Вилно селище Жасмин - Китен

• 34 783
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
Баш в Китен си е,на 5 мин .от центъра.Но точно срещу виличките има ресторант с певачка,чува се .Иначе е много красиво  Peace
[/quot

e] иначе спор  няма ,че музиката е само до 00,00 ,после няма проблем
\

# 91
  • София
Момичета, след дълги размисли, вчера платихме капарото. Разбрахме се къде точно се намира. Там сме от 25-ти юли. Ако има някой който ще ходи по това време да се обади  Wink

# 92
ние сме от 17.07 до 24.07 в апартамента. Май няма да се засечем. Но ако има някой друг - да се обажда.

# 93
  • Пловдив
Има ли кякой който да се е завърнал тази година и да сподели актуална информация?

# 94
Ние се завърнахме в неделя.
 който иска да пита

# 95
Здравейте, виждам, че последните мнения са от 2010...Има ли някой ходил миналата година, да сподели някакви впечатления? Все пак има ли ресторант? И много ли е шумно, че сме с малко дете?

# 96
Здравейте, виждам, че последните мнения са от 2010...Има ли някой ходил миналата година, да сподели някакви впечатления? Все пак има ли ресторант? И много ли е шумно, че сме с малко дете?

Ние сме ходили преди 3 години но минала година дъщеря ми беше там и е много доволна .Имало е шведска маса за закуска за сега незнаем дали работи ресторанта.Иначе е поносимо шумно до 12 през ноща после е тихо.Мястото е невероянто красиво и удобно за деца.

# 97
Благодаря ти, Ninja  Hug
Днес цял ден гледам хотели и това най-много ми допада, заради градинката, къщичките, зеленината...мисля, че там ще отидем Simple Smile А като се върнем /края на юли/ ще пиша, че да има и нови мнения за търсещи  Grinning

# 98
Благодаря ти, Ninja  Hug
Днес цял ден гледам хотели и това най-много ми допада, заради градинката, къщичките, зеленината...мисля, че там ще отидем Simple Smile А като се върнем /края на юли/ ще пиша, че да има и нови мнения за търсещи  Grinning
Виж в темата за Китен мисля че там някой писа.Ние 2011г само сме минавали покрай него.Има люлки до него за това.Но според мен и цената е висока а на външен вид не е кой знае какво.

# 99
Благодаря ти, Ninja  Hug
Приятно и весело  изкарване на почивката сред този оазис !

# 100
Здравейте,

някой може ли да ми каже, кой е по-добрият вариант за две двойки без деца - вила или в хотелската част. Много ни се иска да седнем на тераската и да се вижда морето:) в коя част да си вземем стаи? а плажът изглежда, че е близо?

благодаря много за отговорите!!!  bouquet

# 101
Морето е близо,но точно под вилата няма плаж- за да стигнете до плажа се ходи малко.За без деца не е проблем ходенето Peace

# 102
Здравейте,пиша ви от там,много е хубаво,ние също на юнашко доверие запазихме,но несъжаляваме,ние сме във вилите:)

# 103
Минавали сме покрай него,но не е ли малко шумничко?
Пред него са два ресторанта с жива музика.....Иначе за красиво е красиво.

# 104
Здравейте,

може ли да ме препоръчате някакви хубави заведения за хапване? ако може да има повече морски неща в менюто!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт