Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно - V

 • 124 125
 • 744
 •   2
Отговори
# 735
 • От липите до сините камъни
 • Мнения: 204
Мисля,че тези спорове са напълно излишни,всеки си вярвя в това което иска и никой не е  в състояние да го убеди в обратното,така,че мили момичета дали вярвате или не си е ваш проблем,темата се казва случи ми се нещо странно,от което би следвало,че тук сме се събрали хора които вярваме в нещо,а вие щом не вярвате ми просто не четете темата или си създайте нова например нещата в които не вярвам

# 736
 • Мнения: 105
eli_miri  Peace Напълно те подкрепям,другият вариант е пълно игнориране.

# 737
 • Мнения: 55
Чували ли сте за теорията на спагетеното чудовище? Много ми допада идеята  Mr. Green Даже цяла религия имаше май. Та значи, според тази религия, в небесата има огромно спагетено чудовище, с две кюфтета за очи. То е създало земята, хората, животните, планетите и всичко останало. Който мисли тази религия за абсурдна, нека ми докаже че спагетеното чудовище НЕ съществува  hahaha Та така, аргументът за "нямаме доказателство че Х не съществува" може да доведе до много безумици и бъзици, също толкова вероятни и правдоподобни колкото съществуването на душа, господ или призраци.

Да, де. За това ставаше дума. Това са неразрешими казуси.  Може и спагетено чудовище да е. Laughing Simple Smile Затова най-добре да си пишем по темата. Simple Smile

# 738
 • Мнения: 1 175
А каква е целта на темата? Само да се споделят странни случки? Или да се споделят и да се търсят обяснения? Да се обясняват само чрез суеверия и религия, или може би да се предложат научни обяснения? Не можах да намеря първоначалния пост на първоначалната тема. Заглавието е непълно и подвеждащо, и с нищо не предупреждава че темата предполага или изисква вярата в суеверия, духове, прераждания и т.н. Затова не виждам по какъв повод се засягате. Ако темата е за странните случки И вярата в суеверия като тяхното обяснение, тогава би трябвало това да се посочи някъде, а не да се сърдите на тези от нас които не са разбрали целта.

# 739
 • Мнения: 105
Преди всичко форумите са с цел споделяне,а не заяждане.Всяко мнение е добре дошло,поднесено с внимание и уважение.
Темата е ясна,за който я разбира и приема,останалото е просто липса на вкус и  единствена цел-затваряне на темата/някои участнички имат  явно това за цел/.На който не му е ясно-има си книги -да се образова.

# 740
 • Мнения: 1 788
Нека само направя едно малко уточнение и спирам...
Върнах се към по-старите си постове и ако аз внасям с мнението си някакво споделяне, разискване, разсъждения (макар и само мои) по темата и евентуален спор, то Вие и Вашите мнения са чисто махленско заяждане (не обиждам никого конкретно!!!) и са много далеч от "спор по тема", но много по-близо "заяждане с потребител, защото не е на моето мнение".
Какво да направя, че на мен такива неща не се случват? Писала съм мнооого назад в темата с едно мнение нещо, което за мен, в даден момент е било малко странно и толкова.
Но пък харесвам темата. И разискването, и споровете, и разсъжденията по тези въпроси. Обичам да чета митове и легенди.
Затова и съм тук. Не е задължително да вярвам в нещо, за да го харесвам, нали?  Party
И както казахте - "Случи ми се нещо странно!", а не - "Вярвам, че това е странно, от отвъдното, дух и т.н.!"
И последно - ако наистина имате толкова широко отворени съзнания и умове за невидимото, то бихте приемали и по-лесно мненията, различни от Вашите!
Съжалявам за оспамването!

# 741
 • Мнения: 105
Servallan Това,че на теб не са се случвали странни и необясними неща-прави ли другите,на които са им се случвали такива по-лоши?Защото в постовете ти има не просто споделяне,а присмех и неуважение към инакомислещите.Уважавам всяко мнение,стига изказалият го да има същата воля да уважава събеседниците си.

# 742
 • Мнения: 4
Неверието идва от незнанието, разбирам, че на човек който никога не му се е случвало нещо свръхестествено трудно би повярвал. Зачитаме правото на всеки да вярва или не.Това е право на всеки човек. Темата е за странни случки и нека уважаваме това!

# 743
 • Мнения: 105
Искам да уточня,ако съм засегнала някого неволно-се извинявам.
Отделно за вярата или неверието-не мисля,че има общо с незнанието.Често точно учени,защитавали цял живот една теза  в един момент откриват,че са грешали.Това може да се случи на всеки независимо колко е и нформиран и ерудиран.Аз все пак се осланям на интуицията си повече,но всеки има право както на мнение,така и на избор в какво да вярва или не.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт