Анелия, аз засичах само първите няколко дни, т.к. се притеснявах дали Стефан суче достатъчно, пък и имаше жълтеница. Тогава си водех записки, точно в кое време и по колко време суче. Сега вече престанах, т.к. той видимо наддава, ака и пишка много редовно (даже памперсите не броя), и със сигурност му стига. Мисля, че колкото по/спокойни сме майките, толкова по/спокойни са и бебетата.
Но сега си мисля пак да почна да засичам 2-3 дена, само да разбера дали си създава някакъв режим вече. Струва ми се, че да, но да проверя. Май се храни в 12, към 3, към 5.30, после закуска в 8-8.30, излизаме на разходка, където задължително се събужда, но по различно време - значи преди обяд има още едно хранене...После като се приберем, преди да излезем следобяд пак, и май май му се събират минималния брой яденета. Както се вижда, при нас режима много зависи от това колко дълга е разходката, и къде ходим - ако ходим по друслив терен, той може и да спи повечко, затова пък после се събужда озверял от глад, и после пак спи повечко...Затова не мога да смогна да следя часовете, че всеки път е различно.
Но гледай си Антоан дали расте, дали пълни пампите, пък ако нещо те съмнява, тогава почвай да засичаш - иначе само нерви
Но определено прави паузи и то големи, по-големи от първото дете. 
При всяко дете си е различно и зацапването е нормално, притеснително е ако започне да отделя гной или пък се зачерви цялото пъпче и областта около него
И още не сме решили къде ще ги хвърлим..
ПОне след такива разходки не ми е грехота после да си хапна, без да прекалявам де...
Като разбера, ще ви уведомя при първа възможност. Много се надявам да е Фреш 
И аз от вълнение бях забравила да напиша коя съм в смс-а си