Първокласно лято 2009 - 2

• 28 459
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Честито и от мен! Теди е набор 2002  и сега ще е първи клас. На родителската среща ни дадоха списъци какво да купим:
тетрадки с тесни и широки редове
тетрадки с големи квадратчета
блок № 4
цветно блокче
моливи
химикали
несесер
линийка
ножица
острилка
флумастери
акварелни боички
четки за рисуване
лепило
правоъгълен триъгълник
цветни моливи
червени и сини квадратчета
и нещо което не ми е много ясно математическо ветрило някой ако знае какво е да сподели Praynig

# 46
Виж какво открих в друга тема, ако пишеш на ЛС, може и да ти разяснят Simple Smile

stef_p
Потребител

Публикации: 556

Местожителство:
Варна

Re: А първокласниците?
« #5 Събота, 11 Август 2007, 13:09 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: gloria11 в Събота, 11 Август 2007, 12:41
Даже сме нямали и родителска среща.Интересно ми е какъв примерен списък са ви дали.Ако може ми го напишете -просто за ориентация.

1. тетрадки с тесни и широки редове - негланцирана хартия, с фабрично отпечатано поле; - 10 бр.
2. тетрадки с големи квадратчета - същите изисквания;
3. блок за рисуване No:4
4. блокче с цветни хартии (гланцово);
5. моливи - НВ, не кръгли, а с многоъгълни, и без гуми;
6. химикалки (за по-нататък, през 2-рия срок);
7. червени и сини квадратчета 2х2 см - купих два листа цветен картон А4 и ще ги изрежа;
8. Математическо ветрило;
9. два комплекта цветни пластмасови пръчици - различни цветове (прим. син и червен);
10. несесер (обикновени има такива със следващите неща от списъка);
11. линийка - 20 см (в несесера);
12. правоъгълен триъгълник;
13. цветни моливи - поне 6 цвята;
14. флумастри;
15. острилка;
16. ножица;
17. лепило (сухо);
18. четки за рисуване - 2 бр - тънка и дебела;
19. акварелни бои;
20. пастели;
21. тефтерче - за връзка учител-родител;
22. пластелин + дъска + ножче;
23. подвързии;
24. етикети;

Ами, това е общо взето.

# 47
Математическо ветрило - нещо, с което да правиш вятър на госпожата по математика. Joy
А сега сериозно, картончета с числа, които са свързани помежду си (като ветрило). Мисля, че във всяка книжарница ще знаят за какво става дума. Успех!

# 48
  • Варна
e&v=t&v, да не сте в Раковски. И нашият списък е същият.

За списъка Детелина ОУ ГС Раковски Варна

# 49
  • София
Ох,ето ни и нас благодаря на модератора за новатат темичка ама нещо се отплеснах в работа и ви изпуснах.За списъка
Мария-Йоанна 1 кл(незнаем коя паралелка) 34 ОУ Стою Шишков

Нетърпелива да тръгне на у-ще сега е 18 кг.и трябвало да стане 20 да си носи чантата (след всяко ядене ходи да се мери)ха-ха-ха

# 50
голям ентусиазъм, голямо нещо - омръзнало й било да си почива, да съм й давала уроци, домашни  Joy Joy Joy
а да боядиса оградата с три пласта бяла боя, а?

# 51
  • София
Точно само разнася списъка който ни дадоха на род.среща и набелязва кое от къде да купим.А батко и който ще бъде 7 кл.и вика ти си луда да искаш да ходиш на у-ще.

# 52
  • Sofia
Аз нямам никъкви списъци още, но като гледам най важните  неща съм ги купила.
Математическо ветрило - нещо, с което да правиш вятър на госпожата по математика. Joy

hahaha Joy Joy
В интерес на истината и аз не бях чувала за това мат. ветрило.

# 53
Взехме вече раница-розова на цикламени цветенца и картинка от пред на принцесите LaughingПо избор на госпожицата ,за скромните 17лв. от една книжарница.Останала от миналата година и за това е на добра цена.Доволна съм от покупката. Mr. GreenИ моята щерка го разнася тоя списък но последно го е лепнала на хладилника и ако не всяка вечер то през вечер ме пита дали имам нещо купено за да го одбележи като отпаднало от списъка.....голям сладур!!!

# 54
  • София
Мойта се пазари за чанта с колелца на Уинкс(около 75 лв.)ама не е познала,е пак ще и взема нещо което да и харесва ,но такива цифри не мога да дам.Колкото до списъка е много постен само с най-необходимото,а и от мин.година горе долу знам какво ще и трябва,тя беше в у-щето предучилищна но това ще бъде към края на лятото.

# 55
Да се запишем и тук и ще дочитам  Hug

Май само на нас не ни се мисли за училище...я  го спомене-я не  ooooh!  дано като види накупените пособия да и дойде мерака иначе не ми се мисли
 Mr. Green

# 56
  • най-шареното място
И аз набелязах няколко варианта за раница, но ми се ще да видя и Херлиц, а те още не са заредили. И даже нямам понятие как вървят като цена... Някой има ли идея за цената на чантите Херлиц?

# 57
  • В офиса
Ето тук Херлиц са с доста високи цени (макар и намалени)
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sc.ca01.01.01/?filter=brand.Herlitz

бтв първия несесер на Цвета беше Херлиц, като този на тази картинка
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sc.ca01.01.01/1817236
Взехме го от Метро за някакви смешни пари - 8 лв. пълен беше. Но, аз вече писах, излезе некачествен.

# 58
  • най-шареното място
Много ти благодаря!
Едва ли цените и тук ще са такива, но най-късния ми спомен за цени е от преди 3 години май...
Иначе ние ще вземем празен несесер със сигурност - много са тежки и обемни готовите и пълнежът не ми харесва. А още един ще направя аз за моливите.

# 59
  • Варна
Гледам пишете , че  някой вече сте купили раници , но моята госпожица иска раница с русалките , а такава не можах да намеря никъде. Някой да е виждал такива раници с русалките от H2O ? (няма значение от града , където и да е )

Общи условия

Активация на акаунт