Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?
,а бе знам аз какво е сийд

пред мацките . Има един лаф - който върши - не говори, а който говори - не върши. В тия случаи важи. Хубаво, че котката е пак на крак (на нокти ако щеш ...нали е зла
.
.

Това отдавна е премахното, де, сега няма такива "изключения" в паспортите ни...
Веднага се замислих, че моят мъж изостава с българския и как не съм се сетила да му дам детска книжка
Ще наваксваме
У свекърва ми спах на канапето и чак сега се прибрахме
Ето по чашка капучино и отивам и аз да забъркам моето.Днес ще правим бар мицва на сина на моята приятелка,че ще тичам след малко да помагам...Надявам се да се получи едно хубаво градинско парти.
иначе, както сме на военна тематика, моменталически ги обявяваме за дезертьори 

Споменават Шабак в статията от в-к "Сега"