Днес ходихме пак на консултация и да сложат ваксината на Марти и познайте, за 15 дни е качил 630гр и е порастнал с 4 сантиметра, т.е за месец и половина от раждането е качил общо 2100кг и е порастнал с 7 см. Педиатърката беше така
Франчи, за мен храните не винаги са причина за коликите. И друг път съм казвала, че заради много силните колики на Габи, ни пратиха на гастроентеролог, която ме сложи на такава диета, че направо гладувах. Ами коликите не намаляха, просто с времето отшумяха и това е. И сега се наблюдавам и след като съм яла уж негазообразуващи храни, Марти се скъсва от колики.
за плача на бебетата, мъжа ми много се изнервя и се кара на бебето някой път, при което аз направо откачам. Като знам, колко много ги боли, а едвам душа носят, не мога да си позволя да се сърдя и карам на бебето. Не че и аз не откачам, хем не спя нощем и много често се разнасяме в кухнята, за да не будим таткото и каката, вечер пак с часове........
Надявам се скоро да поотшумят нещата. Класическата хомеопатия за сега също не дава ефект и май само търпение му е майката.
за свикването наистина няма как от сега да свикнат, но все пак до скоро бебчетата са били в мама и се успокояват гушнати, а като ги боли нещо е нормално да плачат за гушкане. Аз Габи съм я разнасяла много, заради колики, после зъби, пос;ле като транспортно средство като не можеше да пълзи. В момента, в който пропълзя, отиваше сама в другата стая да си играе и съм я гушкала само като е разстроена.

Видя ми се доста голям, дори се учудих, защото не се бях разхождала в него и също си мислех, че е като градинка. Ама днес направо се ококорих, като видях за какъв мащаб става дума
.
.