Случи ми се нещо странно - V

• 130 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Тъи като дядо ми го нямало тя си помислила,че е тои и отишла да му отвори.Когато стигнала до вратата се усетила,че гласа е различен.Седяла там 5 минути и се чудела дали да отвори,но се отказала.Когато се върнала в стаята чула детски писъци и потекло кръв от стената.(Да отбележа,че децата са спяли).
Имам и други случки,но да не ви оттегчавам
Много интересно а сподели ли баба ти от къде е дошла тази кръв и детските писъци  какво мисли че е било това самата тя newsm78

# 556
 ам ... аз имам една странна случка от преди 4 години... преди 4 години отидох на екскурзия в Македония... и там в една църква като си сложиш ухото върхо един ковчег чуваш как бие сърце  #Crazy .. и така вечерта след това бях на рестотант и след това се прибрахме в хотела.. вечерта сънувах ужасен сън с това сърце и от тогава ме е страх от икони колкото и смешно да звучи... като съм в църква не ме е страх, но в къщи като я вида и цялата изтрапвам... незнам на какво се далжи това но ми тежи...  smile3514

# 557
ам ... аз имам една странна случка от преди 4 години... преди 4 години отидох на екскурзия в Македония... и там в една църква като си сложиш ухото върхо един ковчег чуваш как бие сърце  #Crazy .. и така вечерта след това бях на рестотант и след това се прибрахме в хотела.. вечерта сънувах ужасен сън с това сърце и от тогава ме е страх от икони колкото и смешно да звучи... като съм в църква не ме е страх, но в къщи като я вида и цялата изтрапвам... незнам на какво се далжи това но ми тежи...  smile3514
Възможно е да си си допряла повечко ухото до дървото и да си чула собственото си сърце.

# 558
Или пък да са сложили някаква машинарийка  Wink

# 559
Или пък да са сложили някаква машинарийка  Wink
Peace

# 560
ох.. момичета не знам ... ама все още ме обземат тръпки и най-станното е, че е само вечер  #Crazy

# 561
страхотна тема!някои истории ме накараха да настръхна...
на мен доста "странни" неща са ми се случвали.ще разкажа само две от историите.
когато бях още малка(1-2 клас) сънувах,че баща ми катастрофира и е умрял,но после се съживява.няколко дни след това получавам обаждане(родителите ми са разведени и се обади жена му),че баща ми е катастрофирал и е в тежко състояние в болница.
Другата случка е по-скорошна.преди 2 години почина дядо и до 40-я ден се случваха много странни неща. бях се разболяла с висока температура,беше ми много студено и ту заспивах,ту се събуждах.в един момент си отворих очите и видях дядо до леглото,зави ме и ми се усмихна.после свалих температурата и бях много по-добре.до ден днешен съм убедена,че това наистина беше дядо и се погрижи за мен

# 562
Здравейте момичета!Аз по принцип само чета темата,но вярвам в подобни неща.Днес имам и аз какво да разкажа.Не снощи а предната вечер сънувам някакъв пожарникар как влиза в къщи и ми казва да изключа всички уреди от контактите.Не бивало всичко да върви наведнъж.Събудих се сутринта и се чудя какъв беше този сън,е,сощи в 22 и 30 разбрах-някой се е опитал да ме предупреди-снощи претоварихме ел. инсталацията точно с това че много уреди бяха включени и инсталацията гръмна.За щастие пострадали няма.А аз друг път ще знам да не пренебрегвам подобни странни сънища. Сега искам да попитам нещо-в четвъртък вечерта сънувах странен сън,който много ме притесни-сънувах дядо ми,който почина преди 8 години,че е жив и беше легнал на едно легло в къщи и гледаше телевизия,това което ме стресна беше че моят мъж лежеше до него и спеше.Моля ви ако някой има предположение какво може да означава това нека пише.

# 563
  • Варна
Според мен просто е дошъл да ви види, не се шашкай.

# 564
искам само да вметна нещо за синхроничностите и за сънищата-всичко това са знаци и е добре да се вглеждаме в тях много внимателно,защото те ни подсказват накъде се движим и накъде да поемем,за да живеем пълноценно  Peace
от известно време се ровя в разни бумаги именно заради тези неща и доста подробно се обяснява.ако някой иска повече инфо,най-лесно е обяснено в книжките на Валерий Синелников.

# 565
  • Пловдив
страхотна тема!някои истории ме накараха да настръхна...
на мен доста "странни" неща са ми се случвали.ще разкажа само две от историите.
когато бях още малка(1-2 клас) сънувах,че баща ми катастрофира и е умрял,но после се съживява.няколко дни след това получавам обаждане(родителите ми са разведени и се обади жена му),че баща ми е катастрофирал и е в тежко състояние в болница.
Другата случка е по-скорошна.преди 2 години почина дядо и до 40-я ден се случваха много странни неща. бях се разболяла с висока температура,беше ми много студено и ту заспивах,ту се събуждах.в един момент си отворих очите и видях дядо до леглото,зави ме и ми се усмихна.после свалих температурата и бях много по-добре.до ден днешен съм убедена,че това наистина беше дядо и се погрижи за мен

Аз като дете когато почина дядото на който съм кръстена ми се беше случило същото,температура повръщане около 2 дни,събуждаш се пак заспиваш за няколко минути,изведнъж се събудих и нищо ми нямаше...майка ми ми каза после че сънувала дядо и казал,че вече нищо няма да ми има като се събудим двете,аз бях при нея докато ми беше лошо,двете се субудихме едновременно което пак е странно

# 566
  • Linz
Случва ли ви се да се включват изключени електроуреди от самосебе си? Понякога нощем докато спя се включва нещо и ме буди. Тази нощ отново се случи- една играчка- детско тракащо влакче се пусна само и ми изкара акъла Crazy

# 567
Случва ли ви се да се включват изключени електроуреди от самосебе си? Понякога нощем докато спя се включва нещо и ме буди. Тази нощ отново се случи- една играчка- детско тракащо влакче се пусна само и ми изкара акъла Crazy
Страхотна тема, отдавна я следя Simple Smile
Да на мен това с играчките ми се случва доста често. Някоко пъти се е случвало детската книжка, с батерия да се включва сама, почва да си пее и ме събужда през ноща. На проходилката на синът ми имаше един панел отпред, който махнах и му дадох да си играе с него. Непрекъснато се включваше, особено през ноща. Накрая му махнах батериите, защото все си изкарвах акълите с него.
Вчера обаче се потресох, когато синът ми гледаше в някаква точка встрани от мен и махаше с ръчичка все едно казва здрасти. Смееше се звънко и щастливо и махаше енергично Crazy Извиках го няколко пъти да погледне към мен, но въобще не ми обърна внимание, радваше се и си гледаше в тази точка, сякаш вижда някой Crazy

# 568
Най-странното нещо, което ми се е случвало беше миналото лято.Бях на нещо като екскурзия до Охридското езеро.В хотелската стая бяхме 3 момичета, като другите две момичета спяха на една спалня а аз на единично легло до прозореца.В последната нощ,която бяхме там аз се събудих и над мен до леглото ми имаше черна сянка...не знам как да я опиша беше...някакав силует на човек-без очи,без лице.Нещо като черна дупка...много се уплаших и отидох при едно от момичетата и му извиках "видя ли го,видя ли го ей сега беше в стаята ???"Те се събудиха обаче си помислиха че съм сънувала нещо и ме изпратиха пак да лягам!Когато се прибрахме в БГ им разказах какво съм видяла ,но те го приеха някак на шега.От тогава над година и нещо не можех да спя на тъмно,беше ме много страх!много искам да разбера дали на някой друг му се е случвало нещо подобно и дали има някой представа каква може да е била тая сянка.В един форум прочетох такава подобна история и беше споменат изразът "Кара басан" (черният посетител) , но никаква инаформация не намерих.Така че ако ви се е случвало нещо такова пишете  Confused Wink Wink Wink

# 569
много искам да разбера дали на някой друг му се е случвало нещо подобно и дали има някой представа каква може да е била тая сянка.

Има едно много интересно положение на съзнанието, между "заспало" и "будно", където стимули и от двете страни (сънят и реалността) се смесват. Очите се отварят и зачитат външна информация преди мозъка да се е събудил напълно. Възможно е в такова състояние сянката да е била в съня ти, а същевременно да си виждала и стаята, и резултатът е бил че сянката е изглеждала реално в стаята. Имала съм много подобни случаи, както с образи така и няколко със звуци, и в момента имах чувството че откачам  Wink Човешкото съзнание е много интересно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт