Вилно селище Жасмин - Китен

• 34 776
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
В градините ми се струва, че не могат децата да играят.

# 76
В градините ми се струва, че не могат децата да играят.

И аз това си помислих, толкова поддържани изглеждат, супер, дали има обособен детски кът? И басейна има ли детска част?

# 77
Градинките са като паркче,има цветя-грехота ще е да се тъпчат,много са красиви.  Heart Eyes Канеха се да правят детски кът с люлки . Peace

# 78
О, супер, аз звънях да питам и за ресторанта, но ми отказаха, не настоявах повече, защото е много рано наистина. Ще опитам другия месец.

# 79
О, супер, аз звънях да питам и за ресторанта, но ми отказаха, не настоявах повече, защото е много рано наистина. Ще опитам другия месец.

Има  цените в сайта за тази година.
35лв. със закуска  Wink

# 80
ЕЕе,поуляли са се малко-
Деца до 7 год., неползващи легло - 10 лв.
Аз съм с 2 малки деца,едното дори не яде обща храна и спи в кошара,а другото -при нас на спалнята.

И като си спомня как не бяхме чак толкова далеч от чалгата ( само лошото време ни спаси,че певачката си тръгна..)

Загубиха ме като клиент,май  Confused

# 81
  • София
Ще следя темата. Заливът "Атлиман" ни бе любим преди години!

# 82
ЕЕе,поуляли са се малко-
Деца до 7 год., неползващи легло - 10 лв.
Аз съм с 2 малки деца,едното дори не яде обща храна и спи в кошара,а другото -при нас на спалнята.

И като си спомня как не бяхме чак толкова далеч от чалгата ( само лошото време ни спаси,че певачката си тръгна..)

Загубиха ме като клиент,май  Confused

И мен ме губят като клиент Crossing Arms

# 83
И аз звънях, няма да има ресторант, с което и мен ме изгубиха. С малки деца си е друго да си седнеш, а не да обикаляш по  кръчми, разположени буквално на улицата. жалко, а така ни хареса.

# 84
  • София
Момичета, някой дали ще ходи в края на юли там? Ние засега  сме решили, че ще сме там.
До края на седмицата трябва да платим капаро.

Ще помоля lorys ако може да се включи пак с малко инфо.
Гледах досега картата, но не мога да се ориентирам къде точно се намира. Струва ми се, че е по пътя за ММЦ, в тази част на Китен.  newsm78 Някъде около станцията на МВР ли е?
Ако някой друг е бил там, моля да сподели.

# 85
Влизаш в Китен,караш по Главната ,още в началото се хваща една пресечка на ляво и после само направо-няма как да се объркаш,стига да хванеш точната пресечка-питай по телефоните коя е,след един хотел беше .Приятно прекарване Simple Smile

На мен ми пратиха втора картичка,но с тези цени в тази криза...няма да е сега  Sunglasses

# 86
здравейте момичета ,

като влизаш в Китен ,само направо ,подминаваш автогарата .
Пристигаш на  площада със сградата на Общината и големия ФОНТАН.
 Това всичко е от ляво и ти завиваш в ляво.
  След което само и единствено направо .В края на улицата е Вилното селище .

Ако имате въпроси и мога да съм полезна ,с удоволстивие !

# 87
Миналата година почивахме в Китен и отскочихме да го видим.
Да,няма спор-красиво е,но музиката дънеше от ресторантите,та не знам каква почивка ще изкарате.Специално за нашето семейство това не е най-подходящото място за релакс Simple Smile

# 88
  • София
На Китен това му е лошото - шумотевицата, но пък има много забавления за децата и затова ходим там. Честно казано тази година ми се искаше да разнообразим, но ми харесаха тези вилички.
И все пак не ми стана ясно къде се намират точно. Питахме момичето което вдигна телефона, но то каза, че не е от там и не може да ни ориентира с нищо  Simple Smile
На картата, която показват в сайта се виждат все едно са по пътя за Приморско, а вие го обяснявате като за към центъра...  newsm78  Малко се обърках...  Ако е по пътя за Приморско това значи всяка вечер да излизаме към центъра, за да вечеряме, а това някак е много задължаващо. Трябва да помислим още ден и да решим все пак. Няма да ни чакат повече.

Никой ли няма да ходи от вас там края на юли?

# 89
Баш в Китен си е,на 5 мин .от центъра.Но точно срещу виличките има ресторант с певачка,чува се .Иначе е много красиво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт