ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 592
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
Симба,ако знаеш как си мечтая да се наспя следобед,ама човечето от бебе не спи следобед Mr. Green.

# 136
Симба,ако знаеш как си мечтая да се наспя следобед,ама човечето от бебе не спи следобед Mr. Green.

Ох, да, голям кеф е! Особено като вали е размазващо. Аз и преди като ходех на работа се възползвах събота и неделя  Mr. Green

# 137
Мечтая си да се наспя,защото последните седмици ми беше много натоварено,работех допълнително в къщи нощем,защото денем съм на работа,а вечер компютъра е зает от децата Mr. Green.Дано не ми мине котка път,та другата седмица да си взема една седмица отпуск,за да си почина.Тази седмица майка дойде от Свищов да гледа Стефи.Поне не се занимавам с готвене,простиране и други мноооого приятни домакински задължения Mr. Green.
Спрях миналата седмица на Стефи да й давам ксизал,и от снощи май пак почна да се сополиви.Нещо се вкисвам напоследък от непрекъснатото притеснение кой ще я гледа докато градината почива,дали пак ще започне  да се сополиви.Въобще постоянно за нещо се страхувам,притеснявам,вкарвам се във филми,ама не мога да се променя Embarassed.

# 138
  • София
Ух, и аз нещо взех да се вкарвам във филми, а не ми е присъщо.  Rolling Eyes

# 139
Спяща,предполагам от забързаното ежедневие,от проблемите,които ни засипват непрекъснато.Но аз съм си такава-прекалено обмислям нещата,старая се всичко да върви в релси,и излеза ли от тях се паникьосвам.Отделно все още не мога да се отърся от страховете за децата,от непрекъснатите притеснения да не се върнат здравословните проблеми при Стефи Confused.

# 140
  • Добрич
...Въобще постоянно за нещо се страхувам,притеснявам,вкарвам се във филми,ама не мога да се променя Embarassed.

Диана, според редица учения това, за което мислим го предизвикваме да се случи в живота ни. От както схванах тази идея определено живея по-добре. Преди и аз си мислех, че не мога да се променя, но всичко опира до достатъчно информация по въпроса и необходимото желание.

Мислех, че съм реалистка, а не песимистка. Сега се старая винаги да бъда оптимистка.

# 141
За съжаление и аз постоянно мисля за нещо лошо. С този дерматит при Васи постоянно се тормозя. Сега и бременността ме натоврава допълнително - дали ще е добре бебето, как ще мине раждането въобще куп проблеми си навличам.  И това определено не ми влияе добре.

Мисля, че Вела е права по отношение на мисленето. Трябва да си наложа да бъда по-позитивна. А и наистина съм забелязала че когато съм притеснена и нервна по отношение на здравословното състояние на Васи и тя го усеща. Явно трябва да съм по-уверена за да може да го предам и на нея.

# 142
Вела,съгласна съм с теб.Мъча се да се променя,понякога казвам на всичко "майната му",но е за кратко.За мен успешната формула да не мисля постоянно за всичко и всеки е да се заривам с работа.За това въпреки недостига на свободно време,приех поканата на един  доцент,който ми е преподавал в  университета да му погна в едни разработки.Та,ставам по-организирана,нямам време да се затварям в собствените си страхове.
Гери,нормално е да се притесняваш за бебето и за раждането.Но въпреки това се наслаждавай на бременноста си,на свободното време с Васи.Когато бях бременна със Стефи ми беше адски спокойно,от шестият месец бях болничен в къщи и отделях много време на Юли, разхождахме се из целият град,спях до обед,просто тези месеци бяха едни от най-щастливите в живота ми.
Нормално е да се тормозиш и за Васи, аз също се тормозя и за двете,но дано всичко започне да отшумява.Упорити са тези алергии,и това е.Просто трябва да свикнем да приемаме по-спокойно здравословните проблеми.
Права е Вела - трябва желание Hug.

# 143
  • Разпиляна във въображението
Момичета, изпуснах ви нещо. Вики почна втори месец у дома и е една малка лудница. Хем забавно, хем плачевно. Димана разнася обувките си за да излизаме, а Вики търчи след мен, че иска да гледа Барби палечка ooooh!

Колко от вас са записали децата си на някакви курсове и какви? Замислям се да запиша Вики на танци. Аз мисля да е балет, но половинката предпочита латино (стандартни) танци. Обмислям и някакъв курс по рисуване Thinking Очаквам предложения Hug

# 144
  • София
Ади ходи на танци (балет+народни) и приложно изкуство в ДГ, но сега са ваканция.  Peace Танците определено й липсват.

# 145
В нашата ДГ също има "курсове" по танци и английски език, но те ще почнат от 3 група чак ooooh!

# 146
В нашата ДГ няма никакви допълнителни занимания #Cussing out.Май само английски,които е за по-големите групи.
Тук има добри школи по народни танци и модерен балет,но Стефи започна да ми прави асматични пристъпи,и се оказва,че танците не са за нас.
Mirel,добра е идеята за курс по рисуване.Балета и латино-танците също са добра идея,но пък зависи от темперамента на детето.Аз лично предпочитам балет.Като малка ходех на балет,много ми харесваше.

# 147
Мириел, ти от къде беше? Ако си от Плевен, нека не са спортни танци (ако става дума за сериозни занимания, а не само запълване на времето), ако си обаче от Бургас, записвай я на спортни танци. Бургаската школа по спортни танци е най-добрата в нашата страна. Доста по-добра от много от Софийските  Peace
Имам приятелка, която беше балерина Simple Smile Много се мъчеше, все й бяха в рани краката  Joy Но на нея много й харесваше. А, и все някакви строги диети спазваше Simple Smile

Аз все още не мисля да записвам Криси на някакъв сериозен спорт. Но и вкъщи се спори по въпроса. Аз също не съм решила за себе си дали да я правя танцьорка. Удава й се, в кръвта й е, но сега спортните танци не са каквито бяха по мое време. Не говоря за качество, а за възможности  Rolling Eyes

# 148
simba21, живея в Плевен. Ако зависи от мен не бих я насърчила да се развива в областта на танците. Просто искам да има повече двежение, малко дисциплина, още приятели. Вики обича да танцува, отдава й се. Мисля, че ще й достави удоволствие.

# 149
При нас в ДГ нямаше занимания, поне за първа група. Септември ще видим. Иначе клубът за спортни танци във В-д е един от най-добрите, но си представям реакцията на баща му, ако му спомена  #2gunfire нещо такова. http://www.impulsdance.com/index.html - това е сайтът, но нямат филиал в Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт