Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?
Пуснах й стихотворение за 8-ми март и я блокирах след това....ама съм гадна,нали?

, аз спазвам дистанция, НО бих поздравила за рожден ден/сватба/повод; бих и откликнала на молба за помощ

. Понякога тя идва от самите нас , понякога от хора , които в друга ситуация не биха били опасни. Менят се хората , отношенията. Абе ... разказвайте си , интерсно е. Приказка да става. А моите съкровени тайни ще ги пазя до гроб
Преди няколко дни четох нещо за охраната на Ел Ал в един израелски форум и дори ми стана малко смешничко - всеки пише на другия "Не издавай, че това е секретна информация" 

)
Не знам, ако наистина е такава мешаница, как са успяли да проследят корените
Късно ти видях поста, но сега ми осигуряваш четиво за измежду манджите
Аз питам нещо и те като не могат да ми дадат отговор и почват да се бъзикат-а дали е било шега или истина
-никой незнае.Луда ме правеха...Имаше 3 момчета които в казармата са били вишнички
,да не изтърва