Първокласно лято 2009 - 2

• 28 455
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Мади каква паралелка сте? Италиански или английски ще изучавате?  Емма е в италианска  Mr. Green

# 31
violetblue, с английски език - това й се падна на г-жа Бъчварова, при която записах Ванеса Simple Smile

# 32
  • Sofia
И от мен за протокола Марти ще е първи клас в 101 СОУ"Бачо Киро".

# 33
Успех на новата тема.

# 34
Здравейте и от нас с Макси!
Ние с този рожден ден-всичко събрахме за училище!Имаме раница,само тетрадки трябва да купим,иначе всички други дреболии са налице!
За протокола:Desi_max-Максим-ОУ"Бачо Киро"гр.В.Търново
Утре ще изписват племенницата от родилно-ще се съберем най-близките да полеем събитието. newsm24
Мери,Макси си има една кутийка със събрани стотинки,ако иска нещо,когато е сам,си взима оттам.Но не е злоупотребявал,и винаги вечер ми казва за какво ги е похарчил.Каквато е скръндза,това се случва наистина рядко.Вече съм много по-спокойна,като знам първия път как ме беше страх,да не му се случи нещо,или да му щукне някоя глупост!
А,забравих,новата темичка е страхотна!Ели,благодаря!(дори си адашка с новородената ми племеничка,както и с майка ми,обожавам го това име!)

# 35
Записвам се, росни-пресни от морето.
Гледам, палмата на авторството на заглавието някой я отнесъл, ама здраве да е, сянка да му пази Simple Smile

Анцуг и маратонки не съм вземала още, не смея, като я гледам как расте. Май ще трябва вече.
Маратонки или гуменки?

Още не съм харесала бюро.

# 36
  • София
Гледам, палмата на авторството на заглавието някой я отнесъл, ама здраве да е, сянка да му пази Simple Smile

Ели имаше предвид, че от двете теми, касаещи набор 2002- "Първокласно лято" и "Наборчетата ни големи....", е избрала заглавието, което повече подхожда на форума "Деца в училищна възраст", а не, че тя го е измислила. Peace Wink

# 37
Шегувах се бе  Laughing

# 38
  • София
Благодаря, Ели, за новата тема!

Габа от вчера е на лагер. Куфарът й тежи повече от нея (22 срещу 18 кг. в полза на куфара, раницата е отделно), ама няма начин - за 15-дневен спортен лагер си трябват много неща, още повече, че са планирани по 2 тренировки на ден. Някой може ли да отгатне колко комплекта дрехи има в куфара й? Отделно си взе и малко дрешки за свободното време - поли, рокли, момичешки разни работи. Снощи звучеше много щастлива, на като знам, че днес закуската им е в 7:30, представям си какъв киселяк ще е.

Нищо не сме купували за училище още. Но тя има много неща. Ще наследи бюрото на сестра си. Дрехи за физическо все ще се намерят - при всичките й тренировки има предостатъчно анцузи, маратонки, гуменки, цвички, клинове и тениски. Неща за рисуване пък има за половин клас сигурно. От училището ни дадоха списък с необходимите неща и ще купим каквото ни липсва, но мисля да го направим чак в края на август. Дори и раници има две, доста големи, нови, та не знам дали ще купуваме друга.

Отивам да чета в темата за покупките на първолаците да видя дали не пропускам нещо.

Стискайте палци днес и утре - Виктория е на изпити по рисуване за училището по изящни изкуства.

# 39
Здравейте,първо за протокола Петя ще е 1виА в Найден Геров-Бургас.
Да излиза навън тя май само навън е де....Но аз съм споделяла че пред нашия блок е доста скатано и спокойнои са много деца на нейната възраст вече са 8 парчета LaughingТя е най-малката ,контрола е по телефона по принцип ,с ключ на врата.
Днес дядо и почива и ще я кара на плаж така че съм по спокойна но нямам избор няма на кого да я оставя и като тръгне на училище сама ще ходи и сама ще се прибира.Голямото предимство е това че ни дели една не главна улица с двора на училището.
Ние имахме родителска среща и госпожата ни даде списък с основните неща от нейните изисквания за това мога спокойно всичко да купя но опира до средства за това съм решила по отрано да започна с пазаренето.
За физическо при нас искат бели гуменки,черни клинчета,бели тениски.За по студеното искат анцузи.

# 40
  • Бургас
за протокола Никол ще е в 1Б клас в ОУ "Васил Априлов"-Бургас

# 41
Добавих в моя списък на първа страница всички писали до момента! Peace

# 42
# 43
  • София, Дървеница
Запис в новата тема!
Пазаруването ще го оставя за средата на август, че сега няма кинти  Embarassed... пък и има време все пак!

Раница съм харесала на Gabol, но ако друга си избере младежа - няма да се дърпам  Wink

# 44
  • Sofia
Здравейте момичета минавам да ви навестя. Днес купихме раницата-на Уинкс - с ортопедичен гръб(олекна ми). Анцунг не съм купила още това ще стане септември. Чакам да видя какво ще съберем от рожденният ден пъро и тогава ще купувам каквото трябва.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 10:58 от ivben

Общи условия

Активация на акаунт