И з Р а Е л 42

• 19 185
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
С времето контактите стават по-редки, независимо от наличието на снимки и картички в даден етап  Wink
Ама като започна вече двамата да ни поздравява с картичка за Коледа ....едва ли не ни е семейна дружка...всяка жаба да си знае гьола...няма да се занимавам с нея ,ако е далече от семейството ми....в момента в който реши да доближи ,ще извадя ноктаци (по-големи от на Петя) ... #2gunfire

# 211
Танче,тя бившата на моя мъж е възпитана Mr. GreenТакива неща не би направила!Ако трябва да я сплашим,просто ми пиши на скайпа Mr. Green,сещаш се за какво иде реч!

Ами и аз в началото не можех да я понасям,звънеше по телефона у тях,докарваше ме до лудост.С годините обаче ги превъзмогнох тия неща.Тя работеше в една институция,много услуги ми е правила,моите документи все не бяха в ред,и тя ми ги оправяше!Но тя е изключително възпитана и интелигента жена,така че заради това намерихме общ език.Срещам я веднъж,и решаваме да пием кафе,хем децата да поиграят.Звъни ми моя мъж и пита къде си.Аз му обяснявам,че пия кафе примерно с Петя,той обаче пита с коя Петя Joy Joy,аз мълча,той обаче пак пита Joy Joy,казвам му ела и ти,той се дърпа,накрая го убедих да дойде.В което не виждам нищо лошо,тъй като не я чувствам като заплаха,за моето семейство!

Амин! Joy Joy

# 212
Цитат
Танче,тя бившата на моя мъж е възпитана Mr. GreenТакива неща не би направила!Ако трябва да я сплашим,просто ми пиши на скайпа Mr. Green,сещаш се за какво иде реч!
Ма, тя и нашата е много културна и е голЕмото Доброутро.Пък аз съм агент и й намерих СКайпа -  smile3508Пуснах й стихотворение за 8-ми март и я блокирах след това....ама съм гадна,нали?

Цитат
примерно с Петя,той обаче пита с коя Петя
Точно това име ли трябваше да използваш,ааааааа  rotfImao

# 213
  • T"A
Бубе, има много варианти, аз бях предлагала на Цани за деня на любовта от този сорт:

Има и такива: снимка
А има и формички, които слагаш върху тигана и в тях изсипваш сместа за пържене, след което излиза пенкейк/омлет или др. с формата на животно/цвете и т.н. - има ги и метални, и от силикон  Grinning

Танче, тя явно си знае гьола, щом ви поздравява семейно, не знам, де...  Thinking
За себе си мога да кажа, че връзките са ми били много сериозни, т.е. много неща сме изживявали с бившия ми... Раздялата е настъпила заради недостатъчна любов и неудовлетвореност от връзката в даден момент, за това мъжът ми няма повод за ревност Peace, аз спазвам дистанция, НО бих поздравила за рожден ден/сватба/повод; бих и откликнала на молба за помощ  Grinning

# 214
Най-накрая "Сирийска булка" има сийд. Party Party Party

Преди време четох статия на български автор(Андрея Илиев) за спец.части на Израел и тренировките там.
Направо да вдигнеш паметник на някой завършил подготовката. Naughty

# 215
Най-накрая "Сирийска булка" има сийд. Party Party Party
Би ли обяснила,че не схванах за  какво иде реч,пък не съм руса Joy Joy

# 216
Филм, филм , Наинка . Мечето е любител на филмите. Айде да обясни.Ти пък моЙто  чисто име  използваш за такива примери  Joy Не съм аз , хора!  Joy

Боряна, същото тиганче като на снимката
http://cuteyummytime.files.wordpress.com/2009/03/k31.jpg?w=550&h=412 , но не Кити, а Прасенце (Саги му казва  хазарзир - галенко на  хазир ).Оф , баща му ама че  животно  е донесъл за формичка. И той като мене  -  мислил, че е мече   Joy Карай, нали няма да  мяткам свинско вътре - бива !  hahaha

Танче , файЪр ! Никога не се знае кога може да  има опасност за едно семейство  Simple Smile. Понякога тя идва от самите нас , понякога от хора , които в  друга ситуация не биха били опасни. Менят се хората , отношенията. Абе  ... разказвайте си , интерсно е. Приказка да става. А моите съкровени тайни ще ги пазя до гроб  hahaha Joy с опасност за живота  Mr. Green Шегувам се , не е такъв ревнив чак, но вие ме познавате ..така си пиша    Simple Smile Де да имах такъв  спокоен мъж , не ревнува  ...Мента, как бе ? Сръчкай го , ако не ме ревнуваше хич  - щях даже да се ядосам  hahaha ... Определена доза си е даже сладка  Mr. Green . Ох , майтап или не - ако едно нещо си седи само в миналото - бива , но да ми се връща, пресича , засича  с насточщето - не е хубаво. Картички , СМС - и  и то в родилното  hahaha .... Ще  се събуди у мене  серийният убиец ...Започвам цялата й рода подред  Mr. Green ....

Мече , кажи за статията ...Гледам темата ти е интересна . Копни я де . Не е ли от нета ?

Дани
се къпят на Галилейското езеро сигурно.... Ммммммм .... После чакаме  снимки да видим (особено на момчето  Joy ) !

# 217
  • T"A
сийд-а позволява свалянето на филма от съответния сайт  Peace

Мече, има нов израелски филм, май тази седмица му е премиерата - за няколко дебели мъже, които след неуспешен опит да отслабнат решават да "доведат" спорта сумо в Израел  Grinning Явно ще е комедия нещо, тези дни ще следим кога ще го дават в кината  Flutter  Party http://www.youtube.com/watch?v=n9GswL9MjnU /sipur gadol/голяма история/A Matter of Size/

И аз ще се радвам за повече инфо за статията  Hug Преди няколко дни четох нещо за охраната на Ел Ал в един израелски форум и дори ми стана малко смешничко - всеки пише на другия "Не издавай, че това е секретна информация"  Laughing Секретна, алек, секретната не стига до нас, ама карай  Mr. Green

# 218
 Joy Опасен филм ще е !!!

# 219
Цитат
Ох , майтап или не - ако едно нещо си седи само в миналото - бива , но да ми се връща, пресича , засича  с насточщето - не е хубаво. Картички , СМС - и  и то в родилното  hahaha .... Ще  се събуди у мене  серийният убиец ...Започвам цялата й рода подред  Mr. Green ....
Е ,анджак де и аз това гАворя! #Cussing out

Тази булка .сирийската ,аз успях да сваля ,ама нямаше субтитри.Сега има ли?За този филм ме светна Бубка.

А Убавеца от Бягството - бях изумена след като прочетох в една статия з анего ,че баща му бил черен,ама колко черен ,пък момчето не виждам да е такова ,няма и такива черти...събуди интерес в мен  Thinking (и не издавайте - това е секретна информация)

# 220
Кидон-кинжалът на МОСАД
"Никой не вижда, когато те се появят. Никой не знае, че те са тук. И когато те са завършили своята операция, няма никакви доказателства, че те някога са били там!"

"Kidon is suspected of being behind a number of assassinations in the Operation Wrath of God campaign carried out by Israel after the 1972 Munich massacre. "

Островски много ги обича,в читанките му влизат през малките прозорчета в банята,могат да ти счупят врата с  едно движение и без да разбереш какво става  Sunglasses

Дувдеван

Автор е Андрея Илиев,в същата страница има подобни статии и за други страни-Русия,Франция,Германия... Simple Smile

http://docs.google.com/View?id=dc7x4jw8_1d4v299c6
Тази е за несъществуващия вече Сайерет Шакед,от същия автор.
Имам я на компютъра като файл от доста време.
По-късно може би ще изровя още някакви.

# 221
  • T"A
Големи ревнивки сте значи  Mr. Green Трябва да разкажа на половинката, защото той си мисли, че аз съм ревнива (и аз така си мислих до скоро....  Whistling)

А Убавеца от Бягството - бях изумена след като прочетох в една статия з анего ,че баща му бил черен,ама колко черен ,пък момчето не виждам да е такова ,няма и такива черти...събуди интерес в мен  Thinking (и не издавайте - това е секретна информация)

Пише, че баща му е афроамериканец с ямайски, английски, немски, чероки и еврейски произход, а майката е от руски, френски, холандски, сирийски и ливански произход.  Crazy Не знам, ако наистина е такава мешаница, как са успяли да проследят корените  Laughing
Обаче от мешаницата добре се е получило като резултат  Mr. Green

Плюшено Мече, мерси   bouquet Късно ти видях поста, но сега ми осигуряваш четиво за измежду манджите  Hug
Изнанедах се определено, че я има тази информация на български (и толкова много), не знаех, че има интерес  Peace

# 222
  • Някъде там...
Пък да ви кажа моята Кукуленка си е вкъщи вече,свежарка и със същия ужасен характер  Mr. Green
Когато заговорихте за секретни мммм истории,нали знаете,че мъжо беше охрана на кораба-еми беше ми писнало да си правят майтап с мен  Crossing Arms Аз питам нещо и те като не могат да ми дадат отговор и почват да се бъзикат-а дали е било шега или истина  newsm78 -никой незнае.Луда ме правеха...Имаше 3 момчета които в казармата са били вишнички  Mr. Green ако ги видиш ще кажеш:Това детенце,това джудженце и този русоляв чаровник ли са машините за убиване  Joy ,но съм говорила с тях на тема казарма (там бяха по разговорливи) и за тя тримата ми казаха,че са били най-добрите в отряда  Peace Снимки няма да ви дам защото те вече си живеят един цивилен,нормален живот  Peace Обаче ако някоя девойка прояви личен интерес можем да ги сватосаме  Mr. Green
Плюшка,много интересни бяха разказите  Grinning

# 223
Плюшка,абе аз пак,като проста да питам LaughingКидон-кинжалът на МОСАД,част от книга ли е,че ми стана много интересно!Ако знаеш някоя такава книга,или филм,давай го насам LaughingА този за сирийската булка,за какво се разказва,или дай линк да го дръпна от някъде?

Бубе,давай снимки на скайпа Praynig,да не изтърва Mr. Green

Мента,за проблема който ти писах,реших го! Laughing

# 224
Мента,радвам се Peace
По принцип се коментират и тези неща,но има много малко информация на български.
Тази,която давам е най-изчерпателната,засега.
В армейските списание и вестик преди пускаха по някоя статия,но от много време се занимават с други неща и вече не ги следим.
тази е от друг вестник,имам я на хартия и сега я намерих и в нета
Ако намеря и други ще ви пусна.
Понякога ми превеждат от руски и имам,но не знам къде са забутани.

Боряна,браво на Кукула Peace
Ти с много интересни колеги си била,ще взема и аз да се направя морячка Sunglasses
И аз съм кандидат за снимки.

Наина,това е филмът в Замунда Grinning
Текстовете,които дадох в предния си пост са част (по скоро бяха) от един сайт,посветен на спец.реагиране по света.В момента се намират тук
Авторът им има издадена книга само само за руските "Алфа".
Книги..Чела съм само шпионските читанки на Виктор Островски
 http://attika.dir.bg/html/books/c&m/mosad.html
http://attika.dir.bg/html/books/c&m/mosad_otvyd_izmamata.html
http://attika.dir.bg/html/books/c&m/luvut_ot_mosad.html
Не ме впечатлиха особено,но ако искаш ги прочети.
Мога да питам баща ми,че и той е фен и ако каже нещо интересно за четене,ще пиша.
  bouquet

ПП.Съжалявам за правописа,но за първи път ми се наложи да пиша с кредор и едвам връзвам думите

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 21:04 от Плюшено Мече

Общи условия

Активация на акаунт