Първокласно лято 2009 - 2

• 28 466
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Аз вчера се разходих до Хиполенд да позяпам раници, но бяха останали едва няколко модела и всичките малки  Crossing Arms Може днес да се разходя до кварталните книжарнички да видя какво имат там. Искам да се ориентирам, защото вие обсъждате модели и марки, а аз дори не съм ги чувала. Да не попадна на някой боклук.

# 61
  • най-шареното място
За H2O - Пробвай до бившия магазин Владислав книжарницата и АБВ-тата. Имаха несесери H2O. За раници не погледнах.

# 62
  • Sofia
KSI на Илиенци има склад на Уинкс и Уич. Има доста модели. Аз вчера от там купих раничката.

# 63
KSI на Илиенци има склад на Уинкс и Уич. Има доста модели. Аз вчера от там купих раничката.
Това е идея, благодаря Hug

# 64
Много съм доволна, току-що й направих картите на Проп по предложението на Джани Родари. Нямам търпение да й ги покажа!

Гледах в една книжка на Додсън съвети за родителите в начална училищна възраст. Общо взето пишеше родителите да не се бъркат в домашните на детето, освен ако то изрично не ги помоли, и да не отдават значение на лошите бележки, за да не се превръщат те в спорна територия.

# 65
Вие сте лесни, какво да кажа аз като щерка ми иска раница или на Кураж, или на Гарфийлд... Де да търся такава Thinking

# 66
Привет и от мене Калина и Мария на есен ще бъдат в един клас в 18СОУ.

# 67
  • София
А как са горе долу цените и имаше ли раници с колелца?  Rolling Eyes

# 68
До колкото разбрах за раниците с колелца не са удобни на децата.А на h2O и аз не съм виждала в Бургас.

# 69
  • Sofia
А как са горе долу цените и имаше ли раници с колелца?  Rolling Eyes
Да имаше два модела на колелца и още към 10 модела други. Цените варираха от 40 лева нагоре. На Марти е от 63лв. Избор има определено.

# 70
Е и ние да се запишем.
За портокола Дани ще е 1ви клас в 32ро СОУ София.
Ние още родителска не сме имали, ама аз си копнах от тук списъците, та да започна малко по малко да се зареждам.... Peace
Весело лято на порасналите ни вече дечица.  Hug

# 71
За протокола Яна ще е в 1 клас в уч-ще "Св. СВ. Кирил и Методий" в град БУРГАС.

# 72
  • Варна, морето и сините вълни!
Вие сте лесни, какво да кажа аз като щерка ми иска раница или на Кураж, или на Гарфийлд... Де да търся такава Thinking
В ибей. Нашата е с Уоли - робота. Има доста избор на ранички, само доставката им е леко соленка..

# 73
Добре,че си имаме такъв златен чичо-подари на Макс за ЧРД страхотна раница,всъщност вече се похвалих с нея в старата тема!Ама ми се струва доста тежка,с ортопедичен гръб е,с метална рамка,а и като знам как ги тъпчат тия раници със сто неща ooooh!!
Тетрадките ще ги купим към края на август сигурно.А,и някои дрешки ще трябват май.
Ние сме на седмото небе,защото любимите ни приятели са си в Търново!Моята най-добра приятелка е майка на детето,с което Макс си играе най-добре,само дето живеят в чужбина и се прибраха за 20 дни само Cry!Нищо,сега няма да плачем,ще им се насладим,ще прекарваме колкото се може повече време с тях!

# 74
В ибей. Нашата е с Уоли - робота. Има доста избор на ранички, само доставката им е леко соленка..
Мерси много  bouquet Въобще не ми е минавало през ума, сега ще се разровя!

П.П. За съжаление и там нямааааа....

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 02:42 от honey13

Общи условия

Активация на акаунт