Отговори
# 210
а за новите памперси,видях рекламата и ги дават че попиват дори и течното аки,което май ще е по-добре и за нас,че нашето аки винаги е течно,ще ги потърся и дано да ги намеря и без това преполових пакета Grinning

# 211
Добро настроение- благодаря, че питаш. Ми имам си още едно бебе вкъщи. Добре е, вече не го боли толкова. Сам си бие инжециите.

за тези нови памперси- много ме навихте и мене. Ще гледам тези дни да купя.

# 212
Ели къде го намери този сайт.Поръчвала ли си друг път от него? За цялата страна ли е безплатна доставката(не видях да пише).

Някой да знае дали във Вис Виталис продават на Нуби шишета? И те не съдържали бисфенол.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 16:54 от The_light_2008

# 213
КаЯна ами не е протекло, на теб как точно протече, tommee tippee ми е бяло.
Ели мерси, как е таткото, дано всичко да е наред! Peace
Каточели силикона се сви и не уплътнява добре и ми тече от там newsm78

# 214
  • Варна
Благодаря на тези които ми отговориха - при нас зора е само в началото,докато почнем, после не ме боли и си ми е както преди....даже по - хубаво, както е казала Гери Муур  Hug  но се чудех още колко време ще е така  Embarassed   
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ЛОРА И НА МАМА СИА   bouquet  ДАНО И ДРУГИТА ИЗБИЯТ ТОЛКОВА ЛЕСНО КАТО ПЪРВОТО  Hug
Някой питаше за цикъл - и моя още го няма, мислех че  съм единствена, но сега видях че сме доста безциклените  Hug
Ох, още нещо щях да пиша и не помня..... newsm78

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 17:07 от dessiss

# 215
  • София
Тъкмо се връщам от Хит-а. Там още ги няма новите памперси:( Някой ако си е купил, да каже моля къде ги има  Praynig Звучат много привлекателно.
Обаче видях "форумската" активна гимнастика. Струва 25лв. Не помня в Симба колко казахте че е, ама като че ли беше по-малко...

За шишетата, аз едно време като четох, останах с впечатление, че този бисвенол се отделя, когато бутилката се ползва дълго време. Тази тема, която пуснахте не съм я чела, но честно казано вече избягвам да чета такива неща. Очевидно няма как да избягаме напълно от пластмасата, та съм решила по-добре да не задълбавам много в такива неща...

За багажа при пътуване - Тошко до скоро спеше в количката, като ходим извън София, но вече му е къса Sad Та по този повод да се похваля с нова придобивка. Другата седмица ще го пробваме и ще докладвам да ли е удобно Simple Smile

# 216
животинче за колко го взехте?

# 217
Ели къде го намери този сайт.Поръчвала ли си друг път от него? За цялата страна ли е безплатна доставката(не видях да пише).

Някой да знае дали във Вис Виталис продават на Нуби шишета? И те не съдържали бисфенол.

Във Вис Виталис имат тази марка шишета.

# 218
  • София
Момичета, вижте каква тема намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.0
съжалявам, ако е пускана, но ако не е смятам че ще е полезна

За това нещо в края на миналата година имаше дори предаване. Честно казано, изобщо не си спомням дали беше по ефирните или по кабеларките. Но по Дискавъри също имаше предаване, в което отрекоха всякакви такива неща. Аз не ползвам тези шишета поради простата причина, че не са ми по джоба. Имаше статия някъде, че това обвинение е поръчано от Чико, за да провалят Авент и да си качат собствените продажби.

# 219
  • София
заспиването - от трудните сме - няма такова нещо като заспиване сама, освен през нощта, незнам как знае, но през нощта сама си заспива, а през деня - не става, приспиваме се наръце, пробвала съм да я оставя сама, е така жално плаче и не заспива, даже се разбужда така че по - добре да си я приспя.
Дес, това все едно аз съм го писала... единственото безпроблемно заспиване е вечерното... newsm78
За цикъла - на мен ми дойде за първи път на 03.05. - на 42рия ден след раждането, но още не е повтаряло...
За акането на Стела - поне по 3 пъти на ден, най-често 4 пъти, по време на кърмене обикновено!
Елле, ти защо имаш подарък от Памперс, какво си правила? Simple Smile
Люлинските срещички са голям кеф!!! Почти всеки ден се виждаме... голяма радост е като Дума и Елг успеят да се присъединят... Много ми липсва Елвинг  Hug
На 30ти бяхме на консултация, вече сме 6,090 кг и 63 см, тоест за 1 месец сме качили 970 гр (изцяло на кърма сме) и 4 см. Бихме и втория пентаксим и го приехме доста поносимо, като цяло...
Исках много неща да пиша, ама позабравих, пък и някой наддава вик Simple Smile
Хубав ден на всички ви и целувки от мен и Стела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 18:14 от rossykv

# 220
  • София - Рим и обратно
всички пластасови шишета съдържат бисфенол Peace колкото съм изчела за пластмасовите шишета,няма ни едно което да не го съдържа,макар че някъде пишеш че имало които не съдържали,които според мен не е вярно,защото по discovery имаше едно предаваме в което говориха точно за шишета съдържащи бисфенол и се оказа че във всички има,колкото и малко да е съдържанието.Казвам това което съм чела и гледала,опити у дома не съм правила,за това и не гарантирам за написаното от мен Peace
Е стига бе, на моите B free специално пише, че са без бисфенол  newsm78 . Пластмасата е по-особена, една такава мътна жълтеникава. Има и на НУК специални без бисфенолови - и от тях съм взела, ама мойта хубавица не им харесва бибероните и не ги иска.
А Чико пък за какво се борят, като те нямат такава пластмаса  Rolling Eyes

# 221
  • София
Чико се борят изобщо Авент да ги няма, та дас е купуват техните шишета

# 222
някоя от мамите тук го беше пуснала (да ме прощава, че не съм запомнила коя беше). Поръчах си 3 неща от там и на следвашия ден ми се обадиха и ми казаха, кога ще ми ги доставят. Предполагам, че е за цялата страна.

# 223
  • София
Та по този повод да се похваля с нова придобивка. Другата седмица ще го пробваме и ще докладвам да ли е удобно Simple Smile
Животинче, и аз искам такова- вие от чужбинско ли го взехте това? Това нали е за навън?
Рила, е мерси ти за "Услугата". Вместо да си затраеш, че няма да поръчваш и толкоз- сега пак ще ме вкараш в грях. Не знам кога вече ще си купим новите гуми- вече няколко пъти изхарчих парите  Flushed Мерси, наистина- не знаех че транслейтора (уф на латиница докато го напиша)може цели страници да превежда  bouquet

# 224
  • София - Рим и обратно
Чико се борят изобщо Авент да ги няма, та дас е купуват техните шишета
Ами то хич да няма Авент, никак няма да се засиля Чико да купувам Mr. Green . Между другото правилният изговор е Кико . Казвам го не за да се правя на интересна, а за да не се чудите ако идете в Италия или някъде другаде и не ви разберат за каква марка става дума (миналата година с моя мъж 2 дни сме се разправяли, докато се разберем, че става въпрос за CHICCO, той в началото ми заяви, че марка Чико в Италия няма, камо ли пък да е италианска Joy )

Общи условия

Активация на акаунт