Вилно селище Жасмин - Китен

• 34 785
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
  • близо до София
Някакви намаления има ли в Жасмин от септември?

# 61
  • София по рождение
lorys , мерси за снимките, изглежда чудесно.

# 62
  • София
Някакви намаления има ли в Жасмин от септември?

ей тук намерих цени http://www.hotel-in-bulgaria.com/bg/2421/holiday-villas-jasmine.html - 25 лв на човек май се пада, не знам преди какви са били цените, но това по принцип си е ниска цена

# 63
Ние се върнахме снощи от там.Бяхме в вила-1 на първите етажи -ако сте с малки деца и сте голяма компания е супер.Децата си щъкат на воля по стайте и градината докато си пиете кафето или приготвяте за излизане.Големи впе4атления от стайте нямаме.Ако не броим спането имаме най много по 4ас прекарани в тях. 4сити,просторни и вси4ко което ти е нужно за една по4ивка.Единствено в 3 и 4 стая имахме проблем на два пъти с топлата вода и по един недокъпан но го преживяхме.От басейна не сме впе4атлени предпо4етохме морето.Към вторият пост на спасителите определено беше по спокойно.
Не пийте вода от 4ешмата, мийте зъбите с мин.вода ,пийте по капа4ка сребърна вода и се насладете на по4ивката.                         
Ако се престрашите ка4ете се на катапулта няма да съжалявате.
Приятно изкарване!

# 64
Здравейте,
ние бяхме в Жасмин за една седмица- от 15 до 21.08.
Настаниха ни в стая на долния етаж на вила номер1.Повярвайте, от години не съм ходила на по -тихо и разкошно място за почивка.
Бяхме с деца, които се забавляваха и играеха на воля из красивите алеи .
Искам да ви кажа , че е по-красиво в действителност , отколкото на снимките... Simple Smile
Другото лято сме пак там..

# 65
Здравейте,
и ние бяхме на почивка във вилно селище Жасмин. Като цяло останахме доволни. Много е красиво наистина.
Градината е прекрасна с много цветя, а вечер осветена с лампи в различни цветове. Като в приказка. Специално ние бяхме във вила на първия етаж. Този вариант на мен ми хареса повече заради малкия калпазан, който свободно можеше да си излиза навън.
Ресторант няма, но рецепционистката ми каза, че бил оборудван и щял да е отворен следващата година. Тогава щяло да има и фитнес. Само си мисля, че и цените тогава няма да са като сега.
Паркинг има и е така както го описаха момичетата по - горе. Ако ще излизате с колата имайте предвид, че като се върнете може да се наложи да се паркирате на друго място. А ако няма места вътре можело да се паркира и някъде отзад, но не знам къде точно. Не се наложи. Горе - долу са достатъчни местата.
Басейна не е голям наистина, но пък никога не беше с много хора в него, така че ако някой иска да плува мисля, че ще успее. Работи от осем сутринта до осем вечерта. Водата е доста студена в него. Поне на мен така ми се струва.
Искам да ви обърна внимание на един момент - вратите в баните са алуминиеви, без прозорец. Заключват се от вътре с врътка, но няма вариант, ако случайно се заключите отвътре да се отвори вратата отвън. Казвам го за хората с любопитни малчовци около две годишна възраст. На нас ни се случи неприятната случка още със свалянето на багажа синът ми да се заключи вътре в банята. Това е! Любопитко! Докато се обърнеш и щрак. Чух го, но вече беше късно. После, обаче, не може да се отключи! Обяснявам му през вратата, но не! Добре, че бяхме на първия етаж и мъжът ми беше отворил прозореца в банята. Носеше си и малка отвертка (пак чист късмет в случая) и разви мрежата за комари отвън и влезе през прозореца с помощта на една табуретка от вилата. И така ни запомниха още с идването Simple Smile Какво да се прави. Казаха, че ще обърнат внимание, но да видим Simple Smile.
Чаршафите за мен са ужасни. Драскат. Ако изгорите никак няма да искате да се покривате с тях.
Чаши явно вече има и сменят кърпите на три дни. За десет дни ни смениха чаршафите веднъж. Нямахме проблем с това. Ние българите страдаме винаги от качествен персонал. И така е на много места. Но нещата са свързани и с управлението и средствата, които собствениците искат да вложат. Според мен в това отношение има много какво да се желае и във вилно селище Жасмин, но както казах нещата са свързани.  Като цяло на някои подробности ако не обръщате внимание като мен може и да не ви направят впечатление. Не са толкова важни и затова няма да ги коментирам, защото като цяло мога да кажа, че уцелихме шестица от тотото с това място за почивка Simple Smile
И последно - музиката от ресторанта се чува ужасно силно и по - лошото е, че се смесва с другата от ресторант Калиопа. Но хубавото е че наистина е само до нула часа.
Успех и приятно изкарване на всички, които са решили да почиват там. Снимки няма смисъл да качвам, защото вече има качени Simple Smile

# 66
Водата не става ли за пиене ( ама и таратор ли да не ядем ?) НА Созопол от глътка вода бягах на пресекулки към тоалетната на квартирата,та...

А дете,ако спи на спалня ( две сближени легла) удобно ли му е по средата,няма ли разстояние м-у матраците?

Комари има ли?

А какво-къде закусват малки деца ( 2 г.)

Благодаря за отговорите предварително   bouquet Hug

ААа,и сребърната вода-колко,каква,как...

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 19:02 от Трапезица

# 67
Водата не става ли за пиене ( ама и таратор ли да не ядем ?) НА Созопол от глътка вода бягах на пресекулки към тоалетната на квартирата,та...

А дете,ако спи на спалня ( две сближени легла) удобно ли му е по средата,няма ли разстояние м-у матраците?

Комари има ли?

Благодаря за отговорите предварително   bouquet Hug

Ами ние си ядяхме таратор и без праблем след това  Peace

Разстоянието е ок, малкия ми син спеше между нас  и дори можеше още едно дете ...
в смисъл ,че лаглата со гоолеми на една от снимките ми имаше двойното легло.

З акомарите бяхме забравили ,че съществуват ,защото тук при нас във видин вече цяло лято е ггоооолям ужас и дори кафе навън се пие само след напръскване против комарчета

# 68
  • Пловдив

Комари има ли?

Благодаря за отговорите предварително   bouquet Hug

И аз отговарям, върнах се вчера от почивка в ЖАСМИН. Беше разкошно, наистина, това е най-красивото невероятно място, където съм била. Градината е уникална, гледката към морето - също. Има какво да се желае само от страна на почистването на стаите и смяната на спалното бельо, наистина, но ми се струва, че догодина ще увеличат персонала и ще е ок. Догодина щяло да има и детски кът с аниматор, кухня с храна, достъп до морето, което ако е така, ще ме накара да отида пак там на почивка.
Комари няма, няма разстояние между леглата, ок е, моето дете спеше между нас и нямаше проблем. ЦЕНИТЕ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ- 15 лева на легло, мисля, че за тези условия е без пари. Стаите са страхотни, широки, удобни, е, не са  стигнали паричките за по-качествено оборудване на баните, тук-там има ръжда, а все пак са чисто нови, не че пречи, де, но е жалко. До колкото разбрах, тези неща ще се оправят. Водата в басейна е студена, иначе е разкошен, шезлонгите са удобни, персонала е много мил и усложлив. Малки деца могат да си хапват на закуска всякакви видове тестени изделия, купуват се на 50 метра надолу по улицата, вилното селище е съвсем до центъра и до търговската улица, така че няма проблем. Предполагам, и по заведенията на път към плажа може да се хапват различни неща - чорбички , супички, на самия плаж има заведение за бързо хранене, в което има достатъчно разнообразие от готвени ястия и супи, така че за всекиму по нещо. Това е за Жасмин, ние бяхме очаровани и догодина пак сме там.

# 69
Благодаря за впечатленията и снимките,сигурна съм,4е бързо 6те намери по4итатели .  bouquet  bouquet
( аз о6те не съм го видяла и вече ми е много на сърце  Heart Eyes)

# 70
Знам,че е рано, при нас вали такъв сняг, ама много ми хареса този комплекс. И обикновено първия избор остава. Кажете само къде точно се намира, как са стига до плажа, колко метра е? За ресторанта ще звънна да питам готов ли е вече и ще пиша

# 71
Знам,че е рано, при нас вали такъв сняг, ама много ми хареса този комплекс. И обикновено първия избор остава. Кажете само къде точно се намира, как са стига до плажа, колко метра е? За ресторанта ще звънна да питам готов ли е вече и ще пиша
Няма пряк излаз до плажа,макар,че е близо до брега.Обикаля се  няколко стотин метра .Иначе е супер.Да споделиш за ресторанта  Peace

п.С.на мен ми пратиха картичка за Коледа Wink Party

# 72
[Няма пряк излаз до плажа,макар,че е близо до брега.Обикаля се  няколко стотин метра .Иначе е супер.Да споделиш за ресторанта  Peace
п.С.на мен ми пратиха картичка за Коледа Wink Party

Ние сме ходили там помня един хотел Бодуров и един Морски легенди- някъде там ли е? Басейна има ли детска част? Звъннах, но ми отказаха, явно не е удобен момента, като се свържа ще пиша пак  Peace

# 73
Жасмин се пада м/у двата плажа,като по-близо е до Тео,ли беше,Будуров ли,не помня ,пуста склероза.
Самия бряг е скалист и затова няма плаж.Иначе хората са много интелигентни и няма простотии-ние улучихме дъждовен сезон,та и онази гласовитата певачка от близкия ресторант много не се дра-само 2-3 нощи чалгии.
Доволни останахме,ако има и хапване,съвсем ще е чудесно

# 74
И ние ,няколкото семейства ,който посетихме лятото Жасмин ,сме получили поздравителни картички за Коледа !Чудесен жест !

Общи условия

Активация на акаунт