пожелавам хубави неща Mr. Green ,тя пак ми отговаря "Че мога да разчитам на нея"  hahaha  Баш на нея ...хахаххаах айде нЕма нужда!Започва да ми звъни(а това е през ноща,добре ,че телефона на вибрации)Аз не вдигам ,а пиша смс ,че кърмя ....и изключих телефона.Та като дойде "пиленцето " на следващия ден .......   newsm66 айде стига толкова ,че ви надух главата .... Laughing

Бубе,добре ,че оправя Кукула!

Цитат
Танче , да бе ...аз само в колата седя
Що бе ,аз все там бих седяла ....  car003

Цитат
За бившите какво да кажа - бой до смърт!  #2gunfire Това е ! Mr. Green  Кафе мога да пия  с тях ....ако е с отрова тяхното.  hahaha 35 Няма прошка! Но и спрямо мене моят мъж би се изказал така.Виж  с мой бивш би отишъл на кафе ако знае , че ще извади от под масата калашника и ще стреля от упор
newsm62  Само така - никакви бивши и никаква толерантност!

# 209
  • T"A
Бубе, радвам се, че си получила успокоителни новини за Кукула  Hug Животните са толкова безпомощни, когато боледуват, а и живеят на отговорността ни, така че те разбирам за притесненията  Hug На мен ми е много тежко, ако знам, че кученцета ми страдат, но при мен и факторът разстояние влияе на чувствата ми за вина, че не мога да им помогна  Sad Да са ни живи и здрави, душички те!

Наина, и тук военните от специалните части минават тези изпитания в обучението си, май навсякъде го правят, иначе какво им е специалното  Wink

Нямам лоши чувства към бившите  Peace Сред приятелския ни кръг има момиче, в което Ментов е бил влюбен преди 10-на години, в добри отношения съм с нея, защото е свестен човек. Имаше период, беше се разделила с нейния си приятел и се държеше малко неадекватно и към мъжа ми, но аз си изясних положението с него  Simple Smile Извън това - тя се чува по-често с мен, отколкото с него (не сме първи приятелки, но сме в приятелски отношения). Не съм срещала мъжа ми с бившите ми, защото мисля, че всички бихме се чувствали сконфунзно в такава ситуация  Peace С нея беше по-различно, защото първо я опознах като негова дружка, а после се замислих, че е имало нещо между тях, но измежду приятелките му тя ми беше сред симпатичните (имаше и такива които не ми бяха симпатични, въпреки че той не е имал никакви други отношения освен, че са били в една компания напр.).
Ментов не е ревнив, но не му доставя удоволствие да мисли с кой какво съм правила в миналото си, така че не го занимавам с тези неща  Simple Smile

Темата в ДиС показва до къде може да доведе ревността, и там писах - за съжаление, знам за подобен случай в реалния живот  Rolling Eyes

Танче, няма смисъл да се вкарваш във филми Hug. И да заличиш всяка следа от нея, тя си е част от миналото му. С времето контактите стават по-редки, независимо от наличието на снимки и картички в даден етап  Wink

Общи условия

Активация на акаунт