ЮНСКИТЕ мами сияят, в "Родени" вече се появяват!!!Тема № 82

• 11 432
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
gamby, добре си се завърнала  Grinning

# 166
Купих си и този серум против стрии, някой дали го ползва  да каже дали намалява появилите се  http://family-bg.com/prX_1764.htm, както съобщих в по-ранен  мой пост с ужас днес установих, че имам 4 бройки стрии една до друга  в долната част на корема, все едно днес се появиха,досега ги нямаше Sick

Аз го ползвам и сега и през бременността, както и Мустела. Освен, че е по-приятен за мазане сега в жегите друг ефект не виждам ... На мен последния месец от бременността около пъпа ми се появиха стрии и не са изчезнали. Станаха по-малки, но това се дължи на свиването на кожата.

gamby Добре дошли Simple Smile

# 167
Gamby, добре дошла  Hug
Petia_tag, в западен парк, покрай изборите, направиха страхотни катерушки за малки, големи и още по-големи  Mr. Green Пръскаха против кърлежи и комари, окосиха тревичката и посадиха цветчета. Страхотен е! През седмицата досега като съм ходила не е било лудница, но събота и неделя сигурно е пълно...
За секса.. желание имам, докато не се погледна в огледалото  Sick Докато си върна формата ще го правм все на тъмно  Sunglasses И въпреки умората, все намираме време... я рано сутрин.. я късно вечер.. избираме една от всичките тричасови паузи на децата и....иначе в началото нямах нито желание, нито време  Tired
За усмивките, моите мъжлета трудно ги дават, но пък на Коко му хванах "цаката" и като го целувам по вратлето и много ми се смее  Heart Eyes Криско още се дърпа, но пък той сам си се смее, най-често като се нахрани добре Grinning
Лелее някой вече мислят за ясли  ooooh! Аз не смея да си помисля, че ще се върна някой ден към "цивилизацията"  Crazy
Yaya, по-добре залъгалка от колкото пръсти  Peace И за налепа в устичката, не винаги е задължително да са гъбички! Трябва да го наблюдаваш, ако не му е постоянно бяло езичето значи не са гъби, а иначе можеш да го почистваш с марличка напоена с билков чай, нито ще навреди, нито е лекарство  Peace
Фреш, Маями   fingerscrossed  baby_neutral  newsm78

# 168
Здравейте Hug
още съм тук,само ви чета но нямам мнение по въпросите които коментирате
Благодаря на всички за подкрепата,остана още съвсем мъничко

# 169
Привет на всички!

Gamby,Хубаво е да си си у дома HugДобре си дошла!

Моята принцеска вече се заглежда по играчки и по нас като се движим близо до нея.
Di и аз като теб ,нещо като се вида и желанието ми се изпарява,макър да имам да свалям само 6 кг, не се харесвам.Но заради прекрасните деца си заслужава.
Вече ми преведоха и еднократната помощ и вече е изхарчих Joy

# 170
   здравейте момичета,
набързо само да се отчета за днес- целия ден нямахме нет заради бурята вчера и май ще сменям доставчика - писна ми да нямаме интернет след всеки по- силен дъжд, а иначе таксата не намалява! да не говорим, че нещо ми се прецака и компютъра и сега съм на лаптопа, който ми е безкрайно неудобен за писане! уффф, пак рев! направо са ми кошмар вечерите вече. през деня се разнасяме в едно кенгуру, на рамо, как ли не и минава времето, особено като излезем навън. количката, за съжаление, ще мога да я ползвам само с таткото, защото трябва да се преодолеят едни стълби на първия етаж на блока ни, които не бих могла да изкача сама. направо незнам как ще издържим с тези колики- ние сме само на кърма и няма как таткото да ме отменя за храненията, поне вечер той е по приспиването- само на неговия корем заспива. иначе по цял ден съм сама с малката аларма, станала съм кожа и кости, не помня откога не съм спала или съм се хранила нормално. от време на време изпушвам, викам, поразрусвам я малката та дано се усети, че нещо не е наред, после ми става ядски гадно и рева, дали не съм в някаква депресия вече?!  ooooh!

# 171
Въпрос - От къде се взема болничния по майчинство? От болницата болничният ми е до към края на юли и после...?

После педиатърът ще ти издаде новият болничен и ще ти обясни какво се прави, като изтече (самата а зне знам, моят ще изтече през септември, после мисля, че вече се водя, че съм в майчинство). Като отидеш при педиатъра, запиши си на едно листче датите на всичките ти болнични от 45-дневния насам - от кои дати са започвали и на кои дати е трябвало да се явиш на работа, за да може да ти сметне до кога да ти издаде новия болничен.

Леле, как завъртяно обяснявам само, дано се е разбрало нещо  ooooh!

Гамби, добре дошла и от мен  Hug

Да ви попитам - кога се избистрят очите на бебето и може да се разбере какъв ще е цветът им?

Фрешче, сигурна съм, че до ден-два ще родиш, ще видиш  smile3521

# 172
Гъди, и двете ми деца се родиха синеоки, голямата до 1 година беше със сини очи и постепенно позеленяха.
Гамби, добре дошли!

# 173
Гъди, до две-три годишна възраст цвета може да се променя, само знам че ако станат тъмно кафяви в един момент, си остават такива завинаги.  Peace

# 174
Гъди, до две-три годишна възраст цвета може да се променя, само знам че ако станат тъмно кафяви в един момент, си остават такива завинаги.  Peace

И аз така знам,  и ако детето  е родено със кафяви очи няма как да станат после сини- първоначално на Андреа изобщо не можеше да се определи какъв цвят ще са и очите, обаче с всеки изминал ден стават все по синьо-сиви, според мен ще има цвят, като моите очи, които са зелени или пък ще си остане с този цвят очи, такива са на Андрей на брат му, който е и много рус- май на него заприличва с времето Mr. Green Като бях бременна за това си мечтаех детето да има формата на очите на Андрей и моя цвят - е може да се каже, че се изпълни на този етап, ще видим и за в бъдеще дали ще останат такива светли Grinning Heart Eyes

Мацки съмсем се обърках за адаптираното мляко Лактана или Аптамил, четох доста неща  и последното,което прочетох е, че тези две млека не се дават на толкова малки бебета, а след 4 месечна възраст, някой от вас ползваше Аптамила, как понася на детенце  и има някакъв Аптамил комфорт, който се дава само по лекарско предписание????

Инфакола по каква схема се дава?? - това, което разбрах, по две пипетки преди хранене - ама в млякото ли или в лъжичка

# 175
Gydi,   bouquet за отговора.

# 176
somebody,Инфакол се дава една пипета,две само при по-тежки колики.Аз направо капвам в устата PeaceИзобщо не им харесва на вкус.Откъде им е хрумнал тоя безумен попртокалов вкус да им направят? Laughing

# 177
Феникс, благодарско много   bouquet Hug

# 178
  • Пловдив
Здравейте!
Днес ни изписаха. Много ми липсвахте!  Hug
Не съм ви чела, ще разказвам по-късно за нас, но първо искам да помоля за помощ относно кърменето.
Вчера ми слезе коластрата. Два дни бяхме на АМ в болницата и съответно вчера не иска да засуче, но днес като се прибрахме с големи усилия успяхме. Притеснявам се дали обаче найстина суче, защото не чувам да преглъща, но усещам, че смуче. Боли ме като суче, това дали означава, че не е захапала правилно? И доста си поплаква и се мъче докато започне да дърпа и се изморява и заспива, но си спи и суче. Дали се справям според вас? Бъркам ли някъде. Дайте съвет, защото много искам да си я кърмя. И едната гърда от външната страна ме боли, дали това не е опасно?

# 179
За очите , още е много рано да се горови за какъвто и да било цвят , ако са кафеви - такива си остават , ако са сиви - не се знае какъв цвят ще бъдат , може да станат сини , може да станат зелени , може да станат и кафеви , просто е много рано да се каже , а и те се променят до няколко годинки . Ако не се лъжа при кърмачетата сивия цвят се задържа по-дълго  newsm78

Бебе Юли си беше с сиви очи , но сега вече започнаха да се избистрят и станаха сини , толкова красив цвят са му очите в момента , че се моля да го запази  Whistling , но едва ли . Но така като гледам този син цвят със сигурност ще е със светли очи и тъмна коса - перфектанат комбинация за мъж , според мен , от сега ми се оформя като разбивач на сърца  Crazy Mr. Green Изменя се със всеки ден , първо приличаше изцяло на мъжа ми , сега гледам че е закачил най-хубавите черти и от двама ни . Прилича си вече на малко човече  Heart Eyes Все повече започва да се смее и реагира като му говорим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт