Случи ми се нещо странно - V

• 129 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  Май само ние "овцете" си мислим ,че ги няма. Вчера четох в дарик новините,че евро депутат призовал ЕУ да разсекретят документите за изванземните-за нас простолюдието,било време да се запознаем с истината... Thinking

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=556146

# 691
http://www.utro.ru/articles/2010/07/08/906590.shtml Това тук навява също доста размисли Thinking

# 692
  • От липите до сините камъни
Като чета всички тези неща и настръхвам,но и на мен са ми се случвали доста странни неща,също така и сънища който после найстина се случват,вече като сънувам нещо лошо и се моля да не се случи после.Сега ще ви разкажа един сън който сънувах преди 6-7 мес.от който още се страхувам и ме побиват тръпки.Така спя си една вечер и чувам,че детето ми от съседната стая реве(това е съня ми )ставам от леглото взимам шишето с водата и ще му нося да пие,обаче в коредора виждам,че пътната врата не е затворена и стои леко открахнта,приближавам аз да я затворя и виждам,че една ръка стои протегната в този момен виждам как по голямото ми дете отива и иска да хване ръката,в последния момен  избутах детето и тя хвана мен  сграпчи ме за ръката,и като,че ли през вратата виждах кой е отвън,беше старица с черни дрехи ,със цялото си същество усещах някак си че това е смърта,аз се опитвах да се отскубна,но тя не ме пускаше,ръката и беше една такава черна сасухрена,жилеста,аз виках на мъжа ми да се събуди и да ми помогне,но той си спеше и в един момент просто ме пусна или аз се отскубнах не можах точно да разбера и изчезна,в следващия миг,аз изпищях и се събудих,бях ужасена до краен предел,и ако искате ми вярваите ръка ми ме болеше като,че ли някой наистина ме беше дърпал.От тогава няма да ви казвам ако през ноща детето нещо се разплаче и се наложи да отида до неговата стая с какъв страх минавам през коредора.
Това определено беше най-страшния сън който съм сънувала до сега.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 23:53 от eli_miri

# 693
Е, аз се майтапех за извънземните, де.

# 694
Като чета всички тези неща и настръхвам,но и на мен са ми се случвали доста странни неща,също така и сънища който после найстина се случват,вече като сънувам нещо лошо и се моля да не се случи после.Сега ще ви разкажа един сън който сънувах преди 6-7 мес.от който още се страхувам и ме побиват тръпки.Така спя си една вечер и чувам,че детето ми от съседната стая реве(това е съня ми )ставам от леглото взимам шишето с водата и ще му нося да пие,обаче в коредора виждам,че пътната врата не е затворена и стои леко открахнта,приближавам аз да я затворя и виждам,че една ръка стои протегната в този момен виждам как по голямото ми дете отива и иска да хване ръката,в последния момен  избутах детето и тя хвана мен  сграпчи ме за ръката,и като,че ли през вратата виждах кой е отвън,беше старица с черни дрехи ,със цялото си същество усещах някак си че това е смърта,аз се опитвах да се отскубна,но тя не ме пускаше,ръката и беше една такава черна сасухрена,жилеста,аз виках на мъжа ми да се събуди и да ми помогне,но той си спеше и в един момент просто ме пусна или аз се отскубнах не можах точно да разбера и изчезна,в следващия миг,аз изпищях и се събудих,бях ужасена до краен предел,и ако искате ми вярваите ръка ми ме болеше като,че ли някой наистина ме беше дърпал.От тогава няма да ви казвам ако през ноща детето нещо се разплаче и се наложи да отида до неговата стая с какъв страх минавам през коредора.

Здравей!Бих казала,че е обикновен кошмар,но всеки когато го сънува търси някакъв подтекст.
Обикновено сънищата показват нашите страхове и в твоя това е явно смъртта.Можеш да прочетеш няколко молитви за успокоение,ако си вярваща.Ако имаш светена вода е добре да се пречисти дома/включително коридора/.Най-важното е да опиташ да се освободиш от страха и да релаксираш по-често.Възможно е и напрежението да ти оказва влияние.Колко е голямо детенцето?Не може ли да спи в твоята стая временно,докато и ти се поуспокоиш?

# 695
Преди няколко дни и аз сънувах,че ми падат два зъба и сега съм се побъркала от страх....
Cry Cry За съжаление е имало защо да сънувам този сън.С нощи  брат ми е намерил баба ми починала Cry Cry Cry,постоянно чуствах нещо но не мога да го обясня....мъчих се да я сънувам тази нощ но не ми доиде в съня....
милата ми,нека почива в мир

# 696
Преди няколко дни и аз сънувах,че ми падат два зъба и сега съм се побъркала от страх....
Cry Cry За съжаление е имало защо да сънувам този сън.С нощи  брат ми е намерил баба ми починала Cry Cry Cry,постоянно чуствах нещо но не мога да го обясня....мъчих се да я сънувам тази нощ но не ми доиде в съня....
милата ми,нека почива в мир
Съжалявам за загубата,но си мисли,че баба ви е на по-хубаво място Peace

# 697
Като чета всички тези неща и настръхвам,но и на мен са ми се случвали доста странни неща,също така и сънища който после найстина се случват,вече като сънувам нещо лошо и се моля да не се случи после.Сега ще ви разкажа един сън който сънувах преди 6-7 мес.от който още се страхувам и ме побиват тръпки.Така спя си една вечер и чувам,че детето ми от съседната стая реве(това е съня ми )ставам от леглото взимам шишето с водата и ще му нося да пие,обаче в коредора виждам,че пътната врата не е затворена и стои леко открахнта,приближавам аз да я затворя и виждам,че една ръка стои протегната в този момен виждам как по голямото ми дете отива и иска да хване ръката,в последния момен  избутах детето и тя хвана мен  сграпчи ме за ръката,и като,че ли през вратата виждах кой е отвън,беше старица с черни дрехи ,със цялото си същество усещах някак си че това е смърта,аз се опитвах да се отскубна,но тя не ме пускаше,ръката и беше една такава черна сасухрена,жилеста,аз виках на мъжа ми да се събуди и да ми помогне,но той си спеше и в един момент просто ме пусна или аз се отскубнах не можах точно да разбера и изчезна,в следващия миг,аз изпищях и се събудих,бях ужасена до краен предел,и ако искате ми вярваите ръка ми ме болеше като,че ли някой наистина ме беше дърпал.От тогава няма да ви казвам ако през ноща детето нещо се разплаче и се наложи да отида до неговата стая с какъв страх минавам през коредора.

Тръпки ме побиха.Същата старица съм я виждала и аз! Това ми беше един от най-реалните кошмари.Искам да кажа, че не съм сигурна, че наистина беше сън защото го изживях съвсем като реалност.
 Аз имам котка, която винаги спи до мен.Една сутрин много рано се събуждам от нечие присъствие и виждам съвсем ясно отстрани масичката до леглото ми стои старица с протегната ръка над леглото.Беше ниска , цялата в черни дрехи с широки ръкави, точно както описват смъртта, само че бабичка.И се опитваше да грабне котката, която стоеше като замаяна на леглото.Тогава аз се опитах да се изправя и да си дръпна котето към мен, но някаква сила не ми даваше да помръдна, стоях като парализирана ,закована за леглото и започнах да плача и да викам "Моля те не ми я взимай, моля те..." и старицата изчезна.Веднага след това се събудих разплакана, сърцето ми биеше като лудо, а котето си спеше до мен.

# 698
Хора, не знам вие колко сте религиозни, но аз съм израстнала до църква и доста време съм прекарвала там. Сънувам всяка вечер, различни щуротии. Сънувала съм духове, вампири, всякакви паранормални. Съня с вампирите се повтаряше години наред, все ме гонеха да ме ухапят и накрая като ме настигнеха един от вампирите казваше, че мен не трябва да ме хапят. Докато последно като сънувах този сън един наистина ме ухапа и аз толкова се ядосах, обърнах се и му казах: Абе ти не знаеш ли, че мен не трябва да ме хапеш ... И повече не съм го сънувала този сън. Наскоро сънувах, че участвам в сеанс за викане на духове и духа вместо в жената която водеше сеанса се всели в мен. Беше много неприятно усещане, загубих съзнание в съня си, започнах да сънувам друг сън. После духове ме преследваха ...  Confused
Защо пиша това, защото винаги когато сънувам нещо подобно, когато в съня си съм в безизходица си казвам "Отче наш". Започвам да се моля и повтарям молитвата докато не се събудя. Особено това с духовете, направо не можех да си отлепя очите.

# 699
Моят съпруг постоянно се шегува с мен на тема, че помня неща от съвсем невръстна възраст. За такъв спомен ще ви разкажа. Трябва да съм била около 2-3 годишна. Спях в спалнята на родителите си, в моето метално креватче. Беше лято, прозорецът отворен през нощта. Колко съм спяла или сънувала не знам, но имам спомен, че не беше сън. На небето виждах млад мъж. Дрехите му бяха много цветни. Едва ли тогава някой ми е говорил за Него, но знаех със сигурност, че е Исус. Не съм от религиозните. Иначе вярвам. В много неща, не конкретно в православната религия. Нямам обяснение на това. Не съм и забелязала до сега да имам.. например Неговата помощ. Е, в определени моменти и за някои неща може и да се каже, че съм я получавала. Но, за какво и защо тогава ми се е появил?

# 700
Не знам дали е някаква дарба, но примерно сега за световното /аз не харесвам и не гледам футбол/ мъжа ми ме пита преди всеки мач кой ще победи. Онзи ден каза, че ако е знаел че ще отгатна резултатите щял е да да залага ...  Crazy
Само един мач гледах, Уругвай с Гана и преди всяка дузпа аз казвам - сега ще хване, сега ще пропусне и след това мъжа ми  Shocked

# 701
Темата е хубава Hug
Аз съм човек със много силна интуиция и съм сигурна в съществуването и на НЛО и на духове
и вярвам във всичко.
Нямам кой знае какво за казване,освен че много сънувам.Лошото е че пророческите си сънища не ги помня Cry
Докато бях бременна с малкия сънувах изключително много,предимно него.Сънувах постоянно че ще е момче и бях убедена
в това.Сега(вече е почти на 4г.) все още имам дежа-вю.Най-тривиални неща от живота,които като се случат
и си казвам-"това съм го сънувала".

Друга странна случка се сещам -когато баба ми умираше е казала на майка да не я жалее,да не слага черно.
Естественно в деня на погребението майка беше в черно.След като всичко приключи започнаха да прибират
и мият и майка носеше пълна кофа с врЯла вода за съдовете.На стълбите се спъна и се поля цялата,мислех че
ще и падне кожата ooooh!
Тя обаче се сети и вика"Абе,аз защо съм сложила тая черна пола?Тя,мама каза да не я жаля!"
Влезе в къщи и хвърли черното ,а на краката и нищо им нямаше Shocked

# 702
  • От липите до сините камъни
Да ralikoправа си наистина сънищата отразяват нашите страхове,аз от както се помня изпитвам неописуем страх от смърт,вярваща съм и се моля,знам,че нечистите сили ни пращат тези лоши сънища и мисли и си казвам"В името на Господ Бог махнете се от мен"така се поуспокоявам малко,след този сън идва един поп да ръси в къщи със светена вода(след това ми казаха,че този поп бил отлъчен от църквата,но това е друга тема)
discovery12345 Точно от там идва ужаса и за мен защото и аз не съм сигурна дали сънувах или се случи на истина,толкова реално беше,после ставах да проверявам вратата дали наистина не е отключена и децата едно по едно дали всичко при тях е наред #Crazy
Малко след този ми сън ми се случи и друго странно нещо ,този път със сигурност не сънувах,както спях се стряскам нещо в съня си и се събудих,отворих си очите и видях накой до леглото ми коленичил и ме гледа ,това беше пак тя същата,премигнах няколко пъти за да средоточа погледа си по добре и вече нямаше никой беше изчезнало. #Crazy #Crazy
От тогава малко нещо да ми стане в здравословен смисъм и започвам да се страхувам,че ми има нещо по сериозно и си казвам"ето на съня ми не е бил случаен,тя идва за мен"
Моля се на Бог това наистина да е бил само един кошмар и да си остане такъв. Praynig Praynig Praynig

# 703
Да ralikoправа си наистина сънищата отразяват нашите страхове,аз от както се помня изпитвам неописуем страх от смърт,вярваща съм и се моля,знам,че нечистите сили ни пращат тези лоши сънища и мисли и си казвам"В името на Господ Бог махнете се от мен"така се поуспокоявам малко,след този сън идва един поп да ръси в къщи със светена вода(след това ми казаха,че този поп бил отлъчен от църквата,но това е друга тема)
discovery12345 Точно от там идва ужаса и за мен защото и аз не съм сигурна дали сънувах или се случи на истина,толкова реално беше,после ставах да проверявам вратата дали наистина не е отключена и децата едно по едно дали всичко при тях е наред #Crazy
Малко след този ми сън ми се случи и друго странно нещо ,този път със сигурност не сънувах,както спях се стряскам нещо в съня си и се събудих,отворих си очите и видях накой до леглото ми коленичил и ме гледа ,това беше пак тя същата,премигнах няколко пъти за да средоточа погледа си по добре и вече нямаше никой беше изчезнало. #Crazy #Crazy
От тогава малко нещо да ми стане в здравословен смисъм и започвам да се страхувам,че ми има нещо по сериозно и си казвам"ето на съня ми не е бил случаен,тя идва за мен"
Моля се на Бог това наистина да е бил само един кошмар и да си остане такъв. Praynig Praynig Praynig
Това с поповете е наистина тревожно,понеже /за мен поне/ при тях нещата не са наред.Още повече щом не са спрели кошмарите.Това,че виждаш сенки,които бързо изчезват е възможно да са просто материализине на страховете ти.Колкото повече мислиш за тях,толкова по-силни стават и по често ще те навестяват.Най-добре е да опиташ да мислиш позитивни неща,а да гониш всяка мисъл на тревога.
Смъртта не е толкова страшна,страшна е за грешните,които не искат да се покаят.Но помни,че Бог не наказва,той дарява всички с любовта си.И ако наистина вярваш в него,нямаш причини да се страхуваш-той е в нас и около нас,няма нищо страшно! Heart Eyes

# 704

eli_miri, не се натоварвай с такива мисли. Ако това беше смъртта едва ли нещо щеше да й попречи да си свърши работата, може би сънищата ни са показвали , че сме избегнали нещо лошо, което е щяло евентуално да ни сполети.Което е идвало към нас, но сме се разминали на косъм и после подсъзнанието го пресъздава по такъв начин. Просто нямам друго обяснение , но не искам да вярвам, че това е смъртта. Ако това продължава да те тревожи можеш да си вземеш черен турмалин, хубаво е да го носиш на вратът си , това е камък , който запълва енергийните дупки в аурата ни и ни предпазва от магии и негативни влияния отвън.от собствен опит мога да кажа, че станах невероятно спокойна откакто го нося и се чувствам някак...наистина защитена.

Като прочетох за попа, който е осветявал апартамента се сетих за една случка.
На една моя приятелка чичо й се самоуби.Незнам дали знаете, но самоубийците не трябва да се опяват от поп.Семейството на чичо й, обаче умишлено решило да спести на отчето факта, че ще погребват самоубиец и той го опял.След по-малко от месец даваха репортаж по тв за същият този поп, намерили го удавен в някакво езеро, никой не разбрал как точно се е случило.

А като бях малка видях истински дух, знам как звучи, но е истина.Аз самата не си вярвах докато не се появиха и други свидетели на същото нещо.

Общи условия

Активация на акаунт