ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 596
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
кацвам и аз в темата да чета Grinning
Да кажа само- Петната от ябълков сок си останаха, сега ще ги боря отгоре с рисунки Laughing

# 151
PolarFox, сложи обикновен "Тест" върху петната, нека да постои така 2 дни и пусни в пералната. Ако не стане, ще чакаме произведенията.  Hug

# 152
  • Добрич
PolarFox, когато Жени беше бебе няколко пъти съм махала от дрехите и петна от прясно приготвен сок от ябълка с Cif за домакински съдове. Бях  споменала препарата някъде по-напред в темата. Дано само петното да не се e "фиксирало" след прането и другите препарати.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:25 от Вела

# 153
бе фиксирани са, проклетиите, з-то и с професионални препарати някакви нищо не се получи.
То не пречи и Тест-а да тествам Laughing, дрехите са си съсипани и без това, много е силно това, на баща ми кожата на ръцете се белеше от него.

Циф за съдове какво е?
Аз само за фаянс знам newsm78

# 154
Аз не вярвах на това за тест-гел, но миналата седмица така махнах старо петно от моя червена блуза. Бях я отписала и реших да експериментирам върху нея - получи се. Сега ще пробвам върху дрешки на Илко. Вчера ходихме на концерт на Миро. За пръв път му беше интересно и гледаше. Не се разминах с покупки от рода на сладолед, светещи топки и т.н.

# 155
  • Добрич
PolarFox, предполагам, че говорим за един и същ препарат:

А за гел Test и аз съм чувала много добри отзиви.

# 156
Аурора, като се намаже петното с Тест, така седи 2-3 дена така ли? Мажеш ли го после допълнително или само с едно намазване сработва?

# 157
Аурора, като се намаже петното с Тест, така седи 2-3 дена така ли? Мажеш ли го после допълнително или само с едно намазване сработва?
Симба, да, аз го оставих два дни и само веднъж го намазах. Днес ще видя дали са се махнали петната от на Илко екипа. Ако не е станало, ще пробвам с Циф.   Sunglasses

# 158
Симба, да, аз го оставих два дни и само веднъж го намазах. Днес ще видя дали са се махнали петната от на Илко екипа. Ако не е станало, ще пробвам с Циф.   Sunglasses

Дано да се махнат петната. С тия педтна голям зор значи Sad Сега като има вече и праскови, свинщината е цялостна  ooooh! Вече се чудя как да я облека като яде и като сме навън  Embarassed

# 159
  • Добрич
У нас съм въвела правило - нектарините и прасковите се ядат само над мивката. Laughing Жени много ги обича, но само, когато са меки и текат порядъчно при отхапване.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 12:14 от Вела

# 160
И аз като Вела-плодове яде само в къщи.Вън й давам само банан.Снощи ми накапа новата блуза със сока от круша ooooh!.Понеже не искала да си цапа ръчичките,ме накара да й държа крушата ,и тя да си гризе.Не иска да й режа плодовете на парченца,а да ги гризе,ама друг да й ги държи Joy.

# 161
У нас съм въвела правило - нектарините и прасковите се ядат само над мивката. Laughing Жени много ги обича, но само, когато са меки и текат порядъчно при отхапване.

а у нас- с вилица, както плодова салата

# 162
Пропуснах част от тази тема.  Blush Гери е вече във ваканция, реших тази седмица да не я пускам, че има някакъв вирус, а другата седмица заминаваме на вилата и не ми се искаше да рискувам. Ще иде само в понеделник да духне свещички за РД-то там и после чак септември. Дано градината отвори врати на 01.09.

Весело лято на всички деца!  Hug

# 163

а у нас- с вилица, както плодова салата

И у нас така - режа на парченца и се ядат с вилица, ама и така се капе.  ooooh!

Дю, как си? Гледам по лентичката, че съвсем малко е останало до раждането на бебето  Simple Smile

# 164
Вела, а Циф върху цветни тъкани мога ли да гопробвам?
И у нас се капе, без значение как яде - вилица, лъжица и т.н. А после порядъчно се избърсва в панталоните. Когато го попитам защо така прави, ми отговаря, че не им дават салфетки в ДГ.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт